Nu har fedde åkt.. :(

Men jag ska försöka ha så roligt som möljligt endå men just idag ser det ut som att det kommer bli en seg dag för mig. Jag har verkligen ingenting att göra..  Nu tänkte jag göra mig i ordning sen tänkte jag cykla till solariumet i kärrtorp och sola sen tänkte jag åka hem, och kanske sola på balkongen och sen efter det typ träna på friskis och efter det åka hem, kankse träffa någon och sen desperate. vad tycks? ganska tråkigt :P

Men nu tänkte jag ringa till mamma och fråga om nummret till min farfar för jag tror att det blir så att jag åker ut till landet, stockholm är så tråkigt när man inte har sin pojkvän här..:(

Jag tror inte det blir något mer inlägg idag så vi kan säga hejdå nu redan :)
Men dem här bilderna kan jag bjuda på:P(SAKNAR MITT BLONDA HÅR!):

saknar dig sign<3 :( !!!! (söt älskling)

Men nu måste jag åka vi hörs i morgon, pusselipuss!<3

Kvällsinlägg

Jag tyvärr hann jag inte blogga direkt efter middagen för då var kl 21.00 och bion började 21.20 så det blev lite brådis där! Vi kom kanske 10 min försent.. Vi såg filmen 21. Jag tycker den var jätte bra men den blev typ tjatig i mitten, det hände bara samma saker hela tiden. Men jag rekomenderar den i alla fall :D
image401

Det var jätte trevlig middag (mariella är verkligen jätte snäll, på något sätt känns det som om vi har kännt varandra sen innan.. ?:Pdet är nog för att hon är så lik jessi, dem är barndomskompisar)

Hihihi ser ni att den där jordgubben är lik en fet liten gubbe som tjoar "grattis jessi" :D
Jessica hade redan fått dem flesta av sina presenter men hon ville spara några tills i dag också så hon fick dem här skorna:

Fina va?

Fedde hade sen tidigare bokat nya GTA och då sa dem att han kunde komma till EB games i gallerian kl 00.00-02.00 i natt så skulle han få ett spel. Så klart gjorde vi det eftersom vi endå var där på bio typ.
Jag trode att det skulle vara mycket mer folk där men dem flesta fick väl det igår natt tror jag :P

Såklart ligger han och spelar det nu medans jag sitter vid datorn, om jag ska vara ärlig verkar det fan kul! man kan röka på och gå på strippklubbar och sånnt ju, fett kul! :D hahaha
Men snart tänkte jag gå och lägga mig, jag har bestämt mig för att vara hemma i morgon, det känns bäst så. Jag vill ju kunna njuta av fedde hela natten ;D haha

Han åker kl 09.00 i morgon bitti.. det känns tråkigt men jag tror endå att det är bra att vi är i från varandra en tag men för överdrivet att jag typ åker till london när han kommit hem.. men aja sånnt är livet.
Men nu tänkte jag dra mig tillbaka, jag kommer ha feddes nyckel hit för att jag ska kunna blogga(nej jag kommer inte bjuda hit någon bara blogga).
Ni får ha en trevligt natt nu det ska jag ha i alla fall! hoppas jag.. kommer nog bli några tårar(jag är väldigt känslosam när det gäller att fedde åker bort, men jag ska tänka att det är kul för han istället) men tårar är väl endå normalt.
sov så gott så hörs vi i morgon igen :) puss&kram lovers!<3<3

Hemma hos fedde.

För en stund sen kom jag hem till fedde, Vi har precis bakat en fet tårta ! och snart är det mat, det blir pasta med massa grönsaker i en gräddsås :).
Här är några biler jag tog nyss:
    

Men nu måste jag äta, dem ropar på mig! jag bloggar efter det, puss<3

Sitter i skolan.

Hejsan! hoppas ni mår bra, för jag känner mig inte på topp..Jag hatar verkligen när fedde åker bort och i morgon gör han det igen.. FAAAN vad jag kommer sakna honom :( men aja jag kommer nog åka ut till landet på torsdagen och vara med familjen. Då glömmer man oftast bort vardagen och tiden går mycket fortare :) Det är alltid underbart och vara med mina två kusiner och snart kommer jag få en till, i septermber typ, läängtar!

Idag kommer fedde till min skola runt halv 4 (jag slutar 4 så det blir bara en halvtimme men endå) Efter det ska vi gå hem till honom och då tänkte jag hjälpa han att packa. Efter ska vi gå till konsum och köpa ingridienser till tårta och baka för det är idag jessi fyller år på riktigt! :D

Senare efter lite mera firande tänkte jag och fedde gå på bio och bara vara tillsammans dem sista timmarna och bara Goooooosaaa mycket mycket mycket!!!.. jag kommer sakna honom så mycket.. :(

Men det här är till jessi: JA MÅR HON LEVA JAG MÅR HON LEVA JAG MÅR HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR, JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! GRATTIS JEEESSIIIII PÅ 21 ÅRSDAGEN<3<3<3!


Första och sista inlägget för idag antagligen

God morgon! sovit gott? det har jag gjort iallafall, eller iförsig var det svårt att somna i går kväll för att jag och fedde blev lite osams och jag kan verkligen inte somna då, men det löste sig till slut i alla fall :)

Idag kommer jag inte kunna blogga något mer för att jag kommer inte ha tillgång till någon dator. Fedde ska träffa sina kompisar nu på dagen och sen har han match på kvällen. Jag undrar vad jag ska göra..jag måste nog gå ut med isa först sen drar jag nog in till stan och möter josse för hon ska shoppa. Efter det tänkte vi cykla till farsta igen och träna på friskis, jag måste hålla mig i form nu, jag har blivit lite smalre så det är på bättringsvägen :D

Men nus ka jag och fedde äta en stoooor frukost! :D jag hoppas vi hörs senare, men jag tror inte det kommer att gå.:/

Puss på er i alla fall!<3


Haft en trevlig lördagskväll? det har jag haft i alla fall :D

Godkväll mina läsare:) den här lördagskvällen har varit jätte rolig! Jag har haft jätte kul med jessis kompisar, dem är verkligen jätte trevliga, jessi har sagt till mig att när jag fyller 18 ska jag få följa med hon och alla hennes tjejkompisar ut på krogen, läängtar! :D
Det blev jätte god mat, två pajer, en med lax och spenat i och den andra var ost och skink paj. Sen vart det massa tilltugg, som ostar och olika sorters skinka och små kex med olivröra i + två stora sallader. MUMS!


