I´m back!

Hej mina vänner! förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag känner mig inte riktigt på humör. Jag kommer nog komma in i bloggandet igen när mina vanliga rutiner börjar igen. men nåväl, hur mår ni då? jag mår väldigt bra, fast jag börjar sakna fedde ganska mycket nu. Han är i New york just nu, och därifrån ska jag få mina julklappar! jag har önskat mig underkläder och en mjukis dräckt från victoria secret, hoppas att jag får det :D

idag har jag och josse varit och ätit på malmgrenska i hammarbyhöjden. Det var jätte mysigt! jag och josse tog en plankstek var och danne kött med bea och pommes. Riktigt gott var det!



Snart börjar prison break, och under tiden håller jag och josse på att ta bilder med henners nya kamera Canon 1000D, skiiit fin och den tar jätte bra bilder, perfekt till nyår!



Puss!

Bilder från julafton

Massor av paket!

Josse och Emma i soffan och kväcker en nöt!

Emma och jag med mikael i famnen.

haha, jag kunde låta bli att lee!

Pappa och hasse kunde inte heller låta bli.

Söta söta Mikael i josefins famn.

Emma var så gullig i sin klänning, flätor hade hon också! <3

Julmat!

Josse, mamma och pappa.

Håkan och veronika.

Jag och josefin.

Hasse och mikael.

Josse står och förklarar vilket kamera som hon vill ha i födelsedags present, hon fyller år 1 januari.

haha, Emma slocknade en stund efter middagen.

Älskade zita!

TOMTEN!

 Resten kommer senare, nu måste jag åka puss puss!

Juleafton och Juledagen! ;)

hejsan allihopa! hoppas ni har haft en trevlig jul! det har jag haft i alla fall, ävan fast det blev lite sent eftersom pappa var försenad. Jag var ju som sagt hemma hos min farbror håkan. Dem som var där var jag, josse, mamma, pappa, hasse(farfar), håkan(farbror), veronika, tobias, Emma och sist och minst lille Mikael. När vi väl kom dit blev vi serverade med glögg och jul godis, som is choklad och knäck. Vi la alla paket som vi hade med oss under deras julkran bland deras julklappar sedan var det dags för jul middagen. På julbordet fanns allt detr traditionella som janssons, prinskorv, sill och julskinka mm.

Maten tog väl sin tid så efter det var alla mätta och glada och slappnade av, jag gick ut med zita, deras hund. Efter det kom TOMTEN! haha. Emma satt i mitt knä när han kom och jag kunde känna hur spänd hon var. Alla fick några varsinna julkappar från tomten och sedan var det dags för han att ge sig iväg, paketöppningen fortsatte såklart, det var ju massor med paket kvar!

Hela kvällen var jag nästan med Emma, jag älskar verkligen det där lilla busfröet! En till grej som var rolig var att den gående katten som jag och josse köpte till Emma tyckte hon var roligast! Så den lekte vi med hela kvällen. Vi kollade också på filmer när vi var små, från landet och florida, men håkar har en tendens att filma omgivningen mer än människorna. Det är väl också kul? haha.

Idag på dan gick vi en promenad, jag, josse och hasse sov ju över där. Vi åt också en typiskt jul lunch, ni vet resterna från gårdagen? haha nästan godare, spciellt saltgurkan! Jag ska visa en bild på vad jag fick i julklapp men först tänkte jag berätta om en speciell grej. Alla kusiner( jag, josse, tobbe, emma och mikael) fick en bok var där vi ska fylla i uppgifter av våran farfar, det finns och om moföräldrar också. Så på eftermiddagen har vi frågat hasse frågor som han svarat på och vi skrivit ner. Det kommer vara jätte kul att ha när man blir äldre, man glömmer så lätt bort sånna saker och helt plötsligt finns det ingen som kan berätta, därför fick vi den boken.

Ikväll ska jag och josse hem till diddi för att kolla på film och käka chips! myysigt! men som typiskt var så hade jag och josse redan betalat för en bio så nu måste vi in till stan för att avboka. Vi hörs senare eller i morgon. Bilder kommer i ett inlägg efter!
Puss<3

Julafton Outfit




Kofta - Gina tricot (ny)
Tröja - H&M
Kjol - Gina tricot




Sötaste älskade Tchitchi! <3<3<3

GOD JUL!

