Kort update

Jag tror inte att jag kommer att blogga något mer förrens i morgon. Jag har verkligen ingen lust just nu bara. Det är absolut ingen fara, imorgon är jag tillbaka på spår igen och då kommer jag att skiva om vad som har hänt under helgens gång. Puss love you <3


Idag är det i alla fall en dag utan bebisen <3

Jag som brunett

Hello! jag sitter hemma hos fedde och har jätte tråkigt. Han är just nu på match men kommer hem om ungefär 40 min. Idag har jag inte gjort något speciellt direkt, bara gått i skolan och varit hemma hos fedde. Jag fick en kommentar nyss och där stod det att jag ska lägga upp mer bilder. så här får ni några.

Mina tider som brunett!







Nu ska jag hitta på något annat kul.. om jag kommer på något.

Dagens outfit + nya jackan

Jag har inte vågat använda den här tröjan någon gång för att jag tycker att den har så speciell färg men idag tog jag mig an det modet!




(Ni får ursäkta min bleka arm, den ser inte ut så in real life)

Tröja - H&M
Bas linne under - gina tricot
Tights - H&M
Skor - systers (förlåt)
Örhängen - Hittade i morse, haha
Armband - fått av Rosa


 

Till det hade jag på mig min nya fina jacka som jag köpte igår och mössa från H&M.




Den kostade 800 kr på bikbok. Jag fick den av mamma för att hon tycker att jag är så duktig i skolan.
Tack mamma <3

Bilder tagna av: TILDA!


Bilder från dagen

Idag har jag bara varit i skolan, jag slutade kl kvart i 5 så direkt efter dit åkte jag till vardagsrummet. Josse, som fått sin lön, ville bjuda mig på middag så jag åt en nachotallrik.

Just nu är jag hemma och kollar på efterlyst. Jag känner mig jätte trött så jag har verkligen ingen ork att blogga mer idag.

Här är några bilder som togs idag i skolan


Jag och mirre i skolan

Arlette :)

haha, säg mig vad gör ni?

Puss puss

Jag och baby på vardagsrummet

daniel med sin nya halsduk!

Nu ska jag titta vidare på efterlyst, godnatt!

Dagens outfit





Jacka - Ohio
Tröja - fick av jessi
Jeans - London
skor - Fick av mamma


Lite gamla bilder

Snart är det desperate så jag ska snart börja förbereda med lite safransnäckor men först ska jag plugga lite naturkunskap. Nyss var jag ute på en liten promenad, jag kände att det behövdes.

Bara för att jag var så slarvig och tog fel sladd så tänkte jag vara snäll och lägga ut lite gamla bilder istället, det var väl snällt av mig?


Josse, fedde och danne på feddes födelsedag förra året.

Jag som ger fedde en puss på hans födelsedag

En mysig pussis

 jag och sign en underbar dag, remember?

haha, fråga mig inte vad dem gör.

Jag och josse på grönan. Fedde och danne vann en apa till oss!

Vi hörs i morgon! fasiken jag börjar 08.00 i morgon.. <3

Bästa dagen i veckan, Desperate!

Jippie idag är det desperate! jag har längtat hela veckan efter det. Jag och fedde har precis varit och handlat saffranssnäckor på konsum som vi tänkte ha som kaffebröd till tet ikväll.

Min dag har faktiskt varit både jätte tråkig och jätte rolig. Det tråkiga började på morgonen med två engelska nationella prov, både lyssna och läsförståelse. Jag vet inte vad som hände men det gick jätte dåligt i alla fall. Efter det var det lunch och det blev inte god mat. Jag blandade typ fisk med pasta och konstiga stekta grönsaker.

Nästa luch såg jag väldigt fram emot, det var simning på idrotten, igentligen skulle hela klassen ha simmat men det var bara jag, olga och Ayan. Vi simmade vanligt sim, rygg sim och sen skulle vi rädda en docka från bottnen och simma mot "land". haha det gick väl sådär men det var jävligt roligt.

Såklart stannade jag och olga. Vi satte oss i bubbelpoolen ett tag, bastade, tvättade oss och sminkade oss. Det var kul. Hihi istället för att känna sig trött och ofräsh när man gick i från skolan, kändes det istället som om vi var redå att börja skolan.

Jag har tagit bilder idag men tyvärr så tog jag fel kamera sladd hemmifrån så jag kan inte lägga in bilderna. Men nu tänkte jag faktiskt läsa lite andra bloggar. Förresten så lånade jag "Om jag kunde drömma" idag och jag har kommit en liten bit på vägen. Hittils är den helt okej. Vi hörs senare!

Vardagsrummet

Hello! allt bra med er? med mig är det bra. Jag har precis dushat, målat naglarna ocg smörjt in med med brun utan sol. Vi ska simma i morgon i skolan och då kan man inte se ut hur som helst.. hehe.

Det var mysigt på vardagsrummet. Jag och josse beställde varsin varm choklad, det är så gott nu på vintern. Till det åt jag en kladdkaka och josse ett vaniljhjärta. Jag råkade ta på mig jympaskor så mina fötter var alldeless is kalla när vi kom hem.







Nu ska jag äta mina popcorn och kolla på tv. See ya, Kanske kanske lägger jag ut ett kollage på mig. Annars säger vi godnatt nu <3

Då var det måndag igen

Vilket snö väder det är! när jag gick i från jobbet i morse kunde jag knappt se något för alla snö flingor. Men jag tycker att det är jätte kul att det har kommit så här mycket snö!

