Konstig film?

haha, den där filmen var ju helt knäpp! Den första timmen var jätte intressant och spännande sen dog typ alla som hade varit huvudroller och det kom konstiga scener med folk som inte hade med saken att göra överhuvud taget.. Jag skulle inte ge den en oscar, men den där filmen var ju väldigt speciell på sitt sätt, det är nog det dem går efter.

Jag kom hem för ungefär 20 min sen, på en gång gick jag och fedde ut med isa(hon är så söt) och nu sitter jag här. Eftersom jag och fedde inte såg på hatchet igårkväll tänkte vi kolla på den nu och mysa lite.

Glöm bara inte att ställa om klockan till sommartid, så hörs vi i morgon!

Puss på er lovers!<3


Bio dags igen

hej igen! nu har jag ätit min underbara tonfisk sallad och kollat lite på andras bloggar, dem enda jag läser regelbundet är min systers och kenzas blogg, mycket intressanta bloggar. jag gillar kenzas blogg eftersom hon visar mycket bilder på sig själv och shoppar mycket, sånnt tycker jag är intressant.

Fantastisk tonfisksallad


Om ungefär 10 min ska jag jessi rosa och kristian åka till södra station för att hämta upp fedde där sen ska vi alla åka till heron city för att gå på bio vi ska se "no country for old men", jag tycker inte den låter så intresant men det har ju vunnit en oscar så då är den ju värd att titta på i alla fall! (plus att jag älskar att göra saker med feddes familj)


Jag skriver igen när jag kommer hem, pusselipuss!

Tillbaka från shoppingen

Nu har jag äntligen kommit hem till fedde från en liten shopping runda. Jag köpte inte brillorna jag hade tänkt mig på grund av pris skillnaderna och för att dem jag köpte kändes roligare till sommaren. Jag kom också på att köpa en mindre väska med långt band som går över axeln eftersom jag alltid lägger massor med saker i mina fickor när jag inte orkar ha med mig en stor väska, så en sådan blir ju perfekt( plus att det är mode såklart ;D).
    
Ursäkta mig så jätte mycket för den usla bild kvaliten 

Solglasögon topshop 179 kr
AxelbandsVäska topshop 269 kr

Sedan såg jag ett jätte fint halsband från gina tricot det är en lång guldkedja med ett stort smycke med färg stenar, hur vackert som helst! så jag ringer josse på en gång och säger att hon måste komma in tills tan fort fort fort för att jag ville ha det så gärna( jag hade bara 50 kr kvar och halsbandet kostade 149 kr) men hon lugnade ner mig och sa att jag skulle lägga undan det till imorgon istället så det gjorde jag :)

Men nu ska jag göra mig en god tonfisk sallad, jag hör av mig efter det!
pusskram<3

Nu åker jag själv

Jag fick en slant av mamma så jag kan köpa mina efterlängtade brillor. Så nu åker jag in till stan. jag skriver när jag kommer tillbaka.


fint linne va?
 
puss på pussgurkorna därute!<3


dagens planer

Åhh! jag vill så gärna åka in till stan och shoppa sönder mig, men nej då man har aldrig pengar! jag är så trött på det..jag tror jag ska ringa och fråga mamma om jag skulle kunna få en penning då skulle jag kunna köpa mina brillor och typ ett sommar linne. men ska jag åka in själv eller ska jag vänta tills josse har slutat jobbet? haha här sitter jag och planerar jag vet inte ens om jag kommer få pengar. aja jag får väl testa och ringa..


annars idag tänkte jag följa med feddes mamma, syster och kristian på bio, det låter jätte skojjigt men jag vill såklart att fedde också ska följa med, så därför blir det bäst om vi ser 10 000 BC, för då finns det en chans att han vill följa med för han har alltid tjatat om att se den filmen:)


Men nu ska jag ringa mamma och så får vi se om jag får pengar eller inte, vi kan höras senare
puss&kram alla trogna läsare! :D


föresten parfymen var sådär, lite tråkig bara men intressant. vi såg bara på den eftersom den var slut 03.00 så det skulle blivit försent att se två filmer.


Godkväll

Hejsan allihopa! hur mår ni? jag mår jätte bra, Det är nog för att jag tränade idag. Istället för att åka in till skanstull och springa på löpband föreslog jessi att jag kunde ta ut isa på en långpromenad och springa med henne i skogen. Det tyckte jag lät som en toppen idé, så jag gjorde det istället. Vi var ute i en timme och jag sprang halva slingan med henne och i skogen, helt underbart var det!

Sen efter det åkte jag fedde danne och josse in till högdalens bowlinghall. (Alla andra bowlingställen är det 18 årsgräns på för att dem säljer alkohol där :S )
Jag har tagit några foton från kvällen:

                 
haha jag förlorade :( men fedde vann! :D

Här är dagens outfit:
       


Tunnikaklänning indiska
Örhängen ginatricot 120kr
Armband från colombia
sjal H&M
Kärleks ring från fedde! <3

Här är en söt bild på min älskade syster! I LOVE YOU <3
image71

 Men nu ska jag kolla på film med min älskling och mysa lite, idag blir det Hatchet & Parfymen.
 