Ni ser hon med långt svart hår, snacka om att man blir avunsjuk på hennes hår, helt underbart inte slitet alls men endå så långt?!!

Nu sitter jag vid datorn och fedde spelar fifa snart ska vi gå och lägga oss och mysa lite. haha jag och fedde har levt utan lås till hans dörr i ett och ett halft år snart, och både jessi, kristian och rosa glömmer ibland att knacka, det är inte så kul.. Men så idag så upptäcker mariella (jessis bästa kompis) att vi inte har det och hon går på direkten och tar feddes hem nyckel och bara vrider om och Wouala så är dörren låst! snacka om att jag blev glad, jag testade typ 10 gånger om det verkligen funka för jag blev så förvånad och det gjorde det! :D:D jag har aldrig varit lyckligare haha, nej men det där känndes jävligt bra!

Nu på tisdag åker fedde till sevilla i spanien, han ska vara där till på söndag.. det är ju såklart jätte roligt för han men jag får typ panik när han åker bort eftersom han åkte till colombia och var borta i en månad så nu vill jag inte lämna min bebis något mer men jag känner endå att vi måste vara i från varandra ett tag.
Jag vet inte om jag har berättat det här men jag tror inte det. Nu i julas fick jag, min syster och min kusin tobbe en resa till london i julklapp av min farfar så jag åker dit den 8 maj på en torsdag och kommer hem på söndagen!!! haha :D jag lääängtar! men jag vettefan vart jag ska få tag på fickpengar ifrån..jag har ju inget jobb? fan asså jag får typ fråga mamma eller pappa men dom kan ju inte bjuda på så mycket som jag vill ha, plus att jag har hört att det är dyrt i london. Men annars känns resan skit bra!

image395

Nu måste jag räkna lite.. fedde åker nu på tisdag det är den 29 april och han kommer hem på söndagen det blir den 4 maj och sen åker jag den 8 maj och kommer hem den 11 maj.
Det blir lite tajt om tid men vi kommer klara det, det vet jag älskling, vi håller ihop i vilka kriser det än är<3

Men nu tror jag ja ska krypa ner i sängen till min loverboy.
Sov så sött nu! puss på er<3


Fredag kväll

Hejsan allihopa! idag kommer det bli en rolig dag. Vi ska fira jessis födelsedag :D, igentligen fyller hon år på måndag men det är bättre att fira den på en helg dag. GRATTIS I FÖRSKOTT JESSICA PERSIKA! love you<3!

Igår började kvällen lite fel.. haha vi valde att grilla i skuggan av någon konstig anledning så vi frös och hamburgarna gick sönder när vi grillade dem i början. Allt blev bara helt fel så tråkigt nog grillade vi typ bara i en halv timme..
Här är kvällens outfit: ( fast igentligen inte för det där blev för kallt så jag gick hem till gabbi och fick låna massa kläder av henne, haha)
  

Här är bilder från grillningen. Hehe det var danne som grillade och josse skärde grönsaker medans jag och fedde lekte med digitalkameran :)
 

Efter det här skildes vi åt, josse och danne åkte in till skanstull för att träffa diddi, fedde gick och träffade sina kompisar som också grillade och jag gick och träffa på gabbi, micke, patrik(födelsedagsbarnet), anton, någon till kille, mikaela och nora. vi drog till nypan och hade lite chill där med grillade marschmellos! mums :D.



Efter en lång stund mötte jag fedde för att gå på jakt efter nytt sällskap på vägen till hammarbyhöjden kommer kvällens höjdpungt! Tilda, olga, hannah, märta och maria kommer gående! snacka om att jag blev glad :D dem var på väg till några som gick i min klass förut så det lät skoj så jag och fedde följde med dit, efter en stund kom feddes kompisar också. Kvällen blev lyckad tillslut i alla fall :D

Nu tillbaka till idag. Fedde och jag har varit inne i globen för att köpa en present till jessi det var jätte skoj!
det här köpte vi:

Tavla - gallerix
Födelsedagskort (sjunger) - gallerix
Blommar - globens blommor

dagens outfit:


Linne - thailand
Jeans - bikbok
smycken - H&M och guldfynd
Skor - Zara i colombia (från när fedde var där)

Men nu har jag hur brådis som helst så måste kila, jag tänkte ta bilder från kvällen så dem kommer upp antingemn i kväll eller i morgon på dagen!
Ha en mysig lördagkväll, puss&kram<3


Inlägg för kvällen

haha, alla som har blogg vet hur det här känns, igår kväll skrev jag ett jätte långt inlägg som tog ett tag och sen när man skulle publicera det så loggades man ut.. så allt försvann!!!! jag hatar det...:P så det blev försent att skriva ett nytt..

Igår så cyklade ju jag och josse till farsta för att träna på friskis, Det var hur kul som helst!  Det går en cykelbana precis brevid motorvägen direkt till farsta så det var jätte bra, det tog 30 min dit, en timme på gymmet och 20 min hem. Alltså nästan två timmars regelbunden träning! Jag känner mig riktigt stolt över mig själv  för att jag tränar så mycket :)

Efter träningen gick jag och fedde ut med isa, vi lekte och busade, det var jätte mysigt, men vi var bara ute i en halvtimme ungefär.. hon är så underbart sööööt!<3
Sen lite senare när fedde hade träning cyklade jag och träffade på gabbi, hon skulle sola och jag väntade utenför, det var trevligt att träffa henne :D

Idag har jag bara varit i skolan, men det hände något jätte skumt.. vi satt helt normalt i klassrummet och jobbade med ett stort fönster öppet och helt plötsligt hör vi en helikopter på nära håll, alla går mot fönstret och då är det en helikopter som försöker landa på skolgården!? hur knäpp kan man vara, det började blåsa jätte mycket så gruset blåste in i klassrummet och datorerna och papprerna blev grusiga, haha! här är några bilder!