Hihi jag tog en liten bild också på mig i snön



Idag när jag var på väg till skolan mötte jag tilda och olga i farsta. Olga skulle köpa halstabletter så jag och tilda stod utanför och väntade. När vi står där ser vi en duv fågel unge. Den kommer emot oss och ställer sig under våra ben för att värma sig.. Asså alla fick värsta mamma känslan, olga började till och med gråta haha. Vi tyckte i alla fall jätte synd om den så vi gick och frågade en blomm affär om vi skulle kunna ringa till skansen eller nått och det fick vi inte. Hon babblade om djurens rätt och skit. Så vi gick och köpte bröd till den men den ville inte ha något.. Så mamma och pappa fick istället, men jag var smart och tänkte att hon dem får mat får dem säkert mer energi till att mata deras unge. smart va? :D








Nu ska jag äta middag, sen ska jag och josse åka till vardagrummet för en efterrätt. Vi hörs nog där!

Jag kan bjuda på en bild på snygga olga!



Då tackar jag för mig idag med detta:

Jag kom hem till fedde för en liten stund sen. Det var jätte trevligt hemma hos jessi, som vanligt. Efter maten såg jag på ensam mamma söker och sanningens ögonblick. Dem valen på killar som tjejerna gjorde blev ju jätte lyckade! Speciellt hon den sista, Anette tror jag att hon heter, dem såg sååå lyckliga ut! dem höll till och med på att titta på hus tillsammans och dem skulle gifta sig. Verkligen lyckat. Men som jag och jessi sa, varför kan inte svenska killar vara lite mer öppna. Som tillexempel stina valde en kille och hon frågar vill du fortsätta den här resan med mig? och han svarar ja...det skulle vara trevligt. haha vad är det för svar?! Hoppa upp och ge henne en stor kram och ba: JA SJÄLVKLART ÄLSKLING! sveriges pojkar..

Sanningens ögonblick, ja vad ska man säga.. Jag förstår verkligen inte hur hon inte hade pratat med sin man om det här innan, när hon visste att frågorna kanske skulle dyka upp? hon hade lixom varit otrogen! snacka om att skämma ut sin man för svenska folket.

Här är maten vi åt, jag vet inte riktigt namnet på rätten men den var jävligt god, tack krisitan!




Föresten jag kom på att jag har två böcker att läsa nu. "Om jag kunde drömma" och "MIA sanningen om gömda". Tydligen är det så att mia inte har berättat allt och tydligen väldigt viktiga saker som vänder berättelsen till något helt annat. Så i morgon blir det ett besök på biblioteket.


Men nu ska jag hitta på något annat skoj, vi hörs!

Kvällens outfit


Oj, jag glömde att ta av mig brillorna..haha

Sådär ska det se ut!

Kofta - H&M divided
Linne - Gina tricot
skärp - Present av jessi förra julen
Tajts - H&M

Om ni undrar hur jag gör mina "naturliga" lockar så anväder jag faktiskt plattången. Jag drar igenom håret som vanligt Medans jag snurrar den.

Söndags middag

Hej igen! Vi kom precis hem till jessi, det är värsta snöstormen ute! haha jag och fedde försökte springa i snö och blåst snabbt till deras hus,det var inte kul!


haha det är en snö flinga som täcker mellan mina ögon och näsa.

Älskling fryser

Vi på bussen

Rosa och ola

Kristian och jessi i köket

Nu hörde jag kristian säga att maten är klar, uppdaterar om ett tag!
Missa inte gossipgirl!

Om jag kunde drömma

Jag kom hem från stan för ungefär en timma sen. Jag har pluggat Naturkunskap och fixat och trixat med gardinerna som vi köpte. Feddes fönster kommer bli det finaste fönstret i stockholm, haha. Jag vet vad boken som twilight är baserad på heter nu, "Om jag kunde drömma": Imorgon ska jag gå och låna den på skolbibloteket på en gång.



Nu snart är det söndags middag hemma hos jessi, så om ett tag ska jag och fedde åka igen.
Vi hörs nog där, kameran hänger på!

Godmorgon sötisar

Det enda jag tänkter på är twilight twilight twilight...! Jag kan inte släppa den filmen jag lääängtar tills 2an kommer ut! haha jag vet inte ens om det kommer någon tvåa..Men det måste det göra!

Jag och fedde har precis ätit frukost för att snart åka in till stan. Jag ska visa han några fina gardiner som jag och rosa såg igår och se om han gillar dem ´lika mycket som vi gjorde:)

Här är en sötis bild på min söta sötnos!

Samma sak varje helgmorogn...fifa!

Puss!

Pepparkakor och te, ingenting man motstår?

Nu tänkte jag överaska fedde med te och pepparkakor. Han ligger och spelar fifa just nu men jag ska försöka få honom att titta på tv med mig, man kan ju inte motstå om man får pepparkakor lixom, eller hur?



Jag såg nyss på tv planeten om en film som heter Bloody mary, den börjar 01.35 Nu måste jag bara övertala fedde till att se den, haha.

Dem här söta fönster kulorna köpte vi idag på hemtex till feddes rum, fina va?




Vi hörs i morgon. antagligen ska jag och fedde in till stan och köpa gardiner, vi hittade inga idag.
Sov gott <3

Världens bästa film!

Asså guuud! den där filmen!!! hur bra som helst, asså hur otrolig som helst. Jag har verkligen fastnat jag vet inte varför men jag har fastnat för den! Det bästa är ju att det kanske kommer komma en tvåa eftersom det verkade som det på slutet. Hela vägen hem satt jag och tjatade om den där filmen och jag började typ säga vad som kommer att hända i tvåan haha. nej men gud, verkligen, gå och se den! Jag måste komma på ett sett att se den igen, om ni har lust att bjuda mig på bio och vill se den så hör av er, haha.

Jag har hört att den finns på bok också, den måste jag läsa! undra vad den heter...


Finaste scenen i hela filmen! första kyssen..