Idag är det julafton! God jul på er alla! idag blir det som vanligt att bara umgås med familjen. Jag vaknade klockan 10 och dushade år frukost o.s.v sen så har jag och josse slagit in alla julklappar! jag trode inte att det var så här mycket men det var det. Jag och josse har typ köpt julklappar för ca 2000 kr. Vart fick jag dem pengrna ifrån lixom? haha nej men josse har hjälp mig väldigt mycket. Idag ska jag hem till min farbror med kusiner, farfar, pappa och mamma mm. Läängtar! Jag kommer självklart ta en massa bilder som kommer upp i morgon i bloggen, kanske något till och med ikväll?

Juste igår färgade jag mitt hår ni kanske vill se resultatet? det ser ut som att det är orange på vissa ställen men det är det inte, det blir bara så på foton.


Jag använde mig av den här produkten, det är den jag alltid använder, perfekt till naturligt blont hår!

Där fick ni några bilder före och här kommer resultatet!


Vad tycker ni? mycket bättre eller hur! haha.

Massa massa paket!!!! (det är bara josses och mina som vi ska ge bort)


<3



Dagen innan julafton!

hejsan! hur har era dagar innan jul varit? mina har varit helt okej. Jag har umgåtts mycket med kompisar och handlat det sista till julklapparna. Igår så hade jag och josse tvättsrugan. Jag insåg hur mycket kläder hon och jag har tillsammans, det är helt sjukt. Stackars mamma som har tvättat våra kläder i alla dessa år. Dags för rensning efter jul!

Idag har jag josse och mikaela varit i farsta centrum och handlat dem sista julklapparna så idag ska vi slå in allting. Mamma har köpt en gran så vi ska klä den också. Men jag måste färga mitt hår, jag tänkte lägga in blonda slingor, det blir nog fint men hoppas bara att jag hinner.

Här kommer några bilder från igår.

Massor mer tvätt!


Middag på vardagsrummet



Dagens outfit:



Jeans - gina tricot
skjorta - H&M
Hängsel kjol - Någon butik i farsta
Jacka - Din sko
Väska - Top shop
Jacka - Ohio
Halsduk - Wedins

Jag kommer nog uppdatera igen, annars ha en God jul!

Fredags kvällen!














Helt lyckad kväll! Vi hade jätte roligt, vi spelade, dansade och sjöng! Jag har en jätte rolig video som jag tänkte visa men det funkar inte att ladda upp på josses bärbara data. Just nu är jag hemma hos danne med josse och danne. Vi ska snart sätta på en film.

Vi hörs i morgon <3

Gårdagens kvälls outfit





Allting är från Gina trcot, förutom armbandet som är från bettys galleria.

Uppdaterar snart igen om gårdagen. <3

Bilder på mig och josse tillsammans

Hej igen! Jag kom precis hem från några ärenden. Jag och josse lämnade in några bilder på förstoring som vi ska ge bort i julklapp. Nu har dem 5 bilderna på oss två tillsammans kommit. Jag har två favoriter medans josse har två andra favoriter, det här är mina:



Här är josses två favoriter:



Fotograf: Emma sandström

Nu tänkte jag börja göra mig i ordning för kvällen. Jag lägger upp kvällen outfit när jag är klar!

"åhh, snart är det julafton, längtar så"

Gud vad roligt att ni röstar! Det kommer bli jätte roligt att se sen vilken bild som blir favoriten. Jag vill bara säga att första kommentaren gills inte, det var jag som skrev fel haha. Det står just nu lika mellan bild 2 och 13.

Jag har tänkt på en sak, jag tror inte jag har sagt en enda gång "åhh snart är det jul, längtar så" som alla andra bloggerskor typ har. Det är jätte synd för jag har haft så mycket annat i min hjärna som med skolan så jag har glömt att det faktiskt snart är jul.

Jag har inte haft någon julkänsla tidigare men idag så fick jag det eftersom skolan tog slut och så hade vi en julshow i skolan. I morgon ska jag och min syster köpa julklappar. Det längtar jag till, även fast jag knapt har några julklappspengar. hehe.

Ikväll så är jag bjuden på fest men jag kände tidigare idag att jag inte kunde gå på grund av pengar brist, men min syster hjälpte mig så idag blir det röj. Nej men det är mer en chillfest.

Vi hörs senare <3

Alla modellbilder!

Många tjatar på mig att jag ska lägga ut alla modellbilder så jag tror det är dags nu, ni vet man måste ju sucktas lite! haha nej men jag har bara inte haft tid.