Men nu ska jag grilla med några kompisar i det fina vädret bilder kommer upp i morgon :D
Puss & kram!<3


Feddes shopping

I lördags åkte fedde in till stan med sin pappa för att handla ett par jeans och en tjock tröja men som det brukar bli när man åker in till stan med en förälder blir det alltid lite mer ;P

Det här köpte han:
  Acne jeans på Åhlens 995 kr
  Nudie jeans Åhlens 1299 kr



MQ:
T-shirt blue print- 199 kr
Skjorta blue print - 499 kr
Tjocktröja fred perry - 799 kr
Jacka Emelio - 1499 kr
Plus två par björnborg kallingar 200kr st.

Men nu ska jag träffa josse jag hör av mig sen! puss puss<3

Dagens outfit

Vilket härligt väder!:D det gör mig på topp humör :D:D

Här är dagens klädsel:


Övertröja: Cubus (josses)
Linne: cubus
leggins: Bikbok
Halsband: gina tricot
skor: din sko
Väska: top shop

Snart ska jag möta upp josse med cykeln och så ska vi cykla till farsta och gymma där sen ska jag hem till fedde igen så då uppdaterar jag!
Ha det trevligt och ut och njut av solen nu!
puss&kram<3

Förtsättning med uppdatering under tiden som jag har varit borta.

Efter lite festande på fredagen bestämde jag mig för att åka ut och cykla igen på lördagen, Jag ringde miriam och hon var på! vi åkte runt hela söderbysjön och allt tog kanske 3 timmar, hennes lillebror Davve följde också med. Det var riktigt trevligt, här har ni lite bilder:


Sen efter det ville fedde träffas igen och då åkte vi hem till hans pappa och hyrde film och sådant, det var jätte mysigt! och på morgonen åt vi en stor frukost på hans balkong.
Camilla är lika söt som vanligt!<3<3<3


Här är den kända frukosten från colombia som jag visat er tidigare:)


Någon dag efter det ville mamma låna min digitalkamera och ta några foton, Hon hade tagit jätte många berättade hon men men.. när hon kom hem skulle hon visa oss bilderna och då visade det sig att det inte blev några för hon hade tryckt fel stackarn.. hehe.. men två foton blev det i alla fall :


Sedan igår åkte våran klass till skansen.
Så här såg jag ut (nya jeans, 400kr på bikbok) :


Här är några bilder från skansen
Björn:

Haha josefin säger; ÅÅÅÅH så söööt och så säger jessica, Ja verkligen (A) hihi!

 Ren:

Hihi dem var så söta! bara en dag..

Varg:


Och sen var det lunch, så här såg min matsäck ut:

Det var jätte gott, speciellt den nya smaken på yogurten!
När vi åt blev fåglarna galna, haha, dem skrek till varandra och till oss!



Sedan var resan på skansen slut och då åkte jag en cykeltur med josse


Efter det gick jag ut med sööööööta isa!


Efter det tog jag en cykeltur med fedde upp för hammarbybacken och sen ner mot sickla:)


Sedan efter det vart det en snabb dusch efter all denna träning och sedan top model!
Jag lägger upp dagens outfit i ett annat inlägg om någon minut pusselipuss<3<3


Sov så jätte sött sötisar!

Tyvärr har feddes data segat så jag har inte kunnat skriva något inlägg, och nu är det försent.. Men jag skriver i morgon och lägger in MASSOR med bilder!
Nu ska jag sova med fedde som jag inte har gjort sen typ 2 veckor tillbaka(förutom i lördags:P).. JAG HAR LÄNGTAT SÅ EFTER DET<3<3<3

Sov så gott allihopa!

Uppdatering med bilder under veckan!

Här är en dag i skolan, samma dag som fedde bestämde sig för att ta en paus.

Outfit:


Samma dag hade jag fackteckning och design, man ficik som uppgift att presentera en färg, och jag valde att presentera Orange.


Den här gjorde jag också, jag valde att göra den här för att om ni kollar närmare är det bara väldigt speciella klädersplagg.


Här är andras bilder och lite foton under lektionen.


Sedan efter någon dag fick jag en cykel en helt ny från äffären för bara 1000 kr, men tyvärr inga växlar med det funkar endå :) Så jag tog en cykel tur på stora skogskyrkogården, haha det var jätte läskligt för jag såg en jätte gammal grav, 1805 - 1869 typ.. fy fan, då cyklade jag fort därifrån, haha!
Men här är några foton i alla fall;



Här är några bilder från en utekväll.


haha lite sjuka bilder ,en kul var det i alla fall!

Men nu ska jag ut och cykla, jag tar med mig digitalkameran så ikväll legger jag upp mera bilder! kul va?
men vi hörs sen, puss&kram

Hej igen allihopa!

Det här blir det första inlägget på länge.. jag har inte bloggat på grund av att jag har varit väldigt ledsen, men allting har löst sig igen så i morgon kommer jag uppdatera om allt som har hänt, så kolla in i morgon ;D
haha Jag har saknat er!! <3<3
Hoppas ni inte har glömt mig..
Puss&kram!

Josefin här

Det är Lindas syrra som skriver. Josefin



Linda kan inte och har ingen lust att skriva i sin blogg just nu, hon berättar säkert senare vad det beror på. Men hon kommer inte ha tillgång till internet på några dagar tror hon så därför skulle jag skriva det här åt henne. så ni vet :)

Sista inlägget för idag!

Nu har jag varit hemma hos fedde en stund, vi har ätit nudelsoppa och gosat lite :)
Igår använde jag dem här produkterna dem var jätte bra!


Jag blev ovanligt len och mitt hår luktade jätte gott!
Allt det här tror jag finns på H&M förutom perfymen och tvålen som finns att köpa på Yves rocher.

Glöm inte att ikväll är det desperate house wives!!!! jag har saknat det programmet jätte mycket, men som tur var ersatte jag det med gossip girl men äntligen är det tillbaka! mitt favorit program :)

haha kolla dem har gjorts om till Barbies (dem är i ordning och i samma klänningar!)


Tyvärr blev blir det ingen dagens outfit idag för jag skulle träna och hade bytt om och allt, men det blev endå ingen träning på grund av att fedde backade ur :( 
(förlåt Gab men jag kunde inte få tag på dig på något sätt och berätta att det inte blev någon träning, men du hittade säkert någon annan att äta med.<3)

Jag tror inte att jag kommer blogga något mer idag men om jag kommer på något intressant att skriva om gör jag det. Men nu ska jag ta ett bad med älsklingen och sedan äta.