Twilight

Det blev ingen ute kväll, anledingen är att det är så kallt och det var inte säkert att vi kunde komma på en fest som planerat. Jag och fedde ska gå på bio istället och se Twilight!!! jag har längtat jätte mycket efter att få se den filmen, fråga tilda om ni inte tror mig, haha.
Den enda biografen som fanns kvar heter typ park och ligger ett kvarter från stureplan. Jag har för mig att jag har varit där förut och jag säger bara en sak, den biografen sög! Men en bra film kan nog genast göra biografen bättre :D


In till stan

Snart ska jag, fedde och rosa åka in till stan. Vi ska köpa gardiner och adventsstjärna till hans fönster. Jag tror att fedde ska raka sig också. Jag har inte alls gjort något speciellt under dem här två timmarna, bara gjort mig lite i ordning och ätit frukost.


Första riktiga snön!

Jag vaknade för ett tag sen, igentligen kände jag inte för att gå upp. Men när jag vaknade till tyckte jag att det var ovanligt ljust från fönstret. Jag var nyfiken och hoppades verkligen på att det skulle vara snö och när jag öppnade persiennerna var det täckt med snö! Första riktiga snön är här.


Jag ska snart börja med frukosten efter det ska jag och fedde kanske åka in till stan men vi vet inte riktigt än. Ikväll blir det i alla fall ute kväll med tjejerna! :D


<3

High school musical 1 & 2

Maten vart jätte lyckad! jag rekomenderar verkligen att göra den maträtten någon gång. Jag sa till fedde att det var överaskningen och han blev ju såklart jätte glad och så men sen när vi hade ätit så sa jag att jag ville visa han någonting och då tog jag upp filmerna 1 och 2 high school musical. Han blev verkligen jätte glad och ville sätta på den på en gång men jag hade ju mer att visa. När jag tog fram nachosen och guacamolen blev han ännu gladare!

Så nu ska vi börja kolla på 1an sen så när vi kollar på 2 an kan vi ta fram nachos eftersom vi är så mätta efter maten.

Ha en trevlig fredagskväll mina fina läsare, det ska i alla fall jag ha!




Recept

Ingridienser:
Kyckling felé
Champinjoner
Gul/röd lök
Chili
Paprika
Matlagningsgrädde
Färskost Vitlök
Vitlök
Basilika
Pasta




Skiva först kycklingfelén i tärningar och lägg i en stek panna med flytande margarin, man kan krydda lite som man vill. Fyll också en kastrull med vatten och låt det koka upp.

Hacka sedan Chili, champinjoner och lök. Tänkt på att ta bort skälken på champinjonerna och skala bort första lagret.



När kycklingen har fått färg tillsätter man detta

När det har fått lite färg är det dags att lägga i matlagningsgrädden och färskosten


Medans det puttrar ett tag hackar man paprika och basilika. Sedan är det bara att lägga i och röra om.


Medans detta puttrar lägger man i pastan i det kokande vattnet och väntar till det är klart.
Sedan är det bara att servera!



Nu ska jag äta, PUSS!



Mat till middagen/kvällen.

Nu har jag varit och handlat lite till middagen/kvällen och snart ska jag sätta igång med städningen. Fedde kommer nog bli jätte glad när han kommer hem till ett städat rum, inte för att det är så stökigt men ni vet lite små saker, typ damma av lite och skaka lakanen.

Senare tänkte jag sätta igång med middagen men jag tänkte höra om ni tycker att det är intressant med recept? jag skulle tycka det var kul att läsa om så jag tänkte visa er hur man gör fredagskyckling med pasta!



PUSS&KRAM

Äntligen fredag!

Idag har jag fått bestämma vad jag och fedde ska göra idag, vi har faktiskt varit tillsammans i 1 år och 10 månader idag! Tiden har gått så fort, det var lixom ett helt år sen jag målade en teckning där det stod "grattis på 10 månader älskling" haha sjukt.. Men men jag har i alla fall planerat att laga en god middag köpa lite nachos och guacamole och så har jag fått låna filmerna High shool musical 1 och 2 av jessica i min klass, tack så mycket!

Tidigare på förmidagen har jag varit i skolan och sen jobbat, allting gick jätte bra förutom att jag nästan frös ihjäl!

Nu är jag hemma hos fedde, jag ska bara äta lite lunch sen tänkte jag städa i hans rum och handla lite för kvällen. See yaa! <3

Två bilder som mina kompisar har väntat på


Signe och hennes pojkvän :)

Olga

Godkväll

Jag och fedde bråkade lite om det som hände tidigare idag men det löste sig ganska snabbt. Sen var det dags för hans träning, ungefär klockan nio åkte jag in till skanstull för att möta honom vid kanalplan. Jag gick faktiskt förbi capri då eftersom blondinbella skulle äta där men hon hade hunnit gått. Sen gick jag och fedde till hemköp vi köpte riskakor och lite annat till kvällen, han kände sig lite dum för vad han gjorde så då fick jag köpa någonting och då blev det riskakor.



Nu när vi har varit hemma har vi kollat på debatten som går på 1an, det handlade om adoption, väldigt intressant. Dem har tydningen gjort så att man inte kan adoptera ifrån Vietnam eftersom det förekommer för mycket barn handel (att mammor säljer sina barn till adoption). Sen kollade vi på two and a half men, haha så jäkla roligt!

I morgon blir det lektion till 10.20 sen jobb till typ 12.00 sen ska jag möta upp josse för att hon ska klippa sig.

Nu ska jag sova men vi hörs i morgon! Puss&kram

My Outfit!

Här kommer min innomhus outfit, det är ingen idé att lägga ut utomhus oufit för att jag ser nästan endå likadan ut hela tiden.







Örhängen - London
Linne - Thailand
Tröja - Odd molly (Rosas)
Byxor - H&M

Hello everybody!