Vi hörs senare eller i morgon, Ajuste i morgon blir det massor med plugg (fan!)
Puss&kram

God morgon! haha

hehe, jag vaknade idag kl 13.00 och myste med fedde till typ 14.00 sedan åt vi frukost och nu sitter jag här, jag är så seg! haha jag hatar det. Idag ska jag åka och träna på friskis, det var jätte länge sen. jag tror jag ska gymma och springa på löpband.

Sen efter det ska jag åka hem hit till fedde igen för att gå ut med isa sen ska jag, fedde, josse & danne åka och Bowla. Jag tycker det är as kul! haha jag ska vinna :D

Sendan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra antingen hyr jag film och myser lite själv eller så är jag med fedde ute med hans kompisar. har inte bestämt mig än.

asså jag hatar att inte ha pengar.. jag är så beroende av att köpa fina saker och så har jag aldrig pengar! Nu har jag sett ett par as fina brillor men jag kan inte köpa dom.  fan fan fan..!
så här ser dom ut ungefär


Men nu ska jag åka och träna vi hörs senare, puss&kram

Min påskpresent


Föresten jag glömde visa dem fina örhängena jag fick av fedde i påskpresent!
Tack så jätte mycket älskling!
   

 örhängen; gina tricot 120 kr

Godkväll

Godkväll läsare! Nu sitter jag vid datorn och laddar upp lite bilder från min kamera,Jag tänkte lägga upp några nu.
Här är en bild på min söta kompis vicky som skrev inlägget här under.
   där är hennes riktigt häftiga blåa öga!
Tack så jätte mycket vicky, det du skrev i det inlägget betyder mycket för mig<3

Sedan har jag en bild på mig som fedde tog och redigerade medans vi väntade på att få komma in i biosalen idag.
hihi min älskling är så söt, checka in hjärtat!<3

Sen sa jag ju att jag skulle lägga upp en bild på feddes percing, så här är den.
 Fint va? :D

Men nu tänkte jag krypa ner brevid fedde i sängen, jag bloggar mer i morgon när jag vaknar och berättar hur min dag ser ut, sov så sött sötisar <3

Puss&kram



Vicky som skriver

Nu är de Lindas vän Vicky som skriver. Ja och Linda har kännt varandra i snart 16 år. Ja bodde under henne i 12 år så ja och Linda har många minnen tillsammans. Ibland har jag och linda tappat kontakten för att ja flyttade runt så mycket och skolan tog så mycket tid. Men ja och Linda har allltid hittat tillbaka till varandra eftersom att vi är som syskon efter alla dessa år. Ja,Linda och hennes syster Josefin har så många roliga minnen tillsammans allt från nypan,gungorna,uppträdande och arholma och en massa mer saker. och varje fredag brukade vi ha fredagsmys och kolla på gladiatorerna med popcorn och saft och självklart råkade man allltid ha sönder ett glas varje fredag. Men nu ska ja gå och träffa en kompis.
ja ville bara säga att ja älskar Lillsen över hela mitt hjärta hej då!  :)


Uppdratering för igår och idag

hejsan allihopa! förlåt så jätte mycket för att jag inte har uppdaterat någonting i går det är så här att när jag vaknade upp hemma hos fedde så skulle vi ju bada men nej då, precis som jag trodde så orkade inte fedde så då blev jag jätte ledsen och åkte snabbt mot stan för att komma bort en stund som tur var hade jag någonstans att ta vägen, my och märta skulle ju färga håret kl 12.00 inne på souk! Så jag ringer my och är så klart välkommen dit.

My skulle göra blonda slingor ihåret för hon ville ha lite ljusare hår och det blev jätte fint!! nästa gång jag ska gå till frisören ska jag också gå dit för dem var sjukt trevliga och duktiga där. Märta skulle avfärga sitt mörkbruna hår tillbaka till sitt ljusa som hon hade innan men det blev inte riktigt som hon hade tänkt sig. oranget i hårbåtten och brunt i resten av håret så frisöret skulle så klart fixa det och då blev det jätte fint, lite ljusare brun än min färg fick hon i hela håret! så hon blev nöjd tillslut endå :)
  
först är det my( hon gör en min) som gör folie slingor sen märta som avfärgar.

Sedan efter det var det dags att möta upp fedde för att han skulle ta hål i ögonbrynet, danne och mirre följde också med. allting gick jätte bra bara det att fedde var så skraj innan för att på diablo är det ju massa döskallar och lite läskigt folk där. men han var jätte duktig (såklart höll jag han i handen<3) jag lägger upp en bild på percingen sen.