Jag tänkte såhär att alla som läser det är inlägget ska kommentera vilken bild ni tyckte var finast, eller jag vet att alla inte kommer göra det men det skulle vara roligt att veta, så rösta! Jag kommer numrera bilderna så det enda ni behöver göra är att skriva numret som bilden är placerad på. Alla bilder är i tur ordning som jag blev fotograferad. Jag kommer lägga ut alla bilder i färg, ni får säga till om ni vill se någon av bilderna i svartvitt.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.


15.


16.


17.


18.


Rösta nu, så får vi se vilken bild som blir vinnaren!
Röstningar efter kl 21.00 på söndag räknas inte!

Fotograf: Emma sandström!

Yes yes YES!

Finally! Nu är jag helt skar med skolan för den här terminen, det känns helt underbart. Jag har verkligen gjort mitt bästa och jag förtjänar dem betygen jag kommer få. Det jag vet nu är att jag kommer få G i matematik A. Det är jag väldigt glad över eftersom det inte är min starka sida. Jag förstår verkligen om ni tycker att jag suger bara för att jag knappt klarade matte A men själv är jag väldigt stolt. Självklart ska jag läsa B kursen och då ska ge upp till 100 % vilket jag inte gjorde den här gången.

I Näthandel och Administration kommer jag få MVG i och det är för att jag verkligen har sattsat på att plugga till prov och jag har lagt ner mycket tid till inlämningsuppgifterna. Det är också dem betygen som jag räknat med, jag hade blivit besviken om jag inte lyckades.

Sen har vi det här med naturkunskap. På det här provet vi hade idag sattsade jag gärnet, jag kände att jag var tvungen att få MVG. Eftersom jag ligger på gränsen mellan VG och MVG känner jag mig väldigt nervös... JAG MÅSTE HA MVG! det är det jag har sattsat på lixom, men man vet aldrig. Läraren är väldigt sträng så antagligen kommer det gå åt helvette! bajs bajs bajs.. det är bara att hoppas!

betygen setts efter jullovet, det här är något jag fick reda på idag.

<3

Jag kan inte hålla ögonen öppna..

Jag somnar snart.. förlåt för kass uppdatering men igår var jag tvungen att plugga i stort sätt hela kvällen. Jag skulle ha en redovisning om digerdöden idag som jag inte ens börjat på. Jag kände mig jätte duktig och flitig när jag kom till skolan och började fixa och trixa med sladdarna till datorn. När jag väl ska ta upp mitt arbete så ser jag att jag hade glömt att bifoga filen till min epost utan bara skrivit namnet blev jag jätte ledsen, jag kunde inte redovisa mitt arbete som jag kämpat med. Nu måste jag göra det efter lovet.. skit.

Idag har jag inte heller en lugn dag. Jag har ett naturkunskapsprov i morgon som avgör om jag kommer få MVG eller inte så jag känner värsta pressen, jag kan det mesta men är fortfarande inte helt säker.

Jag är så trött nu för jag sov inte mycket inatt, somnade kanske 2 och vaknade 7, inte bra!

Jag har tyvärr inte tid att lägga ut alla modellbilder nu, men en kan ni få.


 



Den här är också väldigt fin enligt min smak, vad tycker ni?
Nu måste jag plugga vidare, puss på er!


Modellbilderna har kommit!

finelly! Mina bilder har kommit. Jag kollade min mail för ett litet tag sen och där var dem. Igentligen ville jag att fedde skulle se dem men synd som det var kollade vi typ kanske 10 min i 1 inatt och bilderna kom kl 1. Det var riktigt synd men han kommer ju kunna kolla på min blogg från internet cafén. Jag är jätte nöjd med mina bilder men självklart har man sina favoriter. Jag tänkte lägga upp två av dem, resten får ni i morgon!





Vad tycker ni? :D

Godnatt <3

Bilderna!

här kommer alla bilder från lilla julafton, jag orkar inte skriva om alla men jag kan säga att vi hade jäkligt roligt!


















Förra året när fedde åkte till colombia fcik han med sig ett brev som han kunde läsa och tänka på mig, så jag ville följa den traditionen. en här gången fick han också med ett brev. Det ser ut såhär:



Hoppas bara inte att han typ gr in på internet på flygplatsen och ser detta innan han har öppnat det haha, det skulle vara katastof.. Han åkte i alla fall i morse, lite tårar blev det men den här gången är han inte borta lika länge utan han kommer hem den 3 januari.
Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har blivit värre sjuk.
Skriver snart igen, josse vill blogga. <3

Min kvälls outfit

Nu så, äntligen, är maten klar efter mycket jobb. Jag förstår inte hur vi kommer att orka allt för det är så himla mycket mat!
Jessi och kristian har inte kommit än men dem ska väl snart dyka upp. Jag är fortfarande sjuk, blää, men jag får göra mitt bästa. Hoppas bara inte att jag inte kommer kunna känna smaken av maten, det skulle vara riktigt tråkigt nu när det är så mycket mat, tänkt också om jag inte kan dricka julmust? ni vet när man har ont i halsen kan det göra ennu ondare när man dricket kolsyrat, Det skulle fan vara pricket över i´t i sånnt fall. haha!

