LONDON - fortsättning.

Fredag dag:
Jag låter bilderna tala för sig själv.


Fredag kväll:



Lördag dag:
Vi besökte en båt från andra världskriget.

På kvällen tog vi en promenad runt om i london, Vi ville se London by night! :D(det blev inte många bilder för man ser typ ingenting..:( Det är i alla fall bif ben och the eye.


Söndag:
Vi gick på brittiska musemet och efter det var det dags för hemfärd.


Det var allt från London! jag hade en underbar resa :)
Nu tänkte jag lägga mig en stund framför tvn och vänta in fedde. Vi kanske hörs ikväll annars hörs vi i morgon.
Puss&kram<3<3<3<3


Dagen igår och idag.

Hej igen! Jag hann inte blogga igår för att jag hjälpte fedde med ett skolarbete och sen hade vi brotom för att möta upp danne och josse i t centralen för där skulle vi äta på resturang eftersom danne fyllde år igår. (GRATTIS I EFTERSKOTT DANNE!<3) vi åt på jensens beff house och dem har ju bara den godaste maten!!! jag och fedde åt där på alla hjärtans dag också. Jag rekomenderar verkligen att gå dit!. Ta då också dem här menyerna man får förätt huvudrätt och efterätt för 200-250 kr.



Förätt:Efterätt:
Huvudrätten glömde jag ta kort på men det var en biff med potatis grönsaker och bea sås till.

Just nu sitter jag hemma hos fedde och väntar på att han ska sluta. Idag har jag varit ledig från skolan men med uppgift att samla in pengar till bolovia, pengarna går till skolor, toaletter,fritidsaktiviteter som fotbollsplaner med mera. Det är operation dagsverke som har fixat det här så om ni ser någon som går runt på stan med sådanna här bössor lägg en slant för bolivia!


Outfit:


Tröja: London 20 pund(marknad).
Leggins: H&M
Skor: Josses, jag tror att dem är från din sko 200kr.
Örhängen: London 4 par 10 pund (marknad).
1 pund = 12 kr.

Puss&kram<3

Hemma från london!

Det har varit en jävla underbar resa! Allt flöt på jätte bra hela tiden. Det enda som inte var så där jätte bra var väl maten.. man saknade verkligen svenska frukosten, Lixom bacon med olika ägg och bönor:P nej usch jag gillar nyttiga saker.

Första dagen när vi kom dit packade vi upp och sen gjorde vi oss i ordning för att gå ner till resturangen på hotellet och äta fish and chips. Det var nog det godaste jag åt på hela helgen:P efter det tog vi oss en sväng runt omkring området och checkade in vad som låg runt omkring. Vi bodde i russel squere.


Men nu hinner jag inte blogga mer för att jag och fedde ska åka in till stan. jag ska byta ett par trosor jag fick av han och han ska kolla på en peké tröja. Jag tror att jag åker hit sen och skriver om nästa dag annars så hörs vi i morgon(jag längtar tills jag får internet hemma, då kommer jag kunna skriva mycket mer..)
Ha det bra puss!<3

Arlanda

Nu är jag på Arlanda, josse hittade tydligen en lapp där det var 1 timmes minuter till internet vid datorerna så här sitter jag. Jag pratade med fedde nyss, det blev lite tjafs men jag tror att det berodde på att vi vet att vi kommer sakna varandra så mycket att vi inte vill tänka på det så man blir ledsen.. så är det för mig i alla fall och då kan jag bli lite otrevlig men det är inte alls meningen.. förlåt älskling men jag kommer bara sakna dig så mycket och jag ville passa på att prata med dig så länge jag kunde, jag menar inget dåligt när jag gråter det vet du, jag kommer bara sakna dig så himla mycket. Älskar dig<3<3<3..

Planet går kl 15.40 så jag måste gå nu tyvärr, jag kommer hem på söndag, det vet ni.
Puss&kram!

I´m goning to LONDON!

I morgon kl 12.00 på dagen åker jag hemmifrån!, jag längtar så :D.
Nu sitter jag hemma hos fedde och checkar in bloggar med josse medan fedde och danne spelar GTA. Om en stund ska vi gå hem till mig för att äta pizza och packa. Så jag tänkte säga hej då nu och jag önskar er alla en trevlig helg!
Jag kommer ta massa bilder men tyvärr glömde jag min digitalkamera laddare på landet men om dem tar slut kan jag endå använda josses nya kamera.
Men nu ska vi gå.
Jag kommer sakna er pusselipuss!<3

image461

kommer sakna dig älskling<3!


Här är bilderna till inlägget "spårlöst försvunnen? nej.."

Kolla på dem ni tycker verkar intressantast det är ganska många ;P


puss&kram!

Hejsan alla!