Vila i frid Engla<3
 
vi hörs nog i morgon
Puss&kram

Tisdag

Nu blev jag jätte glad för dem fina kommentarerna :D
Jag tänkte börja med det i morgon eftersom man ska väga sig på morgonen och jag glömde göra det i morse, jag tror det här kommer bli kul att följa och jag kommer försöka göra det på ett roligt sätt!

Nu sitter jag i skolan och har småföretagande, jag slutar 14.30 idag och då kommer fedde hit och då ska vi gå och träna på gym. det ska bli kul för vi har aldrig gjort det förut,(även om vi har varit tillsammaans i 1 år och 4 månader, hehe) Idag kommer jag vara hemma hos fedde till kl 20.00 så jag kommer kunna blogga :)

Igår tände jag ett ljus för Engla. Stackars flicka, jag fick tårar i ögonen medans jag och mamma hade en tyst minut. Hur kan man vara så hemsk, som media skriver han är ett monster.

Men nu måste jag jobba vidare.. puss&kram<3

Dagens Outfit




Tjocktröja - Från en affär i farsta som hade utsäljning, 3 plagg 100 kr.(köpte också en hängsel klänning, och en sommar kjol.
Linne - Soaked
Leggins - dont know
väska - topshop
Halsband - guldfynd
Örhängen - H&M

Jag valde också att ha utsläppt och luggen fram, det har jag nästan aldrig.

Här är två bilder på min bästa vän miriam:


Nu sitter jag hemma hos fedde och bloggar lite,(fedde är ute med sina kompisar) om en stund tänkte jag dra mig hemmot men först undrar jag, tycker ni det skulle vara roligt att lägga upp ett schema över min träning och vad jag stoppar i mig och följa min viktgång? jag har funderat över det, för jag vill definitivt gå ner i vikt till sommaren och varför kan inte ni då vara med att följa det?, kommentrera gärna så jag vet om den här idén värkar bra eller tvärtom ;)
Men i så fall börjar jag i morgon.

Men nu tänkte jag gå hem och duscha och ta hand om mig själv för en stund.
Jag bloggar mer i morgon<3
Puss&kram lovers!

Måndag i skolan..

Nu sitter jag i skolan och väntar på att börja, istället för Turism ska vi ha marknadsföring, men nu är kl hel och vi skulle ha börjat halv, så antingen är hon en halvtimme försenad eller så är lektionen inställt, i så fall har vi två timmars håltimme, jätte kul! (inte)
Fedde hade tänkt att komma till min skola i dag, lääängtar! men tyvärr tror jag att jag har fått en vagel, Usch!!!usch!usch!!!!! Alla säger att den kan svullna upp och vara i 3 månader! om det är sannt är hela mitt sommarlov förstört, vad ska man göra för att förhindra en vagel? snälla hjälp mig, haha! :´(

Dem flesta skriver någonting om matchen idag, hammarby - AIK. Men jag hejjar på Djurgården! så nu vet ni det hehe.

förlåt för igår, när jag kom hem med isa skulle fedde josse och danne gå, så jag hann tyvärr inte skriva något inlägg! sorry..

Vi hörs efter skolan, jag tänkte lägga upp dagens outfit då, pusselipuss<3!



Hejsan!

Som ni ser har jag ändrat min design lite, vilket tycker ni var finast? jag trivs i alla fall med det här :)
För en stund sen kom josse och danne förbi. Fedde och danne sitter och spelar fifa 08 medans jag och josse spanar in andra bloggar plus att hon hjälper mig att designa min blogg.

Om en stund ska jag gå ut med isa, jag tänker tjata på josse så att hon följer med. Vi ska vara ute i en timme, men vet ni jag tycker inte alls det är jobbigt. Jag älskar att gå långa promenade, vi kankse till och med kan gå ner till söderbysjön(Det ligger ganska nära).

Men nu ska jag designa vidare, vi hörs efter jag har gått ut med isa, pusselipuss!<3

Hejsan!

Som ni ser har jag ändrat min design lite, vilket tycker ni var finast? jag trivs i alla fall med det här :)
För en stund sen kom josse och danne förbi. Fedde och danne sitter och spelar fifa 08 medans jag och josse spanar in andra bloggar plus att hon hjälper mig att designa min blogg.

Om en stund ska jag gå ut med isa, jag tänker tjata på josse så att hon följer med. Vi ska vara ute i en timme, men vet ni jag tycker inte alls det är jobbigt. Jag älskar att gå långa promenade, vi kankse till och med kan gå ner till söderbysjön(Det ligger ganska nära).

Men nu ska jag designa vidare, vi hörs efter jag har gått ut med isa, pusselipuss!<3

Godmorgon

Idag har jag inga planer alls, jag kommer känna mig ganska ensam eftersom fedde har match typ hela dagen.. Men josse och danne kommer hem så det blir ju roligt! hoppas vi alla fyra hinner träffas!  dem kommer hem runt 1 och fedde ska vara hemma igen kl 4 typ, så det går nog:)

Nu ska jag och fedde äta frukost, han ska äta Arepas och till det kan man ha ost eller tomat äggröra, rätten kommer ifrån latinamerika. Själv är jag inte så fäst vid den, men det går att äta men jag tror nog jag tar det gamla vanliga knäcke brödet ;)

Arepas med tomat äggröra



Vi hörs efter frukosten, då tror jag att jag vet mer om hur min dag kommer att se ut.
Puss&kram!

Godnatt<3

Nu kom jag precis hem från bion, den filmen var as bra!, enligt mig i alla fall. Haha i bio salen värkade det som om jag var den enda som var rädd för jag var den enda som höll för ögonen, men i slutet berättade fedde att när han var rädd tog han upp sin dricka och tittade ner i flaskan så att han inte skulle se det läskiga. haha så söööööt!<3

Men nu tänkte jag lägga upp några bilder under kvällens gång:) (dem är i ordning)


Här har ni massor med bilder att bita i ;D
så där såg min kväll ut i stort sätt :)

Nu ligger älsklingen i sängen och spelar fifa 08, han brukar oftast göra det när jag bloggar. Snart är det dags att göra sig i ordning för sov dags, men först tänkte  jag spana in lite bloggar :)
Morgondagens planer är helt Obestämda för tillfället, josse och jag pratade om att träffas en stund på dagen med danne och fedde också, men vi får se hur det blir, jag hoppas fedde hinner det i alla fall(han har Match i morgon.