Min Outfit:
jag försökte i alla fall trotts sjukdom att se söt ut. 




Här får ni ett tjuvkik på vad vi har åstakommit under eftermiddagen.



Mer bilder under kvällen lägger jag upp sen. kram

Mat!

Just nu är det fullt upp i köket, Rosa gör egna köttbullar, jag skär sallad och fedde girlerar skinkan! Jag är så hungrig nu så det inte är sannt! snart kommer jessi och kristian hit och då ska vi äta. Tillbaka till matlagningen nu, vi har mycket att göra.



Lilla julafton!

Hejsan! min morgon har varit väldigt lugn, vi har typ bara ätit frukost och städat. Igår kollade vi på filmen "Hajen" ni vet den där gamla. Igentligen brukar jag inte gilla gamla filmer men den här var faktiskt bra. Nu vill jag se hajen 2 och 3!

Idag är det äntligen lilla julafton! vi kommer att äta julskinka, spenatpaj, sill, lussebullar, knäck mm. Snart ska jag åka in till stan bara för att göra något, sen måste jag hem och byta om. Just nu så ligger det 5 paket framme som är frånn mig och fedde, hoppas det fylls på snart, haha!



puss
!

Julklappar!

Idag har jag, fedde, josse och danne varit i nacka köpcentrum och handlat julklappar. Vi var jätte stressade men tror endå att vi hittade riktigt bra och fina juklapppar. Dem jag köpte till var Jessi, Rosa, Kristian och Ola. Jag längar så mycket till i morgon för då är det lilla julafton här hemma hos fedde! Då kan jag lägga ut bilder på det jag köpte, jag vet att jessi läser min blogg så det kanske inte blir så bra om jag berättade nu, hehe ;D

Josse och danne följde med hem till fedde så vi ska sätta på en film nu.

Vi hörs i morgon, puss!

Lussebullar och Knäck = LYCKAT

Jag bakade enligt recepten som jag la upp tidigare och det blev jätte bra. Jag har inte smakat på lussebullarna än men dem ser riktigt goda ut och knäcken var underbar!

Hela min kväll har gått åt till att laga mat så jag är helt utmattad nu. Jag kommer nog inte gå till skolan i morgon heller eftersom det enda vi kommer göra är att kolla på lucia tåget, jag kunde tyvärr inte vara med eftersom jag missade många lektioner.

Det är leggdags nu men först vill jag visa mina älskade tjocka och goda underverk!
Det finns faktiskt en plåt till med lussebullar!




Riktigt lyckat va? jag har lixom aldrig gjort detta!


Godnatt från en sjukling som nyss borstat sina tänder :D

Mr brooks

Dagen blev inte exakt som planerat. Innan fedde åkte på sin träning kom josse förbi med pizza till allihop, vi gjorde en beställning och hon levererade, haha. Sen var det dags för fedde att åka så då stannade josse och danne här för att hålla mig sällskap. Vi såg filmen "Mr brooks". Den var helt okej men en väldig konstig film.



Sä här stod det om filmen: Earl Brooks är en framgångsrik affärsman, men bakom hans städade yttre döljer sig en seriemördare. Han för en ständig kamp för att hålla sina mordiska drifter i schack, men förgäves. Ingen har någonsin anat vem han egentligen är, men så en dag kontaktas han av en man som iakttagit hans mord.

Nu ska josse och danne åka och jag ska gå ner till konsum för att köpa knäck formar, sen sätts matlagningen igång!

Gossip Girl karaktärstest

Du är mest lik Serena!

Karaktärsbild

Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor. Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil, men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig. Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat. Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!

 Testa vem du är mest lik här!

Godmorgon!

Man plan var ju att gå på matte nationella och sen gå hem men vad tror ni händer i morse? min klocka ringer inte!!! Så jag vaknar kvart i 10. Då kände jag mig mer sjuk än igår så jag somnade om. För ett tag sen kom fedde hem från skolan med danne. Dem skulle ju självklart spela Fifa09/CS så jag, sjuklingen, var tvungen att gå upp från sängen. Nu har jag ätit frukost, dushat och frächat upp mig så jag känner mig lite bättre men har verkligen ingen lust att göra någonting idag.