Sen efter det åkte jag hem och då hade jag jätte brottom jag skulle typ göra mig i ordning till fest + middag på 40 min, tyvärr hann jag inte ta en bild på kvällens outfit. kvällen blev i alf jätte rolig! jag my gabbi och signe var på en fest i hagsätra det var någon som fyllde år och såklart på fest möter man andra som man känner, så kvällen blev lyckad:)

sedan idag vaknar jag halv ett! och jag hade lovat min kompis vicky att följa med henne in till stan för att hitta en balklänning till henne så då behövde jag skynda mig jätte mycket igen! men kl 2 mötte jag henne och mirre i kärrtorp och åkte in mot stan. vi gick runt i åhlens och kollade och till slut på miss sixty där hitta vi en jätte fin röd klänning! perfekt för vicky :D

Sedan åkte jag och vicky hem till fedde för att jag skulle hämta pengar till bio idag. jag och fedde ska se Rambo 21.40 på sergel. hoppas den är bra.
image40
Men nu ska jag åka in till stan igen för att hämta ut biljetterna. jag uppdraterar när jag kommer hem hit igen. då tänkte jag lägga upp resten av bilderna från landet, det låter väl skojjigt? puss&kram så hörs vi sen!
vicky hälsar!


Söt bild på mig

image11
här är en söt bild på mig, jag hittade den nyss. jag har på mig min gula mjukis dräckt från Cubus

Nu ska jag ta mej fan sova GODNATT!! haha

Dagens outfit

Jag tog bilderna nyss

        
haha ser helt sajko ut i ansiktet men pallar inte bry mig.. ;D

Nu ska jag sova! sov så sött alltihopa, dröm vackra drömmar, dröm om mig<3


Snabbfakta om mig

haha, tillbaka igen, jag drog mig aldrig från datorn. jag lästa andras bloggar och då hittade jag den här. lite snabbfakta om mig:

Namn - Linda Marker Mörk
Födelsedag - 10 juli
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg - Blå grå
Hårfärg - Brunt
Längd - 171 cm
Högerhänt/vänsterhänt - högerhänt
Stjärntecken - kräftan
Skostorlek - 39
Är dina föräldrar skilda - ja sen jag var 3
Skor idag - Vita tygskor
Svagheter - Gråter mycket
Mål för året - Spara massa pengar så jag har till fina kläder och resor
Mest använda fras på msn - älskar dig, haha
Det första du tänker på när du vaknar - Vad det är för väder
Bästa kännetecken - Barnslig
Mest saknade minnet - Alla mina kompisar var samlade

Favorit:
Färg - Lila
Mat - Spagetti med kräfttjärtar
Sport - pingis
Djur - Min katt Tchitchi
Glass - Dulce de leche
Affär - Gina tricot, Cubus
Skådespelare - Micha barton
Låt - Benny benassi- Time
Nummer - 4
Årstid - Sommar såklart 
Parfym - Jennifer lopez - live (fick den av min pojkvän)
Kroppsdel på motsatta könet - Min älsklings läppar

Vänner & Livet:
Vad vill du bli när du blir stor - Mäklare eller egen företagare
Hur vill du dö - Jag vill ha en sista puss av fedde innan jag dör
Vem av dina vänner är mest lik dig - Miriam
Vem är mest högljudd - Gabbi
Vem får dig mest att skratta - Miriam, my och olga
Vem har du känt längst - Miriam
Vem är blygast - vicky
När grät du mest - När fedde lurade mig att han ville göra slut, haha
Bästa känslan - När fedde kom hem från Colombia. (han hade varit borta i en månad)
Värsta känslan - Att någon som står mig nära dör
Vart vill du bo i framtiden - I ett fint hur vid stranden med stora fönster
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - att jag inte ska vara så lat som jag är!!
Hur länge tror du att du kommer leva - jag tror jag kommer bli äldst i hela världen

Har du någonsin:
Varit kär - Ja
Moonat nån - haha nej
Blivit dissad - ja
Rymt hemifrån - haha nej men försökt
Föreställt dig ditt ragg naken - haha privat
Skolkat - ja vem gör inte det? :P
Tänkt på självmord - nej
Sovit utomhus - Japp
Gråtit i skolan - haha japp
Velat bli modell - njaa
Varit otrogen - nej ALDRIG
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - ja massvis 
Sett en död människa - nej tur det. 
Druckit alkohol - självklart
Ätit sushi - ja ingen höjdare
Varit på scen - Ja, hatar det.
Snattat - ja, gud vad jag skämdes framför mamma
Retats - ja haha, jag och mirre var värst när vi va små 
Blivit nerslagen - nej

Hemma hos fedde och tråkar

Nu har jag precis kommit hem till fedde från att ha fikat på fotöljen med mina kompisar My, Gabbi & och födelsedagsbarnet sign, det blev ganska sent:), jag åt en skogsbärspaj, den var faktiskt väldigt god.