Idag har det varit en ganska bra dag, den är godkänd i alla fall. Provet gick jätte bra, jag tror att jag svarade rätt på alla frågor. Jag hoppas verkligen på ett MVG i näthandel. Vi har hälsovecka i skolan nu så vi har haft ett föredrag om hälsan i igår och idag hade vi yoga. Hehe om jag ska vara helt ärlig så var jag faktiskt inte med, det känndes så oseriöst i skolan men till en början försökte i alla fall.

På eftermiddagen skulle klasserna ha en sund för sig så mentorerna skulle hitta på något skoj så vi hade pingistunering i klassrummet, JAG VANN! haha. Jag spelade väldigt mycket pingis när jag var mindre så jag är faktiskt väldigt bra på det, som pris fick jag en chokladkaka som jag ska smaska i mig sen, hihi. Vi körde också singstar det var typ ingen med bara jag och två till så jag vann över dem och sen skulle jag möta läraren för finalen men då vann han (jag skyller på att han hade övat hemma, det var ju hans spel, hehe). Jag fick endå priset och det var en tårtbit.

Just nu sitter jag och väntar på att fedde ska komma hem. Igentligen skulle vi mötas i farsta men han hörde inte av sig så jag stod där och vänta (han mobil är sönder). Till sist fick jag tag på rosa och då sa hon att han var med jessi. Jag blev skit arg för att det var han som ville mötas och så gör han så? aja..jag får ta ett snack med han sen.

Jag tänkte lägga in dagens outfit lite senare så kika in om en stund! Puss&kram

Godnatt jordklotet

Jag såg nyss att jag hade fått en söt kommentar av min älskling! Jag saknar dig också baby men vi träffas i morgon och då kan vi pussas och kramas hur mycket du vill! jag lovar dig att vi hittar på något skoj <3

Nu har jag pluggat ett tag i alla fall, man får hoppas på det bästa i morgon då.

Godnatt jordklotet, hoppas du mår bra.


P kväll för mig

Fasiken, jag fastnade framför datorn.. klockan är redan halv nio snart! Jag måste börja plugga nu så jag kan det utantill i morgon. Jag ska kunna det så bra att om ni ringer och väcker mig på natten och förhör mig ska jag kunna alla svaren som en rinnande sand!

Nu tänkte jag vara den tjockis som jag igentligen är och poppa popcorn och plugga! det blir en P kväll för mig haha.

Trevlig onsdag

Hej allihopa! tack till dem som har kommenterat till inlägget där jag skrev om min design. Det känns som om jag bara har fått positiv kritik om den så det är ju kul, jag tackar nina (nicaah.blogg.se)!

Idag så hämtade jag upp en flicka på fritids som heter Alma. Jag var lite orolig att jag inte skulle hitta till hennes klassrum men tilda hjälpte mig eftersom hon har gått i den skolan när hon var liten. Jag var barnvakt till henne i ungefär en timme och för det fick jag 100 kr. Det är jätte bra för mig att sånna här jobb dyker upp eftersom jag har dåligt ekonomiskt just nu... Alma och hennes mamma är i alla fall jätte trevliga, det var nästan så att man ville stanna på middag :)

Efter det ringte jag min kompis signe (Siiign!). Jag var välkommen hem till henne så jag gick hem tid och så umgicks vi, det var jätte kul eftersom det var jätte länge sen vi var med varandra själva. I miss you sign! Det måste vi göra fler gånger, vi bor ju nästan grannar? hehe.

Just nu är jag hemma och ska snart börja med middagen. Jag orkar inte fixa något stort så det får bli makaroner med något gott tillbehör. Sen är det dags för plugg, jag tror nog att jag uppdaterar efter det. Kramis!

Desperate

Nu har jag och fedde laddat upp med oboy, bullar och gammeldags karameller. Vi ska ha en tid för oss själva :)



Vi hörs i morgon, puss!

Blogg design

Sådär! Äntligen är jag hemma hos fedde. Jag slutade igentligen kl 2 men jag hade utvecklings samtal och så blev det ett missförstånd mellan mig och fedde.

På utvecklings samtalet gick allting jätte bra. Han sa att jag verkar vara en dultig flicka och mina betygs omdömen såg bra ut. Allting var Godkänt förutom VG i naturkunskap och VG i idrott och hälsa. Sen hade jag också ett IG i svenska men det fisste jag nästan redan om eftersom jag har missat mycket och inte gjort en uppgift men det löser sig. Jag är ju en duktig flicka i skolan så jag ska göra den uppgiften så snabbt som möjligt, men man kan inte haka upp sig på en sak man måste se i helheten och jag vet att jag ligger bra till i många ämnen.

Sedan var det dags för mig att åka in till gullmarsplan för att träffa fedde. När jag försökte ringa honom så svarade han inte men jag väntade där i alla fall för att jag trode han var i skolan och han kommer den vägen då. Men jag står där i 45 min och bara väntar och försöker få tag på honom. till sist får jag tag på Rosa och då säger hon att han ligger hemma i badet för att han är sjuk. Jag ba VA! så jag får prata med honom och han skämdes och sen var det bara för mig att åka vidare hem till honom.

Min syster ringde mig nyss och hon sa att min design var klar. Jag tycker att den är jätte fin men jag skulle nog endå vilja göra några skysteringar. Jag vill nog byta den rosa skrivstils texten mot texten som är brevid och i grön istället för rosa. Sen skulle jag nog också vilja ändra bakgrundsfärger till en mer olivgrön färg och lägga till lite mera blommor och glimmer.



Vad tycker ni? kommentera gärna och kom med förslag!

Puss<3

CSI

Sådär nu har jag gjort klar en uppgift i alla fall. Känner mig ganska nöjd men jag trode jag skulle orka göra en till men men, jag förtjänar att ta det lungt också. Nu är det CSI som gäller! det har säsongspremiär idag och, inte för att jag har följt det, Warrick hittas död i sin bil efter att ha blivit skjuten så det låter ganska spännande!

Vi hörs i morgon, godnatt <3

No big deal

Hejsan alla glada!