Men nhu är det dags att säga godnatt, jag hör av mig i morgon! <3
Puss&kram


Dagens outfit + en massa annat

Dagens:


Linne - gina tricot
Örhängen - H&M
Leggins - cayenne

Och här är bara några söta bilder:


Dem här två är mina stora favoriter!<3<3<3

Igår blev det dem här filmerna + popcorn såklart!

Becoming jane var jätte bra och rmantiskt men jag tycker att dem två borde blivit tillsammans! :( Blone ambition var också bra men den var lite för B för min smak:P
Men annars var allt jätte mysigt, läggdags var runt 01.00.

Idag ska jag och älsklingen gå på bio! vi tänkte se en skräckis den här gången, The eye med jessica alba

Det handlar om hon(jessica alba) som var blind men ska operera ögat för att kunna se igen så hon måste byta ögon och med dem ögonen hon får ser hon övernaturliga saker.

Jag tycker den verckar jätte spännande :D typisk min typ av film.

Men nu ska jag göra mig lite i ordning för Ola(Rosas på G) kommer på besök igen, det ska bli jätte kul, jag tycker han är trevlig :), jag tänkte ta lite bilder under middagen, om jag kommer ihåg! hehe.. det blir i alla fall Lasagne, gott va? :D

vi hörs efter det, puss&kram!

(P.s det kan hända att det blir stressigt till bion så att jag inte hinner uppdatera men då gör jag det när jag kommer hem istället, runt 11.30 kanske)

Våren är här!

God middag sötisar! idag på dagen har jag fikat med vicky, ungefär kl 12 gick jag hemmifrån och då låg fedde forfarande och sov, haha. Vi fikade på Vardagsrummet i kärrtorp, det var jätte mysigt där faktiskt :) Vicky åt frukost, en varm macka med salami och ost med sallad till (men som vanligt orkade hon inte hela så jag åt upp resten haha) jag beställde en paj eftersom jag redan ätit fukost, den var jätte god :)

På vägen hem, ungefär runt 13.00 gick jag hem, på vägen fick jag världens vårkänsla så jag tog massor med bilder på knoppar och blommor!


 
Bilderna är tagna med min mobil, Sony Ericsson k550i 2.0 megapixels Lila.


så klart när jag kom hem kl 13.40 låg fedde forfarande och sov så jag väckte han med frukost :) om några minuter bloggar jag igen och då tänkte jag lägga in dagens outfit, vi hörs om typ 15 min igen för jag måste titta klart på power of 10(det är fett enkelt att vinna pengar ju).


hej sötisar!

Jag har inte gjort något speciellt under den här tiden jag inte har uppdaterat, varit i skolan och sen åkte jag hem för att fixa mina saker, sen gick jag en promenad mot söderbysjön men orkade såklart inte gå hela vägen själv;)
och nu sitter jag här..

Men Jag tror inte jag kan blogga mer idag för jag ska hem till mig sen och då har jag inget internet och nu ska jag äta så vi kan säga hejdå nu.

hoppas ni får en trevlig fredag kväll, det hoppas jag att jag kommer få i alla fall<3

Vad läskigt det var!

Det där var inte kul, jag var så rädd för alla hade sagt till mig hur obehagligt det var att sätta in en p stav.. nej det där är ingenting jag gör om igen.

Först bedövade hon, och det sved som FAAN! haha asså det gjorde mest ont. sen fick man vänta en stund medans hon gjorde rent. Sedan efter det skulle hon känna om jag kände något där hon bedövat och det gjorde jag inte så då var det bara att börja. jag tittade inte medans men fedde kollade och jag kunde se på hans blick att det inte var en vacker syn.

Förlåt om jag skrämmer er nu ni som ska göra men jag säger bara sanningen om hur jag upplevde det och det betyder inte att det kommer häda er också. När allt var klart ställde jag mig upp och började ta på mig mina kläder, sen kännde jag hur hela huvudet snurrar till och helt plötsligt kändes det som om jag skulle spy. Jag la mig ner igen på sängen. tyvärr var fedde tvungen att gå, och jag kunde inte följa med han så jag fick ligga kvar själv i 25 min.. :/ jag reste mig sakta upp men jag mådde fortfarande illla så jag fick ta det lungt på väg till skolan sen, mirre mötte mig eftersom det kunde ibland kännas som om jag skulle svimma.. det var inte så roligt då men nu mår jag bättre.

Nu sitter jag och mirre i datasalen, hon skriver ett cv och jag passar på att blogga lite :) den här fredagkvällen kommer bli lugn, jag tänkte fika en stund med vicky sen ska jag hyra film. Det ska bli mysigt.

Men nu tänkte jag dra mig vidare till idrotten( jag ska så klart inte vara med på lekatrna men han ska visa oss hjärt & kung räddning så det är ju viktigt att vara med på)

Jag bloggar när jag kommer hem till fedde, skriv om ni har några frågor kring p stav så kan jag svara på dem.

Puss&kram!<3



God night everybody!

På väg till mickis

             
haha hon var helt galen i fötterna och benen så vi sprang runt och runt!  

 men nu ska jag gå och lägga mig brevid fedde i sängen och mysa lite, jag har saknat han så mycket! måste sova snart eftersom vi ska upp tidigt i morgon till ungdoms mottagningen,fedde ville följa med, (tack älskling! det betyder jätte mycket för mig<3)

god night everybody!


Shopping

Hejsan! Efter skolan åkte jag och träna med diddi och josse som jag skrev tidigare, där mötte jag också jessica och josefin i min klass, tyvärr hann vi inte träna tillsammans för dem var redan klara.

Medans jag väntade på josse och diddi gick jag runt lite i farsta med miriam, mirre köpte en vår jacka och jag fick syn på två bikinis på rea!, jag kände att dem måste jag ha :D så efter träningen fick jag låna 200 kr av josse till att köpa dem, jag skyndade mig till butiken och dem var kvar som tur var. 

    
Bikbok 79 kr st

Tyvärr blir det ingen dagensoutfit idag eftersom jag dushade efter träningen :/
Men nu ska jag äta tonfisk sallad och sedan tänkte jag träffa mickis och gå ut med den här söta vovven!


Vi hörs efter det, puss&kram!