Nu sitter jag hemma hos fedde och har ingenting att göra, fedde och danne spelar fifa 08, och feddes mamma pratar i telefon och jessi ligger och sover. den enda jag kan vara med i isa(hans hund).
jag orkar faktiskt inte lägga in mer bilder idag, är jätte trött :/ igentligen vill jag bara ligga och mysa i sängen med fedde, men det går inte nu.

i morgon ska jag och fedde gå och bada på Eriksdalsbadet haha, (jag tycker det är jätte kul). Det var jänge sen jag var där så det är nog inte lika kul längre men man kan ju ge det ett försök. sen ska jag följa med fedde in till hornstull för att ta hål i ögonbrynet. hihi stackars älskling han är jätte nojjig, så söt<3

Jaja nu ska jag gå och säga till Rosa att hon inte får prata mer i telefon. jag vill ha sällskap! (hoppas fedde orkar gå upp lite tidigare i morgon så vi kan gå och bada)

hihi här är en söt bild på mig när jag borstar tänderna


Vi hörs i morgon, eller inatt om jag inte sover, puss&kram!

Hemma

Nu är jag hemma, jag har precis ätit middag, det blev spagetti med kräfttjärtar, min favorit maträtt! tyvärr kan jag inte lägga upp mer bilder nu , för att jag är hemma men dom kommer upp imorgon.

Nu ska jag börja göra mig lite i ordning, ska fika med några kompisar för att signe fyller år :)
GRATTIS SIGNE!<3<3

hörs senare puss&kram<3

Bilder från arholma

Hej hej, det här har varit en seg morgon, jag vaknade kl halv 1 för att jag var tvungen att möta mamma för att få digital kameran så jag kunde ladda upp alla bilder. efter det lagade jag nudlar och josse kom förbi för att ladda upp några bilder till hennes blogg. Nu har josse gått och snart ska jag fedde och jessi åka in till hornstull för att kolla diablo(percing stället) för att fedde ska ta percing i ögonbrynet.

Nu tänkte jag lägga in några bilder.


Det här är bilder från när vi hade varit och handlat lite gott i affärn, och sedan gungade vi lite när vi kom hem.


Här är några bilder när vi åker båten på väg mot solveigs födelsedags fest. Också några bilder på hur vi såg ut.

Men nu ska jag åka, jag kommer ladda upp mer bilder i morgon. hör av mig senare när jag kommer hem, puss&kram


Gabb<3

jag har en vän som heter gabriella, kallas gabbskabb!! jag är stolt över att ha henne som kompis. hon säger alltid vad hon tycker, och står för det. gabriella har alltid varit en väldigt generös person, det är önskevärt hos en kompis, men jag tror att många har utnyttjat det. jag har såklart frågat om cigg och så, men det har aldrig varit mer betydelsefullt för mig.

jag vill säga till dig gabbi att jag bryr mig om dig jätte mycket och jag skulle kunna göra vad som helst med dig, haha det där lät jävligt perverst men då menar jag såklart att jag tillexempel skulle kunna leva i en grotta med dig med trasor på mig för jag tycker att hon är en sån livfull person som man blir glad av att vara med.

du betyder jätte mycket för mig och kommer alltid göra det, vi har haft våra svåra studer men jag hoppas dom såren kan läkas ihop<3


här är gabskabb

jag bloggar mer i morgon, puss&kram


Äntligen hemma!

HEJSAN ALLIHOPA! äntligen hemma.
Jag hade hoppats på att ladda upp alla bilder idag och skriva om varje dag och så, men nej.. så klart har jag USB sladden hemma hos fedde:( så det får bli i morgon istället. Det jag kan säga iaf är att jag har haft det jätte mysigt ute på landet, det enda problemet är att det inte har vart bra väder, det blåste som fan därute! jätte kallt faktiskt.

Om en stund kommer my över till mig, vi tänkte kolla på gamla bilder på oss, haha det är alltid lika kul! här har ni ett smakprov av det jag och my kommer kolla på.

hahaha, vilka tider, my till vänster och jag till höger. var kanske 13-14 år där.(fyller17 i år)

Senare idag ska jag, my, kanske gabbi och nicklas med några av hans kompisar gå på bio, det ska bli roligt!

Vi hörs kanske senare annars hörs vi i morgon, då ska jag lägga upp alla godkända bilder! haha.
puss&kram

En söt bild med mina kusiner

här är en söt bild på mig och mina två kusiner( dem två kommer vara ute på landet, saknar dem jätte mycket!)
Tobias, Emma och jag <3

Som ni ser var jag blond förut,jag har varit det i hela mitt liv, anledningen till att jag färgade brunt var för att jag ville testa något nytt. Vad passar jag bäst i tycker ni?

Puss&kram! <3

Åker till landet

Hej allihopa! Nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap, det är helt okej men inte mitt ämne direkt. jag började halv tio och måste gå hemmifrån kl 9 och ska då gå upp typ kl kvart över 8. Men idag då vaknar jag av att min granne hammrar mitt under mig kl 07.30!!!! på morgonen!!!! så kan man ju bara inte göra.. blev skit sur faktiskt, ni vet ju dem sista minuterna är viktigast på morgonen.