Min dag kommer nog att se ut så här. Fedde åker på träning om ungefär en timme så jag kommer nog inte ha någonting att göra förrens rosa kommer hem. Då ska vi baka lussebullar, snäck och baka spenat paj till lilla julafton. Det är dem recepten jag visade tidigare på bloggen som vi ska använda oss av och självklart kommer jag skriva om dem blir goda eller inte. Sen kommer fedde komma hem så då blir det antagligen middag och sen säkert en film.

Nu ska jag koka mig en kopp te, bra för halsen ni vet! kram

Godnatt

Jag ville bara säga godnatt till er. Jag har legat och kollat på en film nu "imagine me and you". Den på verkade mig jätte mycket skänslomässigt, jag visste inte vad jag tyckte jag blev bara ledsen över hela situationen.. men jag tror jag är extra känslig nu eftersom fedde åker till colombia och new york på måndag, han kommer hem den 3de januari. Jag kommer sakna han nu över högtiderna. Jag har aldirg firat jul eller nyår med honom, det måste vara något alldeless extra när det är så mycket kärlek runt jul. Lyckos er som kan!

så här stod det om filmen:
Då Rachel är på väg att gifta sig med sin ungdomskärlek får hon ögonkontakt med en främmande kvinna. Hon tänker inte så mycket på det till att börja med, men efter bröllopet kan hon inte glömma den vackra kvinnan, Luce. Rachel bjuder hem Luce på middag och får då veta att hon är lesbisk.



Om ni gillar kärleksdrama så är det här en film för er. Jag kunde inte hålla mig borta från tårarna..

Sjukling


Om jag endå kunde vara så här glad, men såklart..

.. har man blivit sjuk. Allting började igår när jag skulle sova. Ni vet när man känner hur torrt det är i halsen när man andas in så man börjar hosta och man sväljer och sväljer för att det ska sluta. Så var min kväll igår. När jag vakande på morgon var det likadant. Hela skoldagen har jag gått och klagat på att det gör ont i halsen och nu har det spridigt sig till öronen. Perfekt till min mosters födelsedag på fredag och lilla julafton på lördag, med feddes familj.

Konstigt nog gick provet i natur väldigt bra, alla rätt tror jag. Förhöret på engelska orden gick också bra.

Just nu är jag hemma hos fedde, igentligen skulle jag behöva göra klart uppgifterna i näthandel och inköp och varuhantering tills i morgon men jag har verkligen ingen ork. Jag skulle faktiskt behöva vara hemma i morgon men jag kan inte det för att jag har nationella i matte.

ååh vad tråkig jag är som sitter här och berättar om mina problem, men jag måste berätta för någon och blogger säger inte direkt emot mig.

Jag hör säkert av mig om en stund igen, har endå ingenting att göra eftersom real madrid spelar och då är fedde helt upptagen. haha

Pöss!!


Recept på Lussebullar och knäck

KNÄCK


 

knäck recept 

Du behöver:


  • 2 dl strösocker
  • 2 dl ljus sirap
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl hackad mandel eller hasselnöt

Gör så här:

Blanda socker, sirap och vispgrädde i en tjockbottnad kastrull (så att det inte bränner fast).

Låt Koka ca 20-45 minuter till smeten blivit seg. Tiden beror på hur vid kastrull du har. Ju vidare kastrull desto snabbare går det.

För att se när knäcken är klar gör man "kulprovet". Det innebär att man tar en liten klick av smeten i ett glas kallt vatten och se om du lätt kan forma smeten till en kula. Då är det klart! Låt annars koka ytterligare och gör om testet.


När kulprovet har fått godkänt så rör man i den hackade mandeln eller nötterna.


Fördela smeten i små knäckformar. Låt stelna.


Förvara i burk med smörpapper mellan lagren.

LUSSEBULLAR



Annas saftiga lussebullar


Förberedelsetid: 20 min

Tillagningstid: 8 min

Färdigt på: 2 tim 13 min

Ingredienser

50 50 g jäst
5 5 dl mjölk 3%
150 150 g smör
250 250 g kesella
2 2 dl strösocker
2 2 kuvert saffran (1 g)
1 1 tsk salt
16 16 dl vetemjöl, eventuellt lite mer
russin
1 1 st ägg + 1 msk mjölk till pensling

Tips


- Receptet är beräknat för ca 30 stycken bullar.


