Sleep over!

Sheena, det var länge sen! Som ni vet var jag hos mina kusiner igår. Jag kom dit vid halv 5 och då var middag klar, Vi åt hemlagad pizza. Hur gott som helst!

Klockan 20 min över 6 hade jag bokat en film på heron city men eftersom det stormade ute så struntade vi i den och kollade hemma i stället. Vi såg en svensk komedi från 90 talet. Den handlade om två killar, den ena var reporter och den andra var fotograf, som åkte ner till typ afghanistan på ett sunket jobb som sedan blev jätte stort eftersom dem hamnade mitt i ett inbördeskrig och kunde därför rapportera om jätte viktiga saker. haha helt sjuk men rolig film ;)
Efter den filmen var väl klockan 21.00då gick jag och tobbe ner till hans rum och kollade på en skräckis. 28 veckor senare heter den. Ruggig film..fy. hehe. Någongång efter tolv gick vi och la oss.





Emma fick för sig att blunda på varje foto man tog, men då sa jag, neeej kolla stort med ögonen istället. haha, vart fick hon det där ifrån?





Haha samma sak här!



Tobias är verkligen fotogenic! modell nästa :D



Lille mikael gör inte så mycket men han lever upp till syskonens söthet endå! <3

På morgonen tog vi det lungt ett tag sedan drog vi iväg till heron. Vi såg filmen Wall-e. Grym film, haha! sötaste roboten jag sett i hela mitt liv.



Idag när jag skulle gå sa jag att både jag och Emma har bollar på våra mössor. Då upprepade hon såklart och sa " ja, båda har bollaar... på mössaa" på sitt egna söta sätt! haha <3

Efter det var jag tvungen att åka för att jag skulle hämta upp saga kl 5. Jag har kommit på en jätte bra idé, att jag och Saga går på bio tillsammans :D jag tycker om henne så jag vill visa det på något sett för det känns alltid som att jag bara hämtar henne sen är vi aldrig med varandra så det skulle vara kul :)

Idag hade jag, josse, danne och fedde bestämt att vi skulle ta ut mamma på middag så vi bokade bord på en italiensk resturang i hornstull som heter Rimini. Där var jag ungefär kl halv 7. Vi hade det jätte mysigt, det var länge sen vi 5 spenderade tid tillsammans.





Mamma vill inte läggas upp på internet och jag kände mig inte så fin så det blir inga bilder på oss även fast jag har, hehe ;)

Nu sitter jag hemma hos fedde och vi ska snart börja se på LOST! haha, lääängtar. Har jack blivit vän med "the others" eller spelar han bara? snart får jag svaret :D

God morgon!

Igår satt jag och fedde uppe till halv 4 på morgonen och kollade på lost, det är så spännande!  Jag vill kolla hela tiden det blir som en drog, haha. Jag och fedde har precis ätit frukost så snart ska jag börja dra mig hem. Jag måste göra mig i ordning för att senare ska jag hem till mina kusiner igen! Den här gången är tobbe hemma så jag ska försöka umgås med han så mycket jag kan :D det var länge sen. Hoppas jag kan få lite pengar av mamma för då kan jag och tobbe gå på bio i heron city. Dem bor i huddinge så det är kanske 20 min promenad till heron city därifrån.

Jag kommer ha med mig digitalkameran och sladden så jag kan ladda upp bilder där. Nu ska jag fixa det sista här hemma hos fedde sen går jag hem.

SEE YAA! <3

LOST KVÄLL!

Äntligen ska jag och fedde ha våran efterlängtade Lost kväll! För en stund sen var vi nere i kärrtorp och laddade upp med chips och dipp. Hann inte skriva så mycket men kan knappt vänta det är så spännande! kommer kate och sawyer få tag på en båt och komma ifrån ön? och kommer jack sy igen snittet på hans patient eller kommer han låta honom dö för att rädda sig själv? svaret får jag snart!



Onsdag

Idag när jag vaknade upp hemma hos vicky upptäckte jag att det inte låg någon vicky brevid mig, då var det tydiligen så att vicky hade vaknat redan kl 10 och gått upp. jag vaknade kl halv 1 haha.


Nyvaken linda, hehe ;)



Vickys gosigaste hund, KELLY!





vicky, josse och jag! på sista bilden ser jag och josse ut som spöken haha!
(jag med gul klänning på bilden överst och jag med blå tröja på bilden där under)

Just nu är jag hemma hos fedde, josse och danne är också här men vi har ingenting att göra.. :(
Jag hör av mig senare puss!