Lunch rast

Nu har jag precis ätit lunch, det blev kyckling gryta med grön curry och ris. Det var faktiskt gott.
Nu sitter jag och miriam i datasalen och har precis skrivít ut ansöknings anketter till sommarjobb i skarpnäck, dem ska vara inlämnade senast i morgon, så kom ihåg att göra det nu ni också som ska!

Lite nyttig kan man ju vara, jag köpte solroskärnor i kiosken och en kaka i och för sig men solroskärnor är faktiskt jätte gott!


Men nu måste jag kila, min lektion kallar!

Puss&kram!

God morgon!

Godmorgon alla läsare, idag var jag uppe kvart över sju för att jag skulle till ungdoms mottagningen för att byta priventivmedel. Vi pratade lite om att jag kunde byta tid till att ta p pillerna, att jag skulle ta dem på morgonen istället för på kvällen, men eftersom jag sover borta mycket hos min pojkvän och glömmer så kom vi fram till att jag ska sätta in en hormonstav i armen. Jag fick en tid kl 08.40 på morgonen i morgon, haha jag är jätte nervös för jag har kännt på en i min klass som har en sådan och då kunde jag inte sluta rysa på hela dagen.. hehe. Jag hoppas det kommer gå bra. men jag undrar om jag kna gå till skolan och så efter och ha idrott eller vad tror ni? jag vet knappt någonting om det här, jag måste läsa på i kväll.

Nu sitter jag i skolan och har rast. Jag har precis haft ett litet läxförhör, jag är nog säker på att jag klarade G nivån, men inte VG:P föresten ringde ungdoms mottagningen underprovet så jag var endå tvungen att avbryta. Efter skolan idag ska jag träna med mirre, josse och kanske diddi, plus att några i min klass också ska gå och träna där det ska bli jätte kul:)

Efter träningen ska jag hem till fedde, då tänkte jag lägga in dagens outfit och blogga lite.

Men nu börjar lektionen igen så jag måste tyvärr avbryta här också, hehe.

Puss&kram lovers!

Dagens Outfit

dagens innomhus:



Örhängen - Glitter
Halsband - Guldfynd
T-shirt - Ginatricot
Leggins - systers


Dagens utomhus:



Jacka - H&M divided
Sjal - Gina tricot, systers
Väska - top shop (hihi glömde visa den på bilden)

Och här är några söta bilder på mig och fedde:


Här är min söta bebis som läser

(tagen alldeles nyss)

Men nu ska jag börja dra mig hemmot, fedde ville att jag skulle sova här i morgon istället så jag får väl unna mig lite med godis och popcorn till top model själv, fast i och för sig är josse och danne där, så jag blir ju inte helt själv fast jag hade så gärna velat sova med fedde ikväll, ni vet ju, jag hade ju skrivit det på inlägget innan.
Men nu ska jag gå, jag bloggar mer i morgon, jag önskar er alla en trevlig kväll!

PusspussPUSS

Summerglow

Jag glömde säga att när vi var inne i stan fick jag den här av josse

haha, jag fattar inte varför mina bilder blir snea hela tiden, kan någon snäll berätta hur man vänder dem? hehe

Jag har tagit den i några dagar nu och här är resultatet:

(inget sminkt, förutom mascara)



det här är från normal till mörk, det finns en annan typ blek till normal men jag tycker den är jätte bra fast det kan bli lite fläckigt efter ett tag.
senare tänkte jag lägga upp dagens outfit, så kolla gärna in igen

Puss&kram!




Bloggar för i förrgår, igår och idag:)

Här är bilder från i förrgår.

i stan:
   
På väg ut för att träffa vicky och lämna tillbaka en tröja:
        farväl till den fina tröjan:(

Igår var jag sjuk på dagen men senare mot eftermiddagen blev jag bättre(kvinnlig sjuklighet) då gick jag hem till mikaela och var hundvakt en stund till hennes valp, sen kom mikaela, nora och mirre över och då gick vi ut med vovven, hihi hon är så söt! :D

Nu sitter jag hemma hos fedde och vilar mig efter en jobbig dag men snart ska jag gå ut med isa, det ska bli roligt:).  Jag bloggar lite senare och då tänkte jag lägga upp några foton på mina kissemissor :D

Pusselipuss sötisar så hörs vi nu ska jag ta något att äta, är lite små hungrig.

Onsdag, i skolan.

Onsdag är den värsta dagen i veckan, Jag börjar kl 9.00 och slutar kl 16.00 med fackteckning och disign(det är i och för sig kul) Engelska( det har jag nu) och sen sista lektionen matte. asså vilken dag jag är hur trött som helst och nu vill jag bara hem till fedde och ta det lungt. Jag ska sova hemma hos han idag, läääängtar!

Men nu börjar lektionen igen. Jag kommer blogga mycket senare så kolla gärna in igen så jag har jag nog hunnit skriva för i går och i förrgår :)

Puss&kram! hoppas ni har roligare än mig!<3

Måste kila!

Igår kunde jag inte blogga något mer för att jag åkte hem direkt efter stan.
Jag tänkte bara lägga upp några bilder under dagen igår :)

På väg till t banan


Mer bilder från igår kommer upp i morgon, föresten idag var jag sjuk! precis när det var ett viktigt prov, men det finns ju prov andra tillfällen, jag känner mig fortfarande lite kraslig men inte så farligt så jag kommer nog i morgon, men nu måste jag kila vi hörs i morgon! nu ska jag hem till mig och poppa popcorn och kolla på gossipgirl! :D

Puss&kram

Klass HP1B farsta gymnasium, haha

hehe, det här kanske inte är så roligt för er som inte vet vilka det är ;)

VEM I DIN KLASS:

Är snyggaste killen: Max (den enda killen i klassen)
Är sämst på matte: Alla är bäst på matte
Är bäst på musik: Ayan
Är lärarnas favoritelev: Jag själv, haha
Verkar vara i trotsåldern: Vet ej
Ser ut att vara mest deprimerad: Tilda, haha
Har roligast röst: Barre
Har snyggast klädstil: Jennifer
Känner du minst: Sandra E
Är omtänksammast: Josefin L
Betyder mycket för dig: Miriam
Saknar du att umgås med: ?
Verka vara mest bortskämd: Sofie
Är mest irriterande: Jag själv, säger mirre brevid mig haha
Är roligast: Kaoutar

Är mest berusad: Max
Borde bli pilot: Nermin
Skrattar mest: Sadra L
Uppskattar du: Alla lärare
Gör ofta din skoldag bättre: Tilda
Är sportigast: Kaoutar
Är en läslus:
Miriam & Ayan
Hade du velat byta liv med för en dag: Jessica k
Spelar hockey mest: haha ingen
Spelar/spelat trummor:
Ingen igen ;D


Måndag, i skolan.