Jag kommer inte kunna skirva under helgen, jag har inte dator där men josse kan hjälpa mig att mobilblogga:) så det kommer nog bli några korta inlägg. När jag kommer hem igen(på måndag) kommer jag lägga upp alla bilder från helgen, jag har med mig min digitalkamera så det kommer nog bli rätt många! :D

Förlåt för att jag inte krev något kvällsinlägg igår men det blev väldigt stressigt med packningen så jag hann inte.

Men nu börjar lektionen igen, vi hörs i helgen, ha det så jätte bra nu!! det ska jag ha ialla fall ;)

puss&kram!
 

Mat & snabb shopping

Hello! Det har tagit en stund sen jag uppdraterade sist, det är på grund av att jag inte har haft tillgång till dator, (jag har inte lärt mig mobilblogga än :$ hihi)

Jag slutade kl 4 och efter det mötte jag upp fedde för att gå vidare mot hans pappas jobb sen efter en stund gick vi tre och åt kina buffé det var jätte gott!, men var endå ganska mätt så det fick bli en tallrik med lite små blandningar.

Efter det var det dags för shopping! Jag och fedde sa hejdå till Carlor(hans pappa) och gick  vidare för att träffa josse och danne. Josse köpte en mascara, fedde tre tröjor och jag en ljusgul mjukisdräkt från Cubus, Den har jag tänkt att använda hemma, men anledningen att jag köpte den just idag var för att jag har tänkt ha den på landet, den är verkligen mysig! (Gult passar ju till både till påsk och sommar så färgen är perfekt)

Nu hade jag tänkt att packa, jag kan ta bild och visa er mjukis dräkten sen.

puss&kram! Ps. Glöm inte Top model idag ;)

Förändring

Nu har jag ätit lunch, det blev plättar med grädde och sylt. Det var gott men jag gillar nyttig mat!

Det var jätte roligt på lektionen haha så här blev det

före:  efter:

hahaha, jag blev nöjdast med förändringen i ansiktet, kroppen ser inte så verklig ut, men tänkt på det här var första gången jag använde photoshop!

Ni kan samtidigt se den ursnygga tröjan jag fick av jessi igår :D

Men nu har jag engelska så jag kan inte skriva mer nu men vi hörs senare! puss&kram<3

I skolan onsdag morgon

God morgon! Nu sitter jag i skolan, jag har fackteckning och design. det är jätte kul faktiskt, nu ska jag och tilda ta foton på oss själva och sen redigera i photoshop! Vi ska göra oss mycket finare än vad vi är! haha.

Senare idag ska jag träffa fedde och hans pappa, vi ska gå och äta någonstans här i farsta. Det brukar vara jätte trevligt, Vi gör det minst 2 gånger i veckan :).

Men nu måste jag jobba, jag uppdraterar senare under lunchen och kanske lägger upp bild före och efter redigeringen i photoshop!

puss&kram <3

här är en bild på mig och Nicklas för rätt länge sen, saknar dig.

Min älskade katt Tchitchi!

      (söt tunga, hihi)

Här är min underbara, speciella och älskade katt Tchitchi, I LOVE YOU!<3
WE BELONG TOGETHER

Men nu ska jag sova, puss på er & sov så gott! det ska jag göra med min älskling i alla fall :D

Ps. Resultatet av färgningen får ni se i morgon.

Lite fakta om mitt landställe mm.

Nu har jag precis ätit, det var jätte gott!

I morgon är det skola igen, man kan säga att jag inte har saknat det, men jag har saknat att göra mig i ordning och gå ut så det kommer väl bli det roligaste. Igentligen ska jag redovisa om ett land i morgon men jag har ju varit sjuk så jag har inte direkt kunnat öva.. hoppas han förstår det och inte tvingar upp mig ialla fall, då kommer jag få IG!.

Jag vill bara att Onsdag dag och torsdag skola ska gå fort för jag vill till landet!!!! jag saknar det som fan..
Mitt andställe ligger på Arholma, inte långt ifrån Barnens Ö om ni vet var det ligger. Jag har haft det landstället enda sen jag föddes( det är min farfars, men det går i arv.). Jag brukar vara där både på sommarn och vintern, men det blir förstås mycket mer på sommarn.

Föresten, jag missade Gossip girl, om det var någon som såg det skulle det vara snällt om någon kunde sammanfatta om vad som hände :)

Men nu ska jag färga mitt hår( :D ) Jag kanske lägger in ett kvällsinlägg, annars hörs vi i morgon innan jag går till skolan.

puss&kram och godnatt!