Bilder från igår

Gårdagens outfit:


Örhängen - ingen aning om vart dem kommer ifrån.
skinnjacka - Ohio
Tröja - från jessi
Väska - Rosas
skor - Dna shoes

här är sakerna jag köpte när jag var inne i stan igår





Ring - 29,50 :-
Mössa - 79,50 :-
Halsduk - 129 :-
Vantar - 59,50 :-

Då vet ni vad ni ska köpa när ni har 300kr och saknar vantar, mössa mm.


Jag, mickis och fedde inne på H&M


Här har ni grisarna, checka in tomaten!
josefin snälla förklara för mig hur det kommer sig att tomaten är i luften? hahaha

Puss!



Gamla bilder

haha jag och vicky har legat och kollat på alla hennes bilder. Jag hittade några på mig för jätte länge sen!



Jag för några år sen typ vintern 06



Jag och josse 04, sparken var planerad haha.



Samma dag som bilden innan, haha fan vilka minnen



checka in tv bilden så förstår ni hur länge sen det här var, haha


Jag och mick på nypan i början av den här sommaren



Jag och signe på balen i 9an <3



haha jag och vicky, FJORTISAR! falsk goose jacka, SSS tröja och Burberry halsduk!

Men nu ska vi sova. <3

Tisdag - kortfattat inlägg om min dag

Hej allihopa!

Idag har jag varit inne i stan och köpt matchande svart  halsduk, vantar och mössa, skiiit fint!
Efter det åkte jag till varagsrummet och satt där ett tag sen var det dags att hämta upp saga i skolan. Jag har saknat den där lille ungen. Hon får en att vara liten igen :) .Sedag gick jag till vardagsrummet och där åt jag middag. Sällskapet var vicky, fedde, josse och danne som jobbade.

Just nu är jag hemma hos vicky. Vi har kollat på ugly betty, desperate, christine och brothers and sisters. hehe en riktig tv kväll. Jag ska sova här inatt och därför kommer jag inte kunna lägga upp några bilder men dem kommer i morgon :)

Sry för ett så kortfattat inlägg men är ganska trött :P

Sov gott <3

Shopping

Efter att vi bokat resan gick jag och josse till H&M för att köpa underkläder. Jag tänkte lite smart, istället för att köpa en lysande snögubbe så kan jag köpa något som jag behöver. Så jag köpte en body lotion som jag kan ha hemma hos fedde och en ansikts mask för att unna mig lite :P Sen har jag länge haft problem med något som jag kan sova i, varje kväll sover jag i olika linnen, så jag tänkte att jag kunde köpa något som jag sover i hela tiden här hemma hos fedde.





Ldb bodylotion - 44.50 kr
Face mask by H&M - 19.50 kr
Sov linne+shorts (dem satt ihop) - 129 kr

Efter stan åkte jag till sandsborg och mötte my. Vi gick in på ica i enskede dalen och så hämtade jag ut min efterlängtade jordgubbs tårta. Efter det följde hon mig till fedde så satt vi en stund och pratade utanför han. Sedan blev det alldeless för kallt så vi sa hejdå och nu sitter jag här och har skrivit tre inlägg på raken,hoppas ni blev glada ;D

jag inne på ica

Röd och frusen linda med mys mysiga tröja som jag fick låna, hon kom ju min sin fjällräven så hon frös ju såklart inte, lyckos ;)

Nu ska jag kolla igenom alla kläder som jag fick av jessi igår! kanske lägger ut bilder på det som var extra fint.
(tröjan som jag hade på mig idag kommer därifrån.)

Puss puss!

Dagens outfit

Så här har jag sett ut idag :)





Skinnjacka (oäkta) - Ohio 400kr
Tröja - ginatricot (jessis)
Väska - (rosas)
strumbyxor - H&M
Skor - DNA shoes

Resan är bokad!!!!

Idag åkte ju jag, fedde, josse och danne in till stan för att boka resan. (RESAN ÄR SÅ JÄVLA BOKAD!!!) Det känns jätte skönt att det är klart nu. Hotellet heter margarita och ligger i Alanya i turkiet. Alanya är en ganska stor stad i turiket där det både är mycket festliv och strand mys. Vi kommer bo i en 2 rums lägenhet för 4 personer och resan kommer gå på 6900 kr per person inklusive all inclued. Perfekt!

När vi bokade









Bilder på Alanya och hotellet.










Vi åker den 25 juli, snälla kan sommaren komma nu!!!!

Söndags middag hemma hos Jessi

Igår var det söndagsmiddag! Kristian hade lagat jätte gott kött med sås och potatis. Underbart gott. Under tiden vi var där kollade jag på gossipgirl, asså vad fan är det som händer(!!!!!) jag har missat några avnitt på sista tiden och så när jag kollade igår är dan otrogen, allting är kaos! fan :(

Här är lite bilder


Haha smaskens!