Min eftermiddag har inte alls varit något speciellt. Klockan fem hämtade jag Saga på fritids och gick hem till henne. Vi åt riskakor och kollade på filmen Eldorado i väntan på att hennes mamma skulle komma hem. Det filmen är riktigt bra, skit rolig! För er som inte har sett den handlar det om två killar från spanien som hittar guldstaden(Eldorado), alla där tror att dem är gudar så dem spelar med, haha.

Efter det var det först bestämt att jag och mikaela skulle gå stav gång men hon skickade ett sms till mig och sa att hon inte orkade så efter filmen gick jag bara hem. Nu hade jag tänkte att plugga och käka popcorn! jag har ganska många inlämningsuppgifter som inte är klara. alltid är det något, som min mamma brukar säga ;)



Den finaste katten i hela världen! jag vette fan vad det var med henne idag, hon gick runt och jamade i fera timmar, så brukar hon aldirg göra! som tur är har hon slutat nu annars skulle jag inte kunnat sova inatt haha.



Puss <3



 


Dagens outfit




Tröja - Fått från jessi
Jacka - Ohio
Halsduk - H&M
Leggins - vet ej
Skor - Butik i högdalen (josses)
Örhängen - H&M

Fototgraf: Mamma :D


Jag är nöjd över mig själv

Provet gick alldeles utmärkt! Fast jag hade en pytte litet fel så jag kommer missa en liten poäng. Man ska ha 40 poäng och jag tror att jag har 39, eller tror, jag är väldigt säker :)

Jag är nöjd över mig själv för att den här veckan som varit har jag verkligen lagt ner mycket tid till att plugga, Jag märker stor skillnad på om man förbereder sig eller inte. Jag kommer ihåg att förut när jag hade prov, istället för att skriva satt jag och kollade på alla andra som skrev och var så avunsjuk på att dem var så duktiga och jag tänkte att jag aldrig skulle kunna bli så duktig men nu förstår jag verkligen att det enda dem gjorde var att lägga ner tid på pluggandet, jag pluggade inte ens förut!!

Efter provet fick man gå hem så nu är jag hemma och har ingenting att göra.. jag kan inte få tag på någon eftersom jag inte har pengar på mobilen..det suger. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Jag kommer i alla fall lägga ut dagens outfit senare. Nae nu ska jag leta upp mammas mobil och ringa någon, vi hörs <3

Söndag

Idag jobbade jag och fedde åt vardagsrummet på reflexen. Vi sålde för typ 450 kr, Robban sa att det var jätte bra! Innan vi började frågade han mig om jag hade jobbat på kafé förut och det har jag ju på mitt landställe så han sa att jag skulle prata med sargon, den andra kafé ägaren, om jobb där för han tyckte jag hade potential. Jag vet inte riktigt om jag vill än för att jag vill prioritera skolan före och sen har jag ju saga att hämta. Jag ska i alla fall prata med sargon och höra vilka tiden jag jobbar i sådant fall.

Som belöning för att vi hjälpte till idag fick jag och fedde en lunch där. Jag år en bakad potatis med skagen och fedde en Wok biff fajitas. Efter det åkte jag och fedde in till stan för att han skulle köpa nya inomhus fotbolls skor. Dem var jätte fina!



Sen åkte vi hem till fedde och här har jag pluggat hela eftermiddagen och ännu är jag inte klar, fast jag har ju hela kvällen på mig i och för sig.

Snart är det söndags middag och då kommer jessi och kristian hit. Rosa lagar någon jätte god kyckling gryta,Mums!



Om vi inte hörs idag igen hörs vi i morgon! <3

Bio och plugg helg.

Jag blir snart galen av allt plugg och jag fattar verkligen inte varför alla prov måste vara runt samma tid, den här veckan som har varit har jag haft ett prov varje dag och veckan som kommer har jag tre jätte viktiga prov och inlämningar.. it´s sucks.

Min helg har typ varit en bio helg. Igår åt jag middag på vardagsrummet med dannes familj sen träffade jag mikaela en stund, vi gick en promenad med hennes söta hund tootsie! Efter det gick jag på bio med min syster, vi såg "låt den rätte komma in". Jag tycker att den var hur bra som helst! läskig och spännande, För att vara en svensk film tycker jag att dem gjorde den bra men såklart lite B på vissa delar. Efter filmen åkte vi hem till fedde för där väntade våra pojkvänner på oss :)



Idag åt vi frukost vid typ tre tiden och efter det pluggade jag hela eftermiddagen tills det var dags för nästa bio. Jag, fedde, josse och danne åkte till heron city och såg filmen "Deth race" den var hur grym som helst! Absolut inte någon amatör film den var jätte bra gjord och hade många vändningar som man absolut inte kunde trott, verkligen värd att se! Så nu sitter jag här hemma hos fedde och bloggar lite, fedde spelar Fifa men vi ska snart lägga oss.





Imorgon ska jag och fedde jobba åt vardagsrummet på biograften reflexen i kärrtorp. Vi ska sälja bullar,godis och kaffe. För det får vi en gratis lunch :D det blir väl höjdpunkten eftersom resten av dagen måste jag plugga... prov på måndag ni vet, hehe riktigt kul! inte..



Sov så gott sönosar <3

Utbränd snart

Hej mina underbara läsare jag vill bara säga att anledningen till att jag inte har uppdaterat är för att jag har såååå mycket att göra i skolan, jag har verkligen inte tid eller ork till att blogga. Det är knappt att jag hinner med att plugga men jag ska köra mitt bästa och skriva så fort jag kan igen!

Me love you! <3

Luciatåg

Jag och olga har precis anmält oss till årets luciatåg. Vi kommer att uppträda på kvällen den 11 december för föräldrar och andra släktingar. Vi kommer också att uppträda i farsta gymnasium, där jag går, på morgonen den 12 december. Sen på lördagen den 13 december kommer vi att gå med i farstas luciatåg i centrum. Det ser jag fram emot jätte mcyket!