Hårfärg

Hejsan, nu är jag tillbaka hemma hos fedde, jag tänkte sova här idag igen eftersom jessi har kommit hem och så, men i morgon ska jag sova hemma för då ska jag packa och bara ta det lungt :)

Jag har ju sagt tidigare att jag har en fet utväxt, så idag tänkte jag färga håret! Mamma har fått en hårfärg av sin kompis, precis rätt färg för mig och precis rätt för min ekonomi(gratis, haha).

så här ser den ut


Rosa(feddes mamma) ville hjälpa mig med färgningen så det ser jag fram emot, men först ska vi äta Rosas special grönsakssoppa och efter det pannkakor, mums!

hör av mig sen, puss&kram :D


Presenter från Colombia & Brazilien

Nu har jag precis ätit färdigt, efter två timmar haha , nej men under tiden delade jessi ut presenter från colombia & brazilien. Jag fick en jätte fin tröja, jag tänkte ta foto på den sen och lägga ut. Det är en ljus grå tub top!(jag älskar tub toppar, det vet hon.)  Jag fick också ett par bad tofflor från brazilien, jag kan ta foto på dem med. Dem har rosa blommor och gröna blad på sig:) jätte fina!

Tack så jätte mycket jessica för både tröjan och bad tofflorna, dem var jätte jätte fina! jag blev jätte glad :)<3

Nu väntar jag bara på min älskling, han ligger och läser, (skoluppgift), sen tänkte vi gå hem till mig för att träffa josse och danne dem väntar på oss där. Vi tänkte planera lite om vad vi ska ha med oss till landet och så. Jag uppdraterar senare, ska fixa mig lite nu.

Jag tror jag ska ha tröjan jag fick av jessi på middagen, det blir nog fint, Jag längar redan haha!
tack igen jessi!

puss&kram

God morgon, eller ska jag säga godmiddag..

Andledningen till att jag inte skrev i går kväll var ju för att jag följde med för att hämta jessi(feddes syster) på arlanda, vi kom hem kanske kl 1 på natten och sen pratade vi massor så vi somnade runt 4! snacka om att jag hoppade över skolan idag! Jag vaknade alldeless nyss, nu ska jag dusha med älsklingen sen ska jag göra en stor frukost till hans familj :) (dom vaknade också nyss.. haha stackars isa (feddes hund)vad hon fick stå ut..nej jag skoja hon gick så klart ut i morse, hehe.

puss&kram

Första bilden på mig

Hej förlåt för att det tog så lång tid tills jag uppdraderade. Det var så att jag gick inte hem till fedde på en gång utan jag stannade hemma och tog det lungt och sen trättade jag miriam och en kompis vid namn my. vi pratade lite. Men det är ju så fruktansvärt kallt ute i snö/regn vädret så vi kunde inte vara med varandra så länge men det va roligt :), länge sen man träffade my, men vi bestämde oss för att det inte skulle gå lika lång tid emellan igen iaf så det var bra:)


Jag sa ju att jag skulle lägga upp några bilder men det är något knas
 så lyckades bara ladda upp en på mig.
image2


 


Hejsan

Nu har miriam varit här och vi kollade igenom massor med gamla bilder på oss, det var jätte kul faktiskt och sen lyssnade vi på musik och pratade. Vi tog även en massa bilder med min digitalkamera tillsammans och sen tog jag några på mig själv. dem kommer jag ladda upp lite senare när jag är hemma hos fedde( jag har USB sladden där:P). jag tänkte också lägga upp en gämnföring om hur jag och mirre såg ut förut och hur jag och hon ser ut nu. Det låter väl skojigt! 

Nu hade jag tänkt att äta lunch, haha hann aldrig göra det när miriam var här, det blir spagetti med köttfärsås, mycket gott;) sen hade jag tänkt planera lite tills i morgon, packa ner grejer och så för jag ska sova hemma hos fedde i dag pågrund av att hans syster kommer hem från Colombia( han och hela hans familj är därifrån). Jag har faktiskt saknat henne jätte mycker, vi har en bra relation:) som låtats systrar och sen har jag bra relation med hans mamma också, hon blir som min extra mamma ibland, jag kan berätta saker för henne som jag inte kan berätta för min mamma( om tex mitt förra fest liv) .. men det gör ju fedde till min låtsas bror så jag vet inte riktigt om det passar va? hehe :P

Men tänkte dra dit nu, jag skriver när jag är där!, det tar bara 15 min till han så det kommer inte dröja så, men som sagt jag ska ju packa lite först också.

puss&kram!

ändringar

Tyvärr så blev det inte så att jag gick hem till fedde så ni får vänta med att se bilder tills ikväll, nu har jag bestämt med miriam istället. hon ska komma över till mig och jag hade tänkt att bjuda på lite spagetti och körrfärssås och så tänkte vi titta på alla gamla bilder på oss när vi va fjortisar ;)
 
jag kanske kan ta nya bilder nu med miriam men der beror på om jag hittar min förbaskade laddare som alltid är borta.. vi hörs snart!

puss&kram!