 Rosa <3


Jessi! :D


Krille P i köket


Sötisarna, haha


Igentligen skulle jag varit barnvakt nu men jag uppfattade tiden fel så allting blev helt fel.. Jag har jätte dåligt samvete men vad ska jag göra? jag glömde ju inte bort utan antingen hörde jag fel eller så sa hon fel tid. "Snälla förlåt mig, det var bara ett litet misstag! jag är en duktig flicka igentligen!!!!!!" vill jag skrika till henne men det kan man inte.

Nu ska vi in till stan och boka resan! jippie :D sen ska jag köpa en lysande snögubbe på ica maxi, haha! Vi hörs efter det. Puss<3

Mina underbara kusiner <3

Jag måste bara säga att jag har dem underbaraste kusinerna! Emma vill vara med mig och josse hela tiden, ni kan se på bilderna att hon klänger på mig hela tiden och hon skrattar och flinasr till allting så söööt! Sen har vi lille mikael som har den sötaste stora näsan jag någonsin sett, helt enkelt dem är underbarast! Tyvärr var inte tobas där för han var hon sin mamma men han kommer dit i morgon och ska vara där hela veckan så jag tänkte åka dit någon dag och så kanske vi kan hitta på något på heron city eller bara komma över på dagen och sova där.

Jag älskar alla tre oehört mycket!



Söta lille mikael och josefin




Älskade Emma och jag








Jag och underbart söta mikael :D




Pappa och mikael <3


Farbror, Mikael och Emmis


Pappas kompis Mia och Veronika med mikael i famnen


Min älsklings hund Zita!


Nu ska jag äta söndags middag hemma hos jessi! <3



Söndag

Efter frukosten vart det jätte brottom för att jag och josse skulle möta vicky, hon ville också följa med. Vi åkte in till stan i förväg för att vicka glömde sitt sl kort hemma så hon var tvungen att gå tillbaka. När vi kom in till stan var det hur mycket folk som helst! Asså kön till bankomaterna.. det var inte roligt och så blåste det så mycket! Men men vi gick in på gina tricot och där hitta josse ett par benvärmare och en skitsnygg rutig skjorta ( som jag har på mig nu, hihi) hon skulle vara en cowboy igår på fillans maskerad party så hon behövde en men samtidigt är det ju inne och fett snyggt! bra köp josse!

Sen träffade vi vicky. Vi gick till hm och där hittade båda lite saker som dem skulle ha, Jag vet inte varför men jag hittade ingenting även fast jag fick köpa något för 200 kr av josse. Efter gick vi till butricks för att josse skulle hyra en cowboy hatt för kvällen men man kunde inte bara hyra hatten utan man va tvungen att hyra hela dräkten.. det var lite synd.

Jag kollade samtidigt på mina städeska tillbehör men jag bestämde mig för att jag ska vara en mördar cowboy istället haha! Nu har jag ju skjortan och sen tänkte jag fråga feddes syster jessi om hon har något med fransar och så. Sen tänkte jag höra med miriam om hon har en låtsas kniv och ett lasso för att hon har en lillebror och jag tror att han har det mesta! Det bli nog jätte bra :)

Just nu sitter jag i köket med josses laptop, fedde sover fortfarande men jag tänkte gå och titta om han vill vakna nu och gå på en promenad! :D

senare på dagen ska jag hem till min farbror och hälsa på mina kusiner med pappa och josse (Lovar att ta bilder!!) Vi hörs kanske innan det eller så hörs vi efter! puss <3

Godmorgon!

Vad händer idag då? Jag och josse hade tänkt att åka in till stan. Hon har ju fått löning igår så idag ska vi shoppa! eller hon.. hehe. Josse har faktiskt sagt till mig att jag ska få någonting :D

Fedde, josse och danne sover just nu. Jag har precis dushat och snart tänkte jag sätta igång med frukosten. Det får bli en ganska stor frukost eftersom vi är 4 pers.

Men nu ser jag att min älskling börjar vakna till. Jag ska gå och ge han en morgon puss!

Vi hörs senare <3

Glasögonormen

Filmen var jätte bra men kanske lite för overklig på något sätt, asså jag gillar fantasy filmer och om djävulen men den här filmen handlade mycket om verkligheten med vapen och så men så helt plötsligt blir det overkligt.. Jag kan rekomendera att gå och se den men det är ingen film jag skulle se igen. Danne och fedde tyckte den var skit bra för att det var häftigt gjort med vapen och skjutning. Mer en kill film kanske ;)

Mina brillor åkte på idag, annars ser jag inte något på biografen (Vi satt längst bak.)