Idag gick vi igenom alla låtar och sjöng, vissa låtar var svårare än andra men jag ska öva mycket hemma också. Fan vad kul att man får chansen att ställa upp på något sånnt här. grymt kul att sjunga igen!



Nu har jag engelska, jag slutar kvart i 5 idag..it´s sucks. <3

Godnatt puss

Nu är det dags för mig att sova, jag ska gå upp kl 6 i morgon..Desperate var lika bra som vanligt, det bästa var ju endå när susan och gabrielle hade bråkat, så kom susan förbi lite senare för att säga förlåt men det accepterade inte gabi förrens susan visade sprit flaskan. då ba: ok, come on in! hahaha!

sovgott allihopa!



Här har ni en godnatt puss från mig och fedde <3

Min present!

Här är den fina necessären jag fick i helgen av jessi! perfekt för mig eftersom att innan använde jag mig av olika påsar att lägga sminket i.. haha.



tack så jätte mycket <3

Tips på parfymer!

Idag har det varit en typisk tråkig skoldag. hemskt väder och dåliga kläder är nog det värsta! När jag skulle gå hem till fedde såg jag ut som en påsk kärring, jag lindade min sjal på huvudet för annars skulle jag varit dyblöt i håret.

I morgon har jag ett stort prov i historia, pluggandet går väl sådär eftersom jag inte har allt matrial. Man får göra sitt bästa helt enkelt och hoppas att det går bra.

Nu är jag hemma hos fedde. Vi åt tortellini till middag, det var faktiskt gott!

Det var en tjej som skrev att jag skulle tipsa lite om parfymer så tänkte passa på nu.

Jag använder då parfymen Ralph lauren när jag är i skolan eller när jag åker in till stan. Den är inte så stark utan den doftar till ibland vilket är det jag gillar med den.

Beskrivning - En söt doft av gul och lila fresia, italiensk mandarin, magnolia, vit iris och mysk.

När jag ska ut någon kväll och vill att parfymen ska sitta i länge använder jag min systers parfym Versace bright crystal. Det är en starkare doft på den men samtidigt mycket mer lyxig.



Beskrivning - En sensuell och lyxig doft av magnolia, lotusblomma, granatäpple och ambra.

Ibland när jag vill ha lite omväxling använder jag jennifer lopez live. Men man får vara försiktig eftersom att den är så stark, om man tar mer en bara ett sprut kan man bli trött på lukten och nästan att man mår illa av den. Det är nog en parfym man använder mer sällan.



Beskrivning - En modern feminin doft av italiensk apelsin, citron, ananas, pion, sandelträ och vanilj.

Där fick ni lite tips på parfymer! Nu tänkte jag förbereda mig för desperate house wifes!

Ansikts mask

Ansiks masken som jag använde häromdan var gjord på dött hav och innehöll miniraler av olika slag. Det stod att den var nyttig för trött hud. När man hade i den stack det i huden och efter 15 min torkade hela masken och då var det dags att skölja bort den. Jag kände direkt skillnad, man blev len och kände sig mycket fräschare. På nått sett tyckte jag också att man såg renare ut i ansiktekt. Jag ska använda det 2 gånger i veckan nu ett tag frammåt,Jag rekomenderar den verkligen!






Den finns att köpa på H&M och kostar bara 20 kr

Såhär har min måndag sett ut i stort sätt!

Just nu är jag hemma, jag kom hem för en timma sen ungefär. Min dag har varit helt okej men det har varit så dåligt väder! usch och fy, inge mer sånnt..

I morse var jag och jobbade, ni vet åt rosas företag. Allting gick jätte bra jag sopade och moppade, haha. Sedan var det dags för skola. Det var en helt okej lektion men jag var endå ganska hungrig och trött. Efter skolan följde jag med fedde in till mariatorget för hans massarge. Lokalvård heter stället och ligger på hornsgatan 70. Det var första gången så han ville att jag skulle följa med, hihi sötis! självklart följde jag inte med in i rummet men jag satt och väntade utanför i 45 min, haha jag hann inte ens läsa klart tidningen!

Här är deras hemsida: http://www.skonhetsvard.se/cms/index.php
Dem erbjuder makeup, vaxning, massage, spa mm.




Efter det var klockan ungefär kvart över 4 så då tänkte jag att jag kunde hämta saga lite tidigare(en flicka som jag hämtar på fritids). När vi kom hem till henne åt vi riskakor och kollade lite på Eldorado, jätte rolig film faktiskt. Sedan var det dags för mig att dra vidare till vardagsrummet där josse, fedde och danne som jobbade väntade på mig.


Inne i bloggvärlden

Helt plötsligt börjar fedde leta efter hans bankomatkort.. Jag säger lungt men älskling den finns där leta noga nu, men efter en stund börjar man ju undra själv, vart kan den vara? JO JUSTE! när vi köpte bananen använde du ditt bankomatkort tog du det sen? fedde ba; njaae jag kommer inte ihåg. haha det stämde han glömde den i maskingen där man sätter i kortet. Så vi åkte tillbaka till mariatorget och hämta det.

Tyvärr börjar älsklingen känna sig sjuk igen så han ska vara hemma i morgon. Så vi tänkte att det är bäst att vara i från varandra lite så ikväll sover jag hemma :)

På vägen hem köpte jag två krukor saint paulia till mamma, jag vet att hon älskar dem blommorna!