Gör så här

1. Värm smör och mjölk i en kastrull till 37 grader (fingervarmt).

2. Smula ner jästen i en rymlig bunke. Häll lite av den ljumma mjölkblandningen i bunken och blanda tills all jästen löst sig. Blanda i resten av vätskan.

3. Blanda ner kesella, saffran, socker och salt.

4. Tillsätt nästan allt mjölet, gärna lite i taget och arbeta degen smidig. Tillsätt mer mjöl om det behövs.

5. Täck över degen med en duk och låt jäsa i rumstemperatur cirka 60 minuter.

6. Lyft upp degen på ett mjölat bakbord och knåda den några minuter.

7. Dela degen i cirka 30 bitar. Rulla sen bitarna till längder, cirka 2 centimeter i diameter.

8. Snurra ändarna åt varsitt in mot mitten och lägg dem på en plåt som är smord eller klädd med bakplåtspapper.

9. Tryck ner russin i snurrornas mitt och låt sen jäsa ytterligare 45 minuter till dubbel storlek.

10. Sätt ugnen på 225 grader.

11. Vispa upp ägget med 1 matsked mjölk och pensla bullarna med blandningen.

12. Grädda mitt i ugnen cirka 5-8 minuter tills de blivit gyllenbruna.

13. Ta ut bullarna och låt dem svalna på ett galler.

P.s! själv har jag aldrig bakat lussebullar eller knäck förut så tyvärr är det här inte mina egna recept.


Dumma, dumma bortförklaringar

jag försöker verkligen plugga men det går inte, eller om jag säger så här. Jag kan typ natur provet, tack och lov för det, men sen är det alla dessa uppgifer med läraren agneta som jag inte har böcker till, fast jag har gjort administration. Sen är det dem här jäkla glosorna i engelska som kan skita på sig för dem kommer jag aldrig att lära mig. Sen har vi då digerdöden som jag inte kan göra eftersom jag inte har word än. Juste och den där historia läxan fattar jag ingenting av, plus att jag inte har boken. Happ vad ska man göra nu?

Dessa dumma bortförklaringar hela tiden, även fast dem är sanna..

Skolan dödar mig

tjoo hejsan! jag har märkt att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden. En anledning till det är för att jag har så mycket att göra i skolan en annan är att jag har fullt upp med att umgås med pojkvän, familj och vänner. Det gör mig väldigt utamattad eftersom att jag inte hinner med att träffa alla och höra av mig till alla men jag försöker. När jag väl har tid för att blogga är jag så himla trött plus att jag inte har något roligt att berätta om.

Idag har jag bara varit i skolan, jag simmade faktiskt igen på idrotten. Det gick inte bättre idag med livräddningen men jag försöker i alla fall. I och för sig så har jag godkänt men det är typ knappt godkänt och det är viktigt att kunne så jag måste nog öva mig på det.

Jag har massor att göra ikväll, några exempel är naturkunskaps prov, 200 engelska glosor, Redovisning digerdöden, historia läxa plus 3 uppgifer i Näthandel, administration och inköp och varuhantering. Snacka om att jag har mycket att göra (allt detta är tills i morgon) så jag måste nog sätta igång nu.



Längtar så mycket till sommaren, Turkiet med knall blått hav och värme över 27 grader varje dag!


Tjuvtitt.

Hejsan! just nu är jag hemma hos fedde på ett kort besök. Jag glömde några skolböcker här som jag var tvungen att hämta. ska snart gå hem igen. För ett tag sen spanade jag in puppyeye.blogg.se. Det är fotografens blogg. Där hittade jag en bild på mig så ni kan redan få en liten tjuvtitt!


Fin va? jag ser riktigt glad ut i alla fall!


Här är en bild på josse. jätte fin :)

Vi hörs kanske ikväll, annars hörs vi i morgon <3

Fotograferingen!

Fotograferingen gick jätte bra! jag är riktigt nöjd med hur bra jag igentligen presterade, det var endå första gången. Jag tror i alla fall att jag fick ihop ett antal jätte fina bilder. Jag valde ut 20 bilder och det gick på 425 kr.

Allting gick till såhär. Vi möttes i zinkenstam för att sedan gå upp till skinnaviksberget. Men det var inte riktigt där vi ville plåtas utan det var mer åt de gamla husens håll och där det finns en trägång vid utsikten. Men det var absolut inga problem, vi promenerade därifrån helt enkelt. Jag tycker att det var bra att vi fick promenera lite för att då kunde man se andra fina platser. Jag såg tillexempel en jätte fin plats. Det var ett grönt hus med en växt på sidan.