(Äntligen har jag en snygg jacka!!!!!)

Nu ska jag koka mig en kopp te, sen är det nog sängdags. Sovgott <3

Tacos och bio kväll!

Jag, josse, danne och fedde har precis ätit tacos, det var jag som lagade maten och fixade fint för att josse var hundvakt, danne och fedde spelade så dem ville inte hjälpa mig. Men det blev jätte lyckat :)

Nu tänkte jag och josse gå ut på balkongen och ta lite frisk luft sen är det bara att åka iväg till till bion! Filmen heter max payne.

dagen outfit (inte så fina bilder men men..)


Pöss!

Ny skinnjacka!

Hejsan! Idag slutade jag skolan 10.20 eftersom vi bara har en lektion på fredagar. Efter skolan åkte jag hem till mig för att byta om. Sen ringde jag hem till fedde för att kolla om rosa var hemma. Hon svarade och då frågade jag henne om jag fick låna 400 kr till en skinnjacka och det fick jag! :D så jag gick förbi och hämtade pengarna vi pratade en stund, sen åkte jag till stan och köpte den här underbara jackan!



 Dem kostar bara 400 kr på Ohio på sergelgatan. :)
Nu ska jag vara hundvakt till min mosters hund, jag kommer ta bilder så ni får se vad söt miranda är(hunden)
Jag hör av mig senare <3


Dem här bilderna är från onsdagen på frans tjärt gymnasium.
   
Arlette, jag och arlette <3, jag och doggelitooo ;)


Klänningen

Hej allihopa! det verkar som att min dröm inte går i uppfyllelse idag.. Men nu har jag en annan dröm istället - Hitta ett snyggt, bra och billigt hotel. FÖR ATT IDAG SKA VI ANTAGLIGEN BOKA RESAN! :D

Jag måste bara berätta att jag har hittat finaste klänningen! Den kostar 500 kr och det har jag inte råd med just nu.. Men jag säger till er att jag ska ha den på något sätt. Vill någon ge mig den som en tidig julklapp? (A) haha


Den skulle vara perfekt att ha som klänning till när jag ska vara städerska!

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan och har näthandel. Jag känner mig väldigt trött idag fast att jag har sovit typ 9 timmar.
Idag efter skolan vill jag åka in till stan och köpa min städeska dräkt! Jag fick 200 kr igår och tillbehöver kostar bara 99 kr. Sen vill jag gå på bio.. Vi får se om mina drömmar slår in.

Efter det ska jag hem till fedde och bara goooosa! vi träffades inte igår så jag har saknat min lilla bebis! <3

Nu är det helt plötsligt lunch, vi fick sluta tidigare. Vi kanske hörs senare på eftermiddagen annars hörs vi när jag kommer hem till fedde.

Pusspuss!

Dålig uppdatering? i know..

...Jag har verkligen inte haft tid, förlåt. Min dag har varit full med saker att göra. Först och främt hade vi ingen skoldag idag utan hela Handels programet var på fran chartjsbfnk gymnasium i skanstull för en heldags föreläsning om handel. Doggelito kom dit också och så svarade han på frågor från publiken, jag har film på det också.

Efter skolan åkte jag in till stan med miriam och max. Mirre skulle lämna tillbaka en tröja på H&M och köpa en skinnjacka. Jag han inte vara med dem så länge för att lite tidigare på dagen hade jag bestämt med gabbi att jag skulle följa med henne och mikaela till buttricks för att kolla halloween dräkter och dekorationer till gabbis halloween party!

Jag tror jag vet vad jag ska vara.. EN STÄDERSKA! haha. Jag kollade på tillbehör typ som förkläde och sånnt och jag tror jag har hittat mitt ;)



Sen var det dags att åka ifrån stan, då var klockan 5(!!) och jag skulle vara barnvakt kl 6 och innan skulle jag hem och äta och byta om. Jag tänkte att jag aldrig kommer hinna.. Men jag kom till hammarbyhöjdens tunnelbana 20 min över 5 och då gick jag hem snabbt som sjutton och smällde i mig maten och bytte om snabbt sen var det att ge sig av igen. Jag gick hemmifrån mig 5 min i 6 och jag kom i tid! Det kan jag ej förstå.. :D

Flickan som jag var barnvakt till var underbar! Hon var lugn och jätte rolig, Det kändes som om vi fick en bra kontakt!
Jag kom därifrån kl kvart i nio typ. För en liten stund sen fick jag ett medelande av mamman och där stod det "Hej, du glömde dina örhängen här / malou" då skrev jag "Aha, oj då. Men det gör ingent vi hörs väl snart igen eller :D?" då skrev hon "Absoooluuut:)" snacka o att man blir glad!