Nu tänkte jag ringa älsklingen och se om han har lust att prata en stund eller om han har fastnat framför spelet! Vi hörs i morgon!

godnatt<3

Söndagskvällen

Så dum som jag är glömde jag kameran hemma hos fedde igår. Det blev så stressigt när vi skulle gå så jag hann helt enkelt inte tänka på vad jag skulle ha med mig. På vägen hem till jessi stannade vi för att handla till middagen. Det skulle handlas kött, potatis, grönsaker till planksteken och tårt ingridienser till tårtan. När vi kom hem började jessi och rosa med maten och jag med tårtan. Vad tror ni händer? Jo jag och fedde glömde köpa det viktigaste! grädde.. haha. Så vi fick åka tillbaka till butiken..

Efter en stund var maten klar och det var hur gott som helst! asså jag och fedde har verkligen ätit god mat i helgen, :D. Efter tårtan var det dags för present öppning. Innan hade jessi frågat om fedde ville ha en jacka på esprit och det ville han gärna ha som present men när det var dags för att öppna presenterna sa hon att jackan var slut, när han öppnade paketet låg det en lysande snögubbe, hahaha hans min! Man ger inte fedde sådana grejer så han blev ju lite generad och sa tack och så. Men sen kom jessi ut med ett till paket och där låg jackan, då vart han gladare. hahaha!

Han fick också 4 gånger massage och två tröjor, skiit fina. Pengar fick han också. Allting kommer jag lägga ut på bloggen i morgon.

Jag fyllde ju år i sommras så jessi gav mig en födelsedags present nu, lite försenad men det gör ingenting. Jag fick en jätte fin necessär. Den var i en stark lila färg, det såg nästan ut som en kuvert väska! Tack så jätte mycket :D<3

Grattis på födelsedag älskling!

Hejsvejs! Nu har jag lite bråttom för att vi ska snart åka hem till jessi för att fira feddes födelsedag med presenter och godmat!

I morse fixade jag en stor och fin frukost till min älskling, resten av dagen har vi bara tagit det lungt, badat och gosat :)







Med så sänger vi, Ciao!







Förklara hennes humor

haha josse och danne stod och pussades och suktade mig för innan hade jag sagt till fedde att jag ville pussas och kramas men han ignorerade mig. Då blev jag ledsen och la mig ner i sängen(på skoj) då kommer josse och ska kolla till mig. Så börjar hon as garva och säga att jag inte får röra mig. Hon hämtar kameran och tar det här fotot på mig.



kan någon förklara hennes humor? haha

What happens in vegas

Till efterrätt åt vi vaniljglass med varma bär, skita gott!



Nu har vi precis kollat klart på filmen What happens in vegas. Den var jätte bra, fast det kändes lite som om jag visste vad som skulle hända hela tiden eftersom det är många som har sett den och pratat om den, det var synd men bra var den verkligen.



Vi åt aldrig några chips alla var så mätta efter middagen, eller jag åt några, haha!
Nu ska jag och josse använda våra ansikts masker :)
<3

MAT!

Maten vad precis lika god som förra året. Vi åt ciabatta bröd med fläskfelé och kyckling med grönsaker, tatziki och bea på. Vi åt det förra året på feddes födelsedag så vi tänkte göra det som en tratition! haha





Ser det gott ut? JAA!

Nu blir det efterrätt! :D

Vintersnygg

Josse köpte mycket nödvändiga grejer inne i stan, typ som BUS och rakhyvlar. Jag frågade om jag kunde få en ansikts mask för senast jag använde det kändes det så lent och fräscht, Så båda köpte det :D

Nyss kom josefin och daniel hit. När dem plingade på dörren öppnade jag, dem ba nej fedde måste öppna! Så fedde kom och öppna och då sjöng dem för honom och gav honom presenten! Han öppnade den nyss och han blev jätte jätte glad!






Nu är han riktigt vintersnygg!


Allting är köpt på H&M herravdelning och gick på ca 270 kr.

Men nu har josse och danne börjat med maten och jag ska nog gå och hjälpa till! hörs strax igen! <3


Lördagen

Lördag idag då :) jag vaknade nyss hemma hos fedde snart ska jag laga frukost till oss men först tänkte jag skiva lite om hur min dag kommer att se ut. Om ungefär 50 min måste jag vara klar för att åka. Josse och jag ska in till stan för att josse ska köpa en present till fedde. Vi måste också handla maten som vi ska äta ikväll. Om pengarna räcker hoppas jag att der blir en tre rättersmiddag!

Måste göra mig i ordning nu men vi hörs lite senare på eftermiddagen!


Det här bilden togs på min födelsedag i turkiet sommaren 2007

Sommarbild

Här är en bild som fedde tog på mig i sommras, vattnet från bikinin formades som ett hjärta på min lilla rumpa.


Jag hade en underbar sommar!





Jimmys steakhouse!

Maten var jätte god, idag körde alla på stort både förrätt, huvudrätt och efterrätt :D Till förrett tod jag grillade sparris med ruccola sallad, jätte gott! till huvudrätt tog jag en kalventricot med chevre och vitlöks sås, mums! till efterätt delade jag och fedde på en limepaj med vispgrädde, allting var jätte jätte gott. jag kan definitift rekomendera jimmys steakhouse.


Låtsas syskonen!

Pojkvän <3

Rosa och JOUOLAA (haha ;D)

Kristian och jessika krovhånglar! haha skoja :P

Jag hatar att ha halsont! Jag ska koka mig en kopp te nu och vila framför någon film.
Hörs i morgon mina vänner <3

Kvällens outfit

Så här ser jag ut ikväll:






Fina lockar eller hur?



Med det säger jag hejdå för tillfället, Vi ska åka och äta nu, i´m starving! Det är tråkigt att jag har ont i halsen för maten smakar aldrig lika gott då :(

P.s fedde tror att vi ska till en enkel pizzeria fast vi igentligen ska till värsta BBQ stället. Grillade biffar med bea är feddes favorit!

Vi hörs <3


Mys bild

Jag ska nog koka mig en kopp te och lägga mig brevid fedde en stund.



Mysig kofta va?