Nu sitter jag i skolan och har turism, vi har precis haft en stor föreläsning om droger och alkohol. det var faktiskt jätte intressant för det var helt vanliga personer som stod och berättade om något hemskt som hade hänt dem, till exempel; En mamma förlorade sin son i en trafik olycka. Han cyklade vid väg kanten och helt plötsligt blev han på körd av en rattfyllo och dog. hon berättade hela historien och jag blev helt rörd, jag tänker på det fortfarande...hemskt.

Efter den här lektionen har jag engelska, jag ska redovisa om malaysia. önska mig lycka till!.
Jag slutar kl 10 min över 4 och då ska jag in till stan med fedde, josse & danne så det kommer dröja tills jag bloggar igen. men vi hörs senare idag. måste plugga nu.

pusspuss!


kvällsinlägg

Nu sitter jag vid datorn och fedde läser inne på toan. middagen var underbart god! farligt god.. Nu är jag jätte pömsig, jag har två redovisningar i morgon som måste göras. Jag ser inte fram emot dem men jag tror att det kommer gå alldeles utmärkt. Jag tog några bilder, hihi jag glömde bort under middagen så det fick bli efteråt istället.



nu ska jag låtsas sova för fedde god natt, fan han kom just in i rummet.. haha!

sov så gott allihopa puss!


Söta söta valp!

Så här såg sötisen ut
           

Det är en Pumi, hon är 8 veckor gammal och heter torskan.. någonting:P hihi så söt!

Här är några bilder på mig och mickis
   
hehe, mitten bilden blev sne här med ;P

Men nu är det mat, det blir Teriyakistekt färskostfylld lövbiff och till efterrätt glass med hallon, MUMS!
jag kanske tar några foton under middagen, får se :)

pusspusspussPUSS!

På väg till mickis

Nu har jag precis kommit hem från att ha varit ute med isa i en timme, det var jätte skönt faktiskt:)
Nu ska jag bara äta lite lunch sen ska jag gå hem till mikaela för att hälsa på hennes hundvalp! :D jag tar med mig kameran så jag lägger uppp några foton sen när jag kommer tillbaka :)

 pusselipuss!<3

Äntligen har jag tid till att uppdatera!

förlåt så jätte mycket för att jag inte har skrivit något under dem här två dagarna jag tänkte berätta vad jag har gjort.


Fredag: i fredags var jag i skolan och det var en ganska skön dag vi hade ingen idrott så jag fick sluta tidigare istället för halv 15.00 slutade jag 13.40 :d riktigt najs på en fredag! Efter skolan mötte jag upp fedde i gullmars för att vi skulle åka hem till hans pappa för att hälsa på lite snabbt, Camilla var som vanligt lika glad för att se mig. ( det är feddes lillasyster som är 1 år och 4 månader, världens sötaste lilla colombian flicka!<3)
här är en bild på henne:

söt eller hur? <3<3<3

Sen efter det åkte jag in till stan lite snabbt för att köpa en ny tröja (bilder finns längre ned).
Och sedan efter det åkte jag hem till fedde för att göra mig i ordning till en fest hemma hos min kompis gabbi, den kvällen tycker jag blev lyckad även efter några tårar ;D<3.
Jag glömde tyvärr helt bort att ta foton under kvällen så kul hade jag! haha.

Lördag:
På lördagen vaknade vi upp hemma hos mig och då gjorde vi oss i ordning snabbt(eftersom fedde är allergisk mot katten) för att åka in till stan. först åt vi mat sedan klippte sig fedde, det blev helt okej men jag vill helst att han ska raka sig nu när det börjar bli varmt igen. efter det gick vi runt i gamla stan och åt glass i värmen, det var jätte mysigt här är en söt bild på min älskling som precis tar en tugga hihi

(före klippningen)

Efter det gick vi på 19.00 bio, vi såg kometin superhero! den var faktiskt jätte rolig men ibland kunde det vara lite överdrivet, men det var väl syftet med filmen.


efter det åkte jag till kärrtorp för att träffa upp mikaela, vi var själv hemma hos wevve och kollade lite på skräckfilmen som gick på 6:an jag tror den hette ringhu.. något sådant i alla fall. efter det skulle hon ut och festa och jag åkte hem till fedde :)

Här var dagens outfit:
   
hehe bilden i mitten blev åt fel håll, men ni kan ju bara vrida på huvudet;), där är min nya tröja också.

Örhängen; gina tricot 149 kr
Linne; vero moda 99 kr rea i pub
väska; top shop 250 kr
leggins; present
skor; din sko 100 kr rea

Söndag:
Nu sitter jag här i morgon rock och ska snart gå ut med isa i en timme, efter det ska jag träffa mikaela för att vara med henne att gå ut med sin valp som hon får idag( längtar som fan) hihi, och efter det är jag bjuden på middag här hemma hos fedde med hans mamma, jessi och sen hans mammas på G. tyvärr har fedde träning då så jag det vlir bara vi. men det ska nog gå bra:)

Jag hör nog av mig senare, ha en bra söndag så hörs vi sen<3
Puss&kram! <3<3<3


Uppdatering

Igår var det ett konstigt avsnitt av top model! det där ville inte jag titta på, säger om allting som har hänt bara ju.. aja jag får väl vänta tills nästa onsdag, idag är det ialla fall gordon kitchen nightmers! haha jag älskar det där programmet, vissa personer är värkligen helt knäppa.

Idag har jag varit i skolan, det har varit en bra dag, inte så tressigt och rörigt som vanligt:) Efter skolan åkte jag och miriam in till stan och kollade lite på kläder jag hittade (som vanligt) något, men (som vanligt) inga pengar, så är mitt liv, inte roligt. vi träffade olga också, det var jätte kul för det var så länge sen, lika snygg som vanligt:)

Men nu är jag hemma hos fedde och myser lite, men ska snart börja dra mig hemmot för att fedde har träning idag. Det betyder att jag inte kommer kunna skriva något mer idag, men jag önskar er alla en trevlig kväll! :D

puss&kram

sista inlägget för dagen tyvärr

Nu kom jag precis hem till fedde från att ha varit ute med isa i ca en halvtimme, men bara det är bra träning när vi springer i skogen.