Jag var först ut. Vi fick runt 90 bilder var. Jag började i alla fall med att ta några bilder vid det gröna huset. Jag kände mig inte så jätte bekväm där, så vi gick vidare. Då kom vi till en söt gång, där kände jag direkt att jag ville fotas. Där blev typ dem finaste bilderna tagna. Innan hade jag haft på mig Rosas jeans jacka men jag bytte om till skinnjacka, vantar och halsduk. Jag hoppade, posade mitt i gatan, mot en vägg och lite så, det var skit kul.

Sen gick vi vidare till själva utsikten. Då satt jag på räcket,fan vad läskigt det var för att det var ett stup precis nedanför!!!, men jag höll masken och tog jätte fina bilder därmed. Sedan tänkte jag att vi kunde gå mot husen igen för att hitta mera fina ställen och det gjorde vi. Mina 90 bilder tog slut på ett navs och så var det josses tur. Fast innan josse plåtades vi också tillsammans och det var jätte kul.

Tyvärr kunde jag inte ladda upp några bilder nu, backstage, för att jag glömde min digital kamera hemma hos Ola, vi åt söndagsmiddag där och det var jätte trevligt det var jätte kul att se hur han bodde. Jag tänkte att jag laddar upp dem så fort jag får tag på min digitalkamera, så länge får ni nöja er med eran fantasi! Dem riktiga bilderna kommer om en vecka :)

Nu ska jag lägga mig brevid min älskling som spelar till väntan till filmen "På smällen". Fedde har fått en digitalbox så nu kan vi titta på alla canal plus kanaler, Jippie!

Puss puss!

Daniels flytt

Sådär, nu har vi fixat det mesta här hemma hos daniel. Han har flyttat från rågsved till hagsätra till en större lägenhet. Det är faktiskt mycket mysigare här, både läget och lägenheten. Såklart står det fortfarande kartonger runt omkring men dem har fått upp det viktigaste som säng, soffa, matbord och tv.

Vi ska nog vara här ett bra tag till för att lite senare ska vi på bio, igen haha. Idag ska vi se Sex drive. Det är en komedi och handlar om en 18 årig kille som inte har förlorat oskulen och han försöker typ göra allt.

Jag har tagit bilder men jag har inte med mig sladden så dem kommer i morgon.

Jag är sååå nervös över fotograferingen i morgon och hoppas verkligen att det kommer gå bra. (snälla regna inte!).

PUSS PUSS

Heron city besök

Jag kom nyss hem ifrån bion. filmen var jätte bra, helt klart värd att se. Ni vet det var sånna här vändningar. Innan bion började åt vi mat. Jag och fedde åt kinesiskt medans Carlos åt grekiskt, tyvärr kunde inte hans tjej följa med. Vi satt där ett ganska bra tag så när klockan var 20.50 gick vi upp och köpte allt möjligt gott. Vi kom lagom in till biografen så vi hann se bioreklamen, som jag älskar.








Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, nånting får jag väl hitta på.
Sov så gott<3

Bio outfit!

Så här ser jag ut ikväll




Tröja - Tildas
Jeans - gina tricot
Skor - DNA
Örhängen - H&M
Halsband - Guldfynd
Över ska jag ha min nya varma svarta jacka.

Nu ska vi åka, ha det bra så länge <3

Uppdatering från igår.

förlåt för att jag inte updaterade igår men jag hade verkligen ingen tid. Min dag var proppfull med saker hela tiden. Jag vaknade upp halv 1 för att tilda ringde mig. Vi bestämde att hon skulle börja åka mot björkhagen medans jag gjorde mig i ordning så efter 40 min träffades vi.

Vi åkte till slussen och sen så gick vi därifrån till skinnaviksberget. Där satt vi och snackade ett tag, sen blev det så kallt om fossingarna så vi gick till Lavance i medborgarplatsen och beställde en kanna kaffe och satt där i flera timmar. Sen gick vi enda till hammarbyhöjden och så skiljdes vi åt. Då var klockan 5 så då var det dags att hämta Saga. När vi var hemma hos henne ritade jag en teckning där hon och jultomten satt i en kjälke men paket.