Men nu tänkte jag spana in lite bloggar och sen är tvn och sängen som gäller! Godnatt <3
(bilder kommer i morgon, jag hittade inte sladden)

Yoghurt

Det fick bli en tallrik yoghurt i alla fall, nu tänkte jag gå och sätta mig vid fedde och låtsas som jag är intresserad.. haha!
Sen blir det läggdags för min del.



Mumsigt? lite nyttigt i alla fall.. GODNATT LOVERS <3

Skittso linda

Fedde sitter i vardagsrummet och kollar på den viktiga matchen, real madrid vs juventus.. Borring haha!
Ja, jag har väldigt tråkigt, det finns ingenting att hitta på! kanske sova.. eller inte... äh! jag vet inte. Jag är inte trött jag är bara uttråkad och när jag är uttråkad så går jag och äter. Jag är så trött på det, snälla någon håll mig borta från skylskåpet! men lite yoghurt kanske? nej linda! man ska inte äta något innan man går och lägger sig. Okej men om jag går ut på en kort promenad tar en cigg? Nej linda du har slutat röka, plus att du har inga haha!
Najs en skittso linda..

Aja nu rinner mina tankar iväg.. Bye! <3

Min vän my

Här är min underbara kompis my, vi har varit kompisar sen 6 an. Det var my, jag och miriam som upptäckte ute livet tillsammans.  Ni vet när man gör den stora ändningen från att säga "Hejdå, vi syns i skolan i morgon" så sa vi istället "Jag ringer dig efter middagen så träffas vi". Det spelade ingen roll vad vi gjorde vi hade så kul. skrattanfall när som helst. Min fjortistid var underbar, haha! Grönan 05 och alla skumma olika killar, tack för den minnesvärda tiden <3



My och jag.. ja ni ser ju datumet :P




Jag och my nu.. ganska stor skillnad.
I LOVE YOU <3

Desperate house wifes!

Äntligen desperate husewifes! Jag har längtat efter den här dagen! Det är så spännande. Adam har blivit kidnappad, Susan har precis fått ett barn, Toms barn är ju rena djävulen (HUR KAN MAN GÖRA SÅ!) naaje det programet är fööör bra! :D


 



SÅ TYPISKT DESPERATE HOUSWIFES!

En dag på stan med min älskling

Hello brothers and sisters!
Nu har jag precis kommit hem till fedde. När vi precis kommit in genom dörren går fedde in på hans rum, han skriker "Linda kom hit fort!" När jag kommer in ligger hans tvn och hyllan med playstation 3, Dvd på golvet!!! vi kollar direkt om något har gått sönder. Tvn har fått en spricka på sidan, men den funkar, och ena hans kontroll till playstationet gick sönder.. Så han är lite sur nu. Det blev också en spricka i golvet. surt..

Men men, Fedde har klippt sig idag, det blev jätte bra, innan så har dem använt en rak apparat men den här gånger sa han att han inte ville det utan då använde dem en slags kniv. Det blev i alla fall mycket bättre än förut.

Sen gick vi och tog ut mitt id kort (äntligen!). Det är så jobbigt när man ska handla något på kortet och så begär dem id kort och så har man inget då måste man lägga undan och ta ut pengar istället. jobbigt..

Sen efter det åkte vi hem till mig för att fedde skulle hämta sin träningsväska som han glömt där. Då fick vi pengar av mamma så vi kunde beställa varsin pizza :).


Nyklippt bebis!


En bild på mig :)


Älskling försökte sig på roboten, haha


Lilla jag


Jag trodde han fotade mig men han tyckte tanten var mer intressan, haha

Nu ska jag gosa med bebisen :D
PÖSS

Tisdag

Hej allihopa! hur mår ni?
Idag försov jag mig.. Jag bestämde mig igår för att gå upp i tid kl 07.30 för att hinna dusha och inte behöva stressa men när klockan ringde i morse klickade jag på snooz knappen enda tills kl 08.30. När jag skulle gå upp ur sängen vet jag inte vad jag tänkte på utan jag vände mig bara om? Jag börjar drömma om mig, mirre olga och tilda. Vi är på mallorca vid stranden och pratar med en som jobbar där. Vi ser att det är massor med skräp i vattnet som leksaker, Bad bollar, mat, alltså allt du kan tänka dig. Jätte äckligt var det, typ framtidens medelhav.. nee fy.