En snabb uppdradering

Hörni, nu har jag duschat men det blev ingen frukost jag tänkte att jag kan äta hemma hos min pojkvän istället. föresten, jag hittade inte några bilder här på datorn jag har massa gamla bara, dom är kanske 2 till 3 år gamla jag kan visa dom sen, men först vill jag ju såklart att ni ska se hur jag ser ut nu. antingen tar jag nya bilder från idag eller så kanske jag hittar någon på feddes data för jag tänkte gå hem till han nu, jag hör av mig när jag är där.

ska bara göra mig i ordning först såklart ;)

puss&kram!

God morgon!

Jag vaknade nyss av mitt halsont och kunde inte somna om..:( annars brukar jag vakna runt 12 halv 1 :$ ;)..

igår gick jag och la mig ungefär kl kvart i 12 men jag kunde inte sova så jag börjar skriva en massa sms till fedde, men han svarar inte såklart(sover) sen efter en timme liggandes vaken (ca kl 1) ringer jag han. så klart är han lika tröstande som vanligt (även fast han låg och sov) och säger till mig att jag ska ta det lungt och inte tvinga mig till söms.
Det måste ha funkat för efter det kommer jag inte ihåg något mer, jag somnade nog ;)

tack så jätte mycket min bebis för du är så snäll mot mig hela tiden, och förlåt för att jag ringde så sent. <3

Nu ska jag duscha mig och äta frukost, sendan kan jag se om jag hittar några passande bilder till bloggen.

puss&kram!


Hide and seek

Det där va ta mej fan det läskigaste!..jag hade sätt filmen förut men jag kommer inte ihåg att den var så här läskig!? och jag som var själv också.. det är vid sådana här tillfällen man saknar sin pojkvän :( ska nog ta och ringa han.

tack för dom lungande smsen under filmen mirm(miriam)!.

men ska gå till sängs, vi hörs i morgon solstrålar!

puss&kram

Kvällens planer

hejsan!

Nu är jag hemma, jag och fedde har precis ätit middag nere på dalenspizzeria(det blev kebebrulle;)) Så nu sitter jag här själv för fedde är och träffar sina kompisar. jag känner mig lite bättre men är inte redo att gå till skolan än, så jag stannar hemma i morgon, Då har jag mycket tid med att ladda upp bilder och så, men vi får se hur det går, jag har ingen aning alls om hur man gör..:P Men nu ska jag förbereda mig lite inför kvällens film "hide and seek" den går kl 21.00 på 3an.

vi hörs i morgon!, jag kommer nog inte blogga något mer i kväll, bara kanske för att det är så kul! haha

puss&kram

Farsta gymnasium inriktning handel&service/mode.

Nej nu blev det inte av att åka och kolla på matchen.. jag känner mig fortfarande kraslig så jag vill inte utsätta mig för överbelastning, det är onödigt att bli ennu mera sjuk, eller vad säjer ni?
föresten har jag inte ens råd att vara borta mer från skolan, man missar så mycket.

Jag har föresten inte berättat vilken skola jag går i, jag går i farsta gymnasium, många säger att det är en dålig skola men jag tycker inte det. jag trivs med lärarna även om dom kan vara lite snurriga ibland.. jag går inriktningen handel och service/ mode. Det är riktigt skoj! man blandar sin skolgång med något man tycker är kul. perfekt för mig i alla fall! ni kan skriva kommentar till mig om ni vill veta mer om linjen, så svarar jag.
 
Annars kan ni kolla i frida tidningen. frida var och intervjuvade min klass eftersom den linjen jag går på är den endå i hela sverige ;) Artikeln finns i frida nr2 08 gymnasieguiden. där kan ni även se bilder på mig för jag är en av dom som blir intervjuvad;)

Nu ska jag och älsklingen gå hem till mig för att hämta pengar till pizza eller något annat gott i pizzerian, vi får se vad det blir, kanske en kebab rulle det var så länge sen.

puss&kram ps. jag gillar att blogga:D!


Hemma hos pojkvännen

Hej allihopa :D
Nu är jag hemma hos min söta pojkvän, det känns nästan som jag bor här;) nej men jag här här väldigt ofta:). Jag har precis varit ute med hans hund i en timme, hon heter Isa och är en schäfer. Världens snällaste :D!

Idag hade jag tänkt att gå och titta på min systers pojkväns innebandymatch med fedde och josse, danne brukar alltid kolla på feddes matcher så varför inte titta på hans :)? jag ska nog ta och ringa min syster snart så vi kan bestämma när vi kan mötas. Men jag har varit sjuk hela förra veckan och i helgen så jag känner mig inte på topp men jag måste testa att gå ut. antingen blir jag bättre eller dåligare, vi får se.

Jag längtar så mycket till helgen! ska åka ut till mitt landställe igen efter många månader, jag saknar det som fan! jag, fedde, josse och danne är bjudna på middag där av mina släktingar, min låtsas farmor fyller år, så det ska bli jätte mysigt!

haha, fedde ligger i sin säng brevid mig och spelar fifa 08 och låtsas vara den där prataren!, haha så söt!

men jag hör av mig senare ikväll, ska ta och ringa min syster nu, vi hörs puss&kram!