Men resan var fortfarande inte slut. Mikaela ringde och frågade om jag kunde följa med henne in till skanstull för att hon ville shoppa lite och det gjorde jag. Jag köpte en hårfärg (blonda slingor), popcorn och julmust. Klockan 8 var jag i kärrtorp och äntligen skulle jag åka hem. Jag gick på bussen som gick 10 min över men när jag visar upp min (fusk biljett) på mobilen börjar han skika på mig och källa ut mig, så jag gick snabbt där ifrån. Vid den här tiden var jag så himla hungrig och kall men endå fick jag gå hela vägen hem. Snacka om att jag var tröött och inte rokade blogga... ;)

Idag har jag jobbat, varit med josse, träffat pappa och nu är jag hemma hos fedde. ikväll ska vi gå på bio med hans pappa och tjej och se "Body of lies" på Heron. Jag uppdaterar nog efter det när jag kommer hem.



Puss!


Söta camilla och fotografering

Dum som jag är glömde jag digitalkameran, såklart. Men camilla, feddes lillasyster, hade i alla fall blivit jätte stor haha. Hon är  verkligen jätte gullig. Man märker att hon gillar mig och fedde jätte mycket!




Här är camilla i sommras i grekland, söt va?



Jag och fedde har nyss kollat på "Two and a half man", jag har börjat följa med nu varje vardag kl 23 - 00 på 3an. haha så jäkla roligt.

I morgon ska jag träffa tilda, vi tänkte gå en lång promenad till zinkenstam för att försöka hitta en bra ställe att fotas på. Jag tror inte att jag har sagt det men josse vann en gratis fotografering och hon fick ta med en kompis så hon valde mig! så på söndag ska vi fotas :D


Något likt det här hade jag tänkt som bakgrund, visst blir det fint?


Nu ska jag göra mig i ordning och sen är det läggdags, sov så sött min läsare <3


En rolig bild på mig och sign


haha, puss gurka!

Jag vill lägga ut en jätte rolig video när vi sjunger som fan men jag vet inte riktigt hur man gör, någon som vet och vill förklara kanske?

Onsdag

Hello! jag kom precis hem från skolan. Igentligen slutade jag kl 10 men jag och tilda bestämde oss för att sitta kvar och göra rester. Den här dagen har gått ganska snabbt och det är jag glad för eftersom jag har haft mycket att göra. Jag och tilda fick också reda på vad vi fick för betyg i läs och hör förståelsen engelska nationella. Jag fick ett starkt G och tilda fick MVG! Hon är såå duktig på engelska :)

Snart ska jag hämta Saga i skolan och lite senare ska jag äta middag med fedde och hans pappa. Jag kommer att ta lite bilder.

 Här kommer lördagskvällens outfit




Linne - Fått av jessi
Kjol - Lånat av Olga
Skor - Zara, från colombia

hehe, mycket från andra :D

Helgen!

Finally! jag kan slappna av och göra det jag tycker är kul! Det har varit en lång helg med mycket att göra, jag tänkte mest att bilderna ska få berätta men jag kommer att skriva lite grann.

I fredags var jag, my och olga och badade på eriksdalsbadet. Jag var ledig från skolan så efter jobbet åkte vi direkt dit. Vi hade jätte skoj. Åkte vattenkanor och simmade. haha vi var dem hetaste på badet! Det bästa var när en kille sa " åhh sexy lades, my ba "shut your mouth!" och så gick vi snabbt därifrån och as garvade haha, hon skrek högt också!



Sen på kvällen var jag, my, gabbi, signe och olga och fikade på coffee brevid skrapan. Jag beställde vitamin care dryck och en kola kaka. Jag var jätte avunsjuk på gabs stoora oliver så tillslut fick jag några :D Där satt vi nästan hela kvällen tills vi kände att det var dags att gå. Men jag, my, olga och sign bestämde oss för att fortsätta kvällen så vi gick från medis till hornstull, signe skulle hyra film där hon jobbar. På vägen dit gick jag och olga och sjöng högt som fan1, det var skit kul!


gulliga älskade sign

My och hennes chai te

Dumma skabb sucktade mig med sina oliver...

Lilla jag..

min dryck och kaka med två, eller tre äckliga händer..

Fina olga med latten.

Jag och olga sjöng som idioter!

I lördag var jag hemma hos gabbi och samma som i fredags var där. Vi lyssnade på musik snackade massa skit och bara hade riktigt skoj! senare på kvällen åkte vi på fest i farsta strand men där stannade jag inte så länge, jag vet inte vad det var med mig men jag hade typ en katt kväll för jag var typ bara med katter. haha ´













RSS 2.0