Sen vaknade jag upp kl 09.00 prick! (jag började 09.20 och det tar en halvtimme till skolan) Jag tänkte att jag skiter i den lektionen.. Sen efter några minuter "nej det gör jag fan heller" så jag tar mig i väl till skolan tillslut. Kommer dit 40 min försent.. "VI HAR INGA LEKTIONER IDAG" Bajs!

Så nu sitter jag hemma hos mig och äter lunch jag tänkte dusha snart och börja göra mig i ordning. Kl 14.00 slutar fedde och då ska jag följa med han och klippa sig. Sen ska jag antagligen hem till han för jag ska sova där ikväll :D

See ya!

Blandade bilder

Här är några bilder från grekland i sommras!


Puss!

Feddes söta lillasyster

Destilj

Happy?

Bilder med kompisar


Jag, Olga, en del av Gabbi, My och Märta


Gabbi och Jag


Jag och Signe!


Moi!


Gruppfoto!

Mys och Bus med älsklingen







Mer bilder kommer en annan dag, nu ska jag och fedde kolla på CSI, vi har äppelpaj att mumsa i oss också!

Puss puss!


Recept på middagen

Lindas egna!

Först hackar du paprika, purjolök, gurka, gul lök, morot, lite chili och falukorv.



Sen steker du falukorven tillsammans med gul lök till detta får färg.



Sen tillsätter du alla grönsaker



Medans du rör om tillsätter du kryddorna nedanför (colorey är bara färg)



Låt puttra några minuter... under tiden kokar du pasta eller ris. (rekomenderar ris.)

    
 Maten är klar att servera!



Jag har laddat upp alla bilder, det var inte så många som jag trodde men några i alla fall :)
Inlägget kommer strax! <3







Hejsan!

Idag har det varit en skön skoldag. Jag började 10 min över 12 så jag fick en sovmorgon idag med, Jag har varit ledig från fredag till söndag så min helg började i torsdags kan man säga. Alltid skönt med en extra lång helg!

Nu sitter jag hemma hos fedde alldeless själv och läser bloggar, fedde är med sin mamma inne i stan så dem tyckte att jag kunde komma hit och laga maten. Jag tror att jag ska laga någon slags korvgryta med falukorv och grönsaker, det är lite nyttigare än att bara äta falukorv.

Innan jag kom  hit var jag hemma hos mig, då tog jag med mig båda mina gamla digitalkameror. Jag har massor med bilder på dem så jag tänkte lägga upp dem lite senare, det kommer ta en stund att göra det inlägget så därför uppdaterade jag lite snabbt innan.

Men nu måste jag börja med maten, fedde ringde mig nyss och sa att han är på väg hem så måste skynda mig! Kika in lite senare så får ni se massor av bilder, PUSS!


Hejdå från en rosa Linda!

Turkiet

Vi har hittat en billig och bra resa till Turkiet! En vecka med all inclusiv kostar 6500 kr. Det är 800 meter till stranden och 1 kilometer till city. Hotelet ligger i en stor stad så där finns nog många discotek men samtidigt ligger det fint till vid stranden. Fan vad glad jag blir att vi kunde hitta något så bra. Vi har inte bokat än för att man måste betala handpenning inom 10 dagar och dom pengarna har jag inte.


Fint va?



Godnatt<3

Söndagsmiddag

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera under helgen men jag har mina anledningar. Fredagen var jätte kul! Men lördagen blev inte riktigt lika rolig jag sov bort hela dagen. När jag vaknade var kl halv 6 och då gick jag hem till fedde, Josse och danne var redan där. Vi kollade på film och åt ostkaka och chips..

Idag har jag bara varit hemma hos fedde. Vi vaknade kl 13.00. Då gjorde jag en jätte stor frukost med färskpressad juice, Macka och nudlar :) Sen städade jag hela hans rum, bytte till våra nya överkast och skurade fönster och speglar.

Idag är det söndag och då är det familjemiddag :D
Rosa och Ola gjorde rullade ostfyllda lövbiffar med ris och sås! Det var hur underbart gott som helst. Till efterrätt gjorde fedde och danne en äppelpaj. Det vart också underbart god, lyckat älskling<3

Här är lite bilder


Jag och fedde sover med två täcken så vi köpte två överkast. Mysiga va? :)


Söta isaa fisaa!


Söta jessi <3


Josse och danne <3

Nu ska jag vara lite social ;) PUSS!