Äntligen fredag

Jag har blivit sjuk, fasiken. Jag har jätte ont i halsen, det är så irriterande att det just var tvunget att komma just nu till feddes födelsedag. Gabbi ringde mig idag och frågade om jag ville komma hem till henne men jag orkar verkligen inte på grund av halsont, det var synd för det skulle varit jätte kul.

Idag var jag i skolan från 9 till 10 efter det åkte jag till gamla stan för att jag har fått en jobb av rosa. Hon har ett egen städ firma så jag kommer städa enrén, hall och hiss på ett kontor i gamla stan varje morgon måndag och fredag. Vi har räknat ut att då kommer jag ha 4500 kr i maj när resebiljetterna ska betalas. Helt perfekt!!! tack rosa för du hjälpte mig! <3

Igår när jag och fedde kollade på rush our 2 så försvann han en stund sen när han kom tillbaka hade han med sig te och pepparkakor, vilken mysis man har till pojkvän.


Det var nog första gången jag åt pepparkakor iår, mums!

En mysis! <3



På söndag är det ju feddes födelsedag så jag har varit på ikea idag och köpt en jätte stor tavla. han har önskat sig en sån så jag passade på. Men jag ska ge er ett tips ha med ken kärra eller åk bil om ni ska köpa en likadan för jag gick runt och släpade på den där som en idiot. fy satan vad jag fick ont i händerna och tavlan är ju stor som ett hus!


Jag lurade han att han inte skulle få någon sak så när han kom in i rummet så hoppade han typ till och gav mig en jätte stor kram. han tyckte om den :D

Dagens outfit:







Jacka - Ohio
Tröja - Bikbok
Mössa - H&M
Väska - Rosas


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vila lite. Sen ska vi på resturang ikväll, Jippie! <3


Älsklings födelsedags present är nu räddad

Hej igen! Just nu är jag hemma hos fedde, jag har precis dushat och läst lite bloggar. En tråkig sak är att jag tror att jag har blivit sjuk, it´s sucks.. Jag får hoppas att det inte utvecklas till något stort eftersom det är feddes födelsedag i helgen.

På tal om det har jag tänkt att åka till ikea i morgon och köpa en present till han. Igentligen har jag inte råd med det eftersom att jag har skulder att betala tillbaka men när jag sa till mamma att jag inte kunde köpa något blev hon helt chockad och ba: DU MÅSTE KÖPA NÅGOT! han bjuder dig så mycket så här har du 500 kr. jag ba huh? haha såklart blev jag glad för jag kan köpa något men jag hade självklart tänkt att göra det när jag hade fått tag på pengar. Jag får helt enkelt ge tillbaka det i framtiden, det känns fel att hon betalar. :P

Nu vill jag gosa med min älskling, haha hoppas han inte läser min blogg nu för att han tror fortfarande att han inte ska få något present. 

hoppas du kryar på dig nu linda! haha sajko. Puss ha det bra <3

Vardagsrummet

Förlåt om jag inte har bloggat någonting men jag har verkligen inte hunnit eller orkat. Jag har pluggat in ett naturkunskaps redovisning i 4 dagar nu om vattenkraft. Idag hade jag redovisningen, det känns jätte bra men man vet ju aldrig. Nu äntligen kan jag slappna av.

Jag, josse, fedde och danne är på vardagsrummet nu. Snart ska jag beställa en snickers tårt bit, mums! men jag är så jäkla trött.. haha så här trött brukar jag inte vara. Det kommer nog inte bli så mycket bloggning i helgen för feddefyller år så jag har ganska fullt upp men jag ska gör mitt bästa.

En söt bild på älskling som håller på att dricka sin latte nu!



Nu vill andra in på datorn, hejsvejs, hörs snart! <3

Jackan

Jag måste bara visa er en jätte fin och praktisk jacka som rosa har köpt. Jag tycker att den är perfekt för promenader och tänk er till vintern! Ni kanske åker upp till fjällen och åker skidor, då är den här jackan perfekt. Inte alls klumpig och tjock. Eller så kanske ni är här i stockholm och shoppar och går genom stan då är den här jackan både varm och snygg.






Ni kanske tycker att den är för äldre typ kvinnor i 30 årsåldern men det tycker inte jag. Jag skulle gärna vilja bära den jackan.

För er som är intresserade så är jackan köpt på Vila och den kostar 600 kr. Det finns säkert i andra färger men det är inget jag är säker på.

Pärla







Olga ville att jag skulle lägga upp lite bilder på henne från festen så, here you go! :D

Just nu är jag hemma hos fedde, vi fick sluta tidigare idag så jag kom hit för kanske 30 min sen. Men min eftermiddag ser inte så rolig ut. Jag måste plugga naturkunskap för att i veckan kan det bli så att vi ska redovisa om vattenkraft. Det är väl lika bra att sätta igång med det nu, varför vänta?


Pöss!

Halloween party!

Jag hade en jätte kul halloween och jag hoppas att ni också hade det! Alla var på bra humör hela kvällen i stort sätt men alkoholen spårade ut lite för vissa tycker jag, i slutet hände det mindre roliga saker men men :P
Bilder såklart!


Snygg eller hur?

Cowgirl och svarta mimaren

oskylldige skol flickan

najs

Snygga är vi!


Jag var jätte nöjd med outfiten :D (till veronika: jag hittade ingenting som passade till den rosa cowboy hatten, tack i alla fall :) <3)


Jag och tilda som häxa!

Gabriella del pozo var ett lejon, grymt!

Officer olga oh the devul my :D

Sign var hippie! cooolt

här sitter en ängel en häxa och en indian

Snyggast på partyt

Yeaah!

Sötisar

Så här coolt såg det ut i vardagsrummet. (blixten ljusnar upp)

Dancing :)

Linda med afro! haha

NU är det läggdags. tack för en underbarkväll gab!

RSS 2.0