Om en stund tänkte jag gå hem och då kan jag inte skriva i min blogg eftersom vårat internet funkar tyvärr inte:( men jag ska endå inte göra något speciellt,dusha, planera morgondagens outfit, kolla på top model med josse och sedan är det dags att sova!, så jag säger adjö nu så hörs vi i morgon när jag är i skolan
pusselipuss lovers<3

p.s
Sådan här hårfärg ska jag ha till sommarn, jag tror jag fixar den någon gång i maj, längtar!

(ursäkta nakenheten, men hårfärgen är ju underbar! :D)

Dagens outfit

Idag körde jag på en enkel outfit (jag hade jeans hela dagen men när jag kom hem bytte jag om till leggins.)

 
Jacka; ginatricot (jessis)
linne; present
leggins; bikbok
Annars ett par grå jeans från ginatrcot med dragjedja nedanfför smalbenen.

Här är en bild på mirre och mig:






jag känner mig frisk som en nötskärna

Idag så försov jag mig en stund men det var inga större problem, jag kom 20 min försent . Min första lektion var fackteckning och design, det är min favorit kusrs just nu:D man designar och målar kollage och sådant, skit kul faktiskt! Sedan gick jag och miriam och tränade intensivt på friskis och svettis jag känner mig alltid frisk som en nötkärna efter träning :D

Nu sitter jag hemma hos fedde för att jag ska gå ut med isa i en timme snart, (vilken motion jag får ! haha) sedan vet jag faktiskt inte vad som händer ikväll, jag går nog hem runt 7 till min sjuka syster som ligger hemma och är med henne:) jag tänkte lägga upp dagens outfit idag men den kommer upp senare om en stund.

PUSS&KRAM :D

sovdags

Nu tänkte jag skriva mitt sista inlägg för dan, det blir inte långt för att jag är så trött.
I morgon börjar jag 10 min över 10 men jag måste endå vakna kl 08.00 typ.. segt. Nu ska jag lägga mig brevid älsklingen (som redan ligger och läser, duktig pojke) och läsa igenom dem där kapitlerna som jag igentligen skulle ha läst på lektionen. ville bara medela lite om vad jag gjorde. sov så gott allihopa så hörs vi i morgon!
pusskram

Tillbaka från att ha fikat med älsklingen.

Det var jätte trevligt att fika med fedde vi gick på ett mysigt ställe i skanstull brevid mcdonalds och beställde två stora mackor, haha jag beställde så klart en med tonfisk( jag har blivit besatt sen tonfisksalladen jag gjorde:$)

Nu tänkte jag lägga upp gårdagens outfit( med det fina halsbandet) och dagensoutfit :D längtat? haha

Går dagens:
         
Brillor: top shop ca 170kr
Gul mjukis tröja: Cubus ca 200 kr
vitt linne: gina tricot ca 150 kr
Leggis: bikbok erbjudande ta 2 för 100
skor: din sko 100 kr  (rea)
väska: top shop 249 kr
smycken: gina tricot 300 kr tillsammans

Dagens:
       

Brillor: topshop 170 kr
örhängen: 50 kr
halsband: present
kofta: Cubus (min systers)
linne: present
leggins: bik bok
skor: stadium
väska: top shop 250kr

Här är några söta foton på älsklingen och isa!:
   
Stor puss han får va? haha! så söta båda två, jag älskar dem<3

Men nu hade jag tänkt att gå ut med isa och samtidigt passa på att lämna två filmer som är väldigt försenade :$

hörs senare puss&kram sötisar!<3


Söt mops

haha mirre visa mig nyss den här bilden, hon är galen i mopsar och den har tycker jag själv var väldigt söt så tänkte visa den ;D



Söt va? haha

Äntligen kan man logga in!

haha jag har fått panik när jag inte har kunnat logga in på bloggen, jag har blivit helt beroende! speciellt har jag viljat visa er mitt nya fina halsband och gårdagens outfit var helt vårig och underbar!! Äntligen säger jag bara;)

Just nu sitter jag i skolan och har Småföretagande, orkar inte läsa igenom 3 kapitel nu utan gör det ikväll istället så jag kan skriva i bloggen istället bara för att jag har saknat det så mycket.

Idag började jag skolan kl 08.30 men jag kom en halvtimme försent i sällskap av miriam. när vi kom in i klassrummet skulle våran lärare helt plötsligt gå på grund av klasskonferans, så jag kunde lika gärna fått sovmorgon..( jag hatar när sådant händer ) i försig fick jag reda betyget på ett prov jag haft men det kunde jag lika gärna fått i morgon(jag fick G, men satsade bara på det endå). Jag mirre och tilda tog nyheten med en nypa salt och gick en promenad ner mot farsta sjön i typ en timme och sedan kunde vi äta lunch så det löste sig endå och vi hade jätte trevligt.

I förr går efter bio filmen skulle ju jag och fedde kolla på Hatchet men det var den största b filmen jag sett någonsin så jag och fedde kollade på tv istället och myste så det blev väldigt sent så dagen efter vaknade jag kl 2(igentligen kl 1 men man ställde ju om klockan) och jag skulle hinna äta en stor stor Brunch som Rosa hade fixat, Åka in till stan för5 att köpa mitt halsband och gå ut med isa helst innan kl 4 så jag kände mig väldigt stressad! men det löste sig till slut men jag gick ut med isa lite senare, (det var jätte mysigt, vi har så kul när vi är ute). Sen igår var det ju skola igen men eftersom det var så fint väder så var jag jätte glad hela dagen och jag klädde mig jätte vårigt och fint så jag har tagit bilder och tänkte lägga upp dem på bloggen när jag kommer hem till fedde:).

Men nu tänkte jag plugga vidare och efterskolan ska jag först till ungdomsmotagningen, sen tänkte jag testa att träna här på friskis i farsta( blir första gången) och sedan ska jag träffa älsklingen för han tänkte bjuda mig på fika, och sedan hem till han och då hör jag av mig!

Hörs snart! Jag har värkligen saknat det här jätte mycket!

PUSS&KRAM!

RSS 2.0