Så det är så här det är med blogg?

Hejsan. Jag har ingen aning om hur man skriver i en blogg! alltså jag tittar inte ens på andra bloggar än på kenzas blogg ibland. så jag har ingen aning om hur det funkar, vad jag ska berätta om, jag vet inte ens vad folk tycker om att läsa. ska jag skriva om min vardag? ska jag skriva mycket eller ska jag visa många bilder? Aja det får bli som det blir haha..

Det började med att jag tyckte det var jätte töntigt att ha en blogg. min syster josefin var helt galen och ville visa mig kenza som hon tyckte mycket om. Men jag tyckte hon var hel knäpp, varför skulle man vilja läsa om en annans liv? i och för sig hade kenza många modell bilder och dom började jag tycka om att titta på men jag läste aldrig vad hon skrev förrens några månader tillbaka.. tänk er.. jag började läsa kenzas blogg när hon fick hennes hund. så ni kan förstå hur ny jag är inom blogg branchen, haha. jag tittar inte på mina kompisars bloggar kanske ska börja göra det? jag vet inte.. jag vill inte läsa om någon annan. i sådant fall tycker jag det är roligt att titta på vad folk har på sig och så men inget mer.. plus att om jag ska börja skriva i min blogg så varför kolla i andras. då kommer jag säkert börja härmas! haha..nej men jag ser mig själv att jag kommer lägga upp bilder på vad jag har på mig om dagarna, men först måste jag fixa mitt utseende just nu har jag en fet utväxt igen, (som jag nästan alltid har).. fan jag har aldrig råd. haha oj förlåt nu kom jag bort mig, jag kanske ska berätta om vem jag är först?

Jag heter Linda Marker Mörk och bor i kärrtorp med min ÄLSKADE syster Josefin och min ÄLSKADE  mamma Kristina. Jag har två katter också som heter Tchitchi och Lil tin, haha väldigt konstiga namn men jag tycker namn ska komma av sig själv och det har dem här namnen gjort, det kanske märks..
Jag har också en pojkvän som heter Federiko, vi har varit tillsammans i snart 1 år och 3 månader..det kanske låter väldigt länge men tiden har gått så snabbt så året har bara rullat iväg. Men jag känner att jag är väldigt lycklig med han, Vi har en gemensam sak och det är att båda kan vara väldigt barnsliga av sig. jag gillar att bara barnslig, det vet dom som känner mig,  jag känner helt enkelt att jag har hittat rätt. jag älskar fedde!( han kallas för det).

Jag har också såklart kompisar, jag älskar dom så jävla mycket men det känns som jag håller på att glida ifrån dom.. det är jätte tråkigt faktiskt. men jag ska försöka hålla kontakten så mycket som möjligt, men jag kan inte göra allt? dom måste också höra av sig.. Ni kanske undrar varför vi har glidit ifrån varandra? det är pågrund av att jag inte har lust att festa lika mycket som dom gör. jag kanske festar en gång i månaden medans dom festar varje helg, det blir så att man glider ifrån varandra då eftersom dom pratar om vad som hände helgerna innan som jag inte var med på, och då är det svårt att hänga med i konversationerna då men jag hoppas att vi kan hitta en jämnpungt, där vi alla är nöjda. jag kan inte vara med varje helg, jag pallar inte.. jag började dricka där jag var 14 år och nu är jag snart 17 man pallar inte?, ni måste förstå det..jag förstår inte hur M orkar.(hon började dricka samtidigt som jag). Men jag har ju förstås kompisar som jag har hittat en jämnpungt med. dom heter Miriam, vicky, Danne och josse(min syster) och sen fedde då;). Jag mår bra av att jag och miriam har hittat tillbaka till varandra, för det var ett tag sen som det var dålig stämning mellan mig och henne ( jag har inte sagt det här till dig men jag tror du kände av det också.) Nu för tiden behöver vi inte vara med varandra varje dag som förut.. jag tror det blev konstigt för vi var vana vid att alltid vara med varandra hela tiden, haha och plötsligt va vi inte det för att vi har hittat killar.. men vi kommer klara det, det vet jag, du betyder så jävla mycket för mig så det inte är sannt.

jag kan skriva mer om det sen.. alltså om mina relationer till folk för dom är jävligt komplicerade. haha jag har ingen aning om ni kommer orka läsa allt, men om ni läser det här har ni ju det.. fan va dum jag är aja.. haha vi hörs mer sen.. jag kan ju inte skriva allt om mig på ett inlägg;)

Jag kommer att lägga upp bilder på mig och mina kompisar.. antingen ikväll eller i morgon:) det här va fan kul! haha:D jag hör nog av mig ikväll! ;)   

puss&kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0