Middag på Capri

Vi var på en jätte mysig italiensk resturang i skanstull. Jag åt en pasta rätt med parmaskinka och gräddsås, den var jätte god men jag ångrade mig lite för att josefins och mammas suvlaki såg sååå god ut! men men det vart jätte lyckat. Mamma fick fina presenter. Hon fick en jätte fin ljus lykta från en glas blåsare och en rolig grej var att majsan (min moster) gav mamma ett läppglans, mamma använder aldrig läppglans men nu ska hon! hon fick också ett presentkort på åhlens så jag tänkte följa med mamma och shoppa lite :D

Här är några bilder under middagen


Gunilla och mamma <3


Jag och mormor <3


Middagen :)

Nu ska jag kolla på tv och sen sova i morgon är jag ledig så då blir det stor städning som en present till mamma

Puss!

Min torsdag

Hej mina vänner!
Idag har jag inte alls gjort något speciellt bara gått i skolan. Men det har varit en rolig skoldag för att hela klassen var på skratt humör i slutet på dagen, tillslut orkade inte läraren säga åt oss så hon skrattade med oss också haha!

Nu är jag hemma hos fedde men vi ska snart röra oss in till stan för att kolla resor på apollo och resovaruhuset. Vi har ju som sagt kollat runt på internet men eftersom vi aldrig har gjort det här förut känns det bättre att få hjälp.

Efter det ska jag och josse åka in till skanstull för att möta upp min mamma, mormor, mormors syster och mina två mostrar för att äta på resturang. Mums! mamma fyller år i morgon det är därför.
Det känns jätte jobbigt för jag har inga pengar och kan då inte köpa något till mamma nu men i morgon är jag ledig så då tänkte jag städa hela lägenheten. Jag får köpa en present sen när jag får pengar helt enkelt mer kan jag inte göra.

Nu måste jag börja göra mig i ordning för stan och middagen. Jag skriver senare och lägger upp bilder och sånnt!

haha jag märker nu att jag skriver väldigt mycket om min vardag vilket var det jag inte skulle göra men det är så svårt att låta bli!

Jag kan bjuda på några foton från turiket sommaren 07


Söta vi var,visst?:)

 
Den här bilden har jag förstorad på min vägg, den fick jag av fedde <3


haha underbart! jag kommer ihåg att vi snorklade jätte mycket :D

Vi hörs senare! <3<3<3




Mysigt igår

Godmorgon! Igår fikade jag fedde och rosa på kvällen, vi satt och pratade lite om helgen och så. Jag hade tidigare köpt Croasanger och så drack vi te till det gott!



Nu blir det skola! puss

Popcorn och tvn är vad som gäller.

Nu har jag skickat in mailet till nina (hon som gör blogg designer) jag har berättat för henne exakt hur jag vill att desigen ska se ut. Fin kommer den absolut att bli även om den inte blir exakt som jag tänkt mig. Ni kan få en liten ledtråd. OLIVGRÖNT.

Nu har jag laddat med popcorn till tvn, fedde ska spela cs så då måste det vara någonting bra på tv annars stör jag han när han spelar och då blir han sur hehe. Tänkte kolla tvplaneten.se nu. Jag tror jag hör av mig efter tvn. 
 

Bjuder på en bild på mig


Ha det bra så länge!


heey lovers and friends!

Jag och miriam har upptäckt att vi har en kändis som jobbar i matsalen. Han sa åt oss att vi skunde gå in på hans myspace sida och lyssna på hans låtar och det gjorde vi såklart. På hans sida står det att hans låtar har spelats på radio och har röstats fram till top 3. Han har också skivkontrakt. När vi sökte på hans namn på google kom massor med saker upp! Det var ju lite skojigt! haha



www.myspace.com/modupeh

Blogg design

Nu sitter jag i skolan. På morgonen var jag hos tandläkaren, dem gav mig något skydd för en tand så nu kan jag inte äta på två timmar.. Jag hann inte äta någon frukost så jag tänkte köpa frukost efter tandläkaren men där rök den idén.

Vad tycker ni om mina bilder? Jag har några fler och välja bland men jag funderar och ta några till hehe.. Jag tycker att bilderna med den gråa jackan blev snyggast så jag tror nog att jag väljer två av dem bilderna och en av en annan outfit.

Designen kommer från nicaah.blogg.se. Jag har kollat igenom alla hennes designer som hon har gjort och jag gillar den här bäst. Dem kostar 75 kr och dem pengarna skickar man in till hennes konto, så allt går över internet. Så snart måste jag skicka ett mail till henne där det står hur jag vill ha den och vilka bilder jag ska ha. Gå in på hennes blogg om ni vill ha en ny design till eran blogg, ni hittar alla designer under kategori; BLOGGDESIGN.

Så här tänkte jag att den skulle sa ut fast med färgerna olivgrönt och ljusrosa. Fast istället för att ha tre bilder så tänkte jag byta ut mittenbilden (med blommorna) till ett hjärta och sätta en bild på mig och fedde där. Vad tycker ni om det blir väl snyggt :D? 



Nu tänkte jag börja jobba jag har en hel skriv uppgift kvar att göra.. bajs ;P

Pöss!

Mina egna "model bilder" haha

Godkväll, desperate house wives? såklart! Jag och fedde har laddat upp med sockerärtor, haha, jag älskar det och det gör han också. Det är ju nyttigare också, perfect!

Jag, fedde, josse och danne skulle ju kolla upp resor tillsommaren men på något konstigt vis var alla jätte irriterade, danne gjorde illa foten, jag blev sur för att dem bara satt och spela, josse var hungrig och fedde jaaa.. han blev irriterad för att alla andra va det. Så josse och danne åkte hem hastigt och sa att vi skulle kolla på resor en annan dag. Det kanske var lika bra :)

Jag tänkte i alla fall ha lite kul för mig själv.. Jag fick låna lite kläder av rosa, feddes mamma, och ta mina egna modellbilder. Dem tänkte jag ha på min nya blogg design, men ni kan få en liten smyg titt :D



 
Tillbaka till desperate house wives!
hörs i morgon, sovgott <3

Hösten är underbar

Helt underbart väder! det är sånnt här väder det ska vara hela hösten. Man får en mysig känsla av hösten tycker jag och det gör mig glad.

Inatt kunde jag inte sova, jag och fedde var på bio i helgen och såg mirrors den var skiiit läskig! jag har sett så många skräckfilmer och vissa är bara läskiga för stunder men riktiga skräckfilmer ska ju sitta i en stund och det gjorde verkligen den här filmen.. Jag kan inte titta mig i spegeln längre utan att snabbt kolla tillbaka och se om jag fasnar där, haha fan! I natt när jag skulle gå upp och dricka vatten kände jag mig så iaktagen av speglarna så jag sprang tillbaka till mitt rum! som tur var låg min katt tchitchi brevid mig så då var jag inte lika rädd längre... hihi.

Snart kommer josse och danne och då ska vi kolla resor.. Det blir nog inte miami eller mexico det är alldeless för dyrt det blir nog cypern eller mallorca men det är underbart det med :D

Jag idag



Sötisen och jag



Mitt älsklings träd utanför feddes hus, haha



pero ahora voy a comer chili con carne
ciao!


kvällsinlägg

Jag, fedde, josse och danne har tänkt att åka utomlands i sommar, det skulle vara grymt kul! jag skulle vilja åka till typ miami eller mexico men det är så jävla dyrt! vi har kollat runt lite på varsitt håll nu men vi tänkte att vi träffas i morgon och kollar alla tillsammans hemma hos fedde. vi kanske till och med kan boka :O? haha :D

Nu sitter jag i josses rum och bloggar lite. Jag ska snart gå och lägga mig så jag orkar gå upp i morgon. Det är synd att blondinbella har tagit en paus, jag hade precis börjat följa hennes blogg. Hon skriver på ett bra sätt, det är lätt att följa med och hon skriver om intressanta saker. Men jag förstår henne, att hon tar en paus fån bloggandet, hon har ju fullt upp med andra saker heeela tiden ;P men endå, det är ju pågrund av bloggen som hon kan göra alla dem där sakerna..

naajee fan vad underbart att åka til miami!!! Både strand och party! :D




Nu är känner jag mig riktigt trött.. måste sova, vi hörs i morgon sov gott!<3

Hej igen!

Hej igen! jag har funderat ett tag på om jag ska börja blogga igen och jag känner att jag vill det. Men jag känner också att om jag ska hålla igång och tycka det är roligt behöver jag börja om på nytt med ny fräsch design! och istället för långa tråkiga inlägg om min vardag tänkte jag visa mera bilder på mig och tankar. Min blogg kommer också handla mycket om mode, jag kommer lägga ut det jag köper och i januari kommer jag praktisera och jobba extra på Esprit! det  ser jag jätte fram emot. Jag kommer skriva om hur det går och vad jag sålde och sånnt. Det låter väl skoj?

Senast ni såg mig var när jag var i london. Jag tycker själv att jag såg ut som en tjock londonbo som åt munkar hela dagarna, Jag var ju riktigt fet! plus att man ser igenom min tröja! haha hur gick jag runt? mitt hår var gräsligt också..haha.
Jag tänkte visa bilder från sommaren 08 tills nu, så ni vet hur jag ser ut! jag tror det behövs :P

SOMMAR 08









NYA BILDER



















Där fick ni lite bilder :D
Stay in touch! PUSS!

RSS 2.0