Jag tänkte berätta lite om valborg. Först var jag nere vid brasan i kärrtorp med miriam hennes mamma och lillebror. Vi hade det trevligt men vi hann tyvärr inte vara där så länge för vi skulle hem till nora. ungefär kl 20.00 åkte vi därifrån. när vi kom hem till nora var det fortfarande ganska lungt, dem satt vid bordet och hade precis ätit tårta. Men senare blev det drag och vi dansade! :D Sen efter en stund ringde jag upp kompisar för att söka nytt sällskap. Jag fick tar på signe och åkte hem till henne och där träffade jag några gamla klass kompisar så det var trevligt, Sen blev kl 00.00 typ och då åkte jag till gullmars för att träffa min syster och alla dem andra som varit hemma hos nora men när jag kom dit typ åkte alla hem så jag hade lite tråkigt mot slutet men annars var valborg lyckad :).

Här var outfiten:


Bilder under kvällen:


Men nu måste jag tyvärr kila, fedde ska på¨sin träning och jag ska hem och träffa pappa och få lite godis från tyskland, haha. Men jag kommer endå inte göra något speciellt idag. det blir nog popcorn och desperate house wives som vanligt;) hihi.
Jag skriver i morgon innan jag åker till londooooon!!!! :D
Puss&kram!<3

Spårlöst försvunnen? nej..

haha nu är jag tillbaka! jag hann helt enkelt inte blogga något innan jag åkte till landet.. jätte tråkigt men så var det.. Jag har haft jätte mysigt på landet min farfar , låtsas farmor , farbror  och hans tjej och mina två kusiner och en kompis till en av mina kusiner var där ute när jag och miriam kom dit.
Klockan väl ungefär runt 6 halv sju när vi kom fram, vi gjorde oss hemmastadda och hälsade på alla och tog det lungt men innan middagen ville jag miriam tobbe och simon ta en promenad runt sjön och på den vägen finns det massa pölar där man kan fånga salamander(ödlor) så det gjorde vi. när vi kom fram till huset igen hade dem redan tänt maj brasan(det var inte valborg utan dagen efter) vi satte oss lite längre ner mot vattnet och grillade korv och bara hade det jätte mysigt!. sen efter det gick vi in till det andra huset med tobbe och simon och kollade på invasion.

Dagen efter vaknade vi runt 10, det var inte så fint väder men som tur var regnade det inte :). vi åt frukost och bara tog det lungt ett tag sen gick jag, mirre, tobbe och simon en promenad med Zita till affären för att köpa glass och annat gott till helgen. vi tog också en promnad till arholmas båk(fyr) och så gick vi till en stor gammal militär annläggning med kanoner och sådant( det är ett museum nu). sedan när vi kom hem åt vi lunch och kollade på film ett tag men man kan ju inte bara sitta inne när man är på landet så vi tänkte att vi kunde sätta på en motor på roddbåten och åka över till en annan ö men motorn funkade inte så jag fick skjusa en efter en till ön med bara åror! det var skit jobbigt, men såklart bra träning ;D.
sen var det middag och då blev det grillat kött med pommes och bea med en fet sallad, Mums!
Efter middagen började filmen apocalypto. Jag hade redan sett den men jag tycker att det är en sådan film man kan se två gånger eller till och med flera!

Sedan på lördag var det dags för miriam att åka, jag fick köra båten både fram och tillbaka och lägga till och allt! det var faktiskt jätte mysigt att åka båt själv med farfar :) vi tog snipan och den går bara i 14 knop så det blev en låmng och mysig resa. jag kan nog berätta det mesta för mi farfar det känns jävligt skönt faktiskt, han kommer med så bra svar på allting.
När vi kom fram så lekte jag med Emma och zita på tomten coh så fick jag reda på att jag har fått sommarjobb här ute på arholma och stå glassbaren efter midsommar. Det betyder att jag kan vara borta i en månad där ute eller så blir det bara två veckor.. hon visste inte riktigt än. Men jobb hade jag fått i alla fall :D
Sedan tog jag tobbe och simon en promenad till en annan ö,(eftersom det var så lågt vatten kunde man gå över till den). där hittade vi en grav plats, det var skit läskigt så vi skyndade oss hem igen och då var maten klar! vi åt nere vid bryggan, det blev kyckling med pommes med creame fräsh sås och sallad med paj till efterrätt. Det var riktigt gott, hihi (A).
Sen hade jag lite tråkigt, jag visste inte vad jag skulle göra så jag tog med zita på en promenad i solnedgången (jag har tagit massor med fina foton men alla dem kommer upp i morgon eftersom det hackar lite nu)
sen på söndag hade farfar och min farbror fångat strömming så dem rökte vi och åt luch nere vid bryggan igen för det var fint väder DÅ.. efter ungefär 20 min började det SPÖÖ regna, asså verkligen spöregna vi han inte plocka undan allt för vi var tvungna att ta skydd, så mycket regnade det, hahaha!! om vi skulle prungit upp till stugan skulle vi varit dyblöta sen, så det var bara att hitta ett bra gömställe för regnet, jag och simon hamnade nere i båten, haha!men sedan efter mycket om och men var det dags att åka hem, jag hann busa med Emma lite men sen tog vi båten över till simpnäs och sedan bil. Jag kom hem kl 4 och då var josse hemma så vi tog cykeln ner till kärrtorp och beställde varsin kulglass där :) sen åkte jag hem och gjorde mig i ordniong för fedde kom ju hem! vi hade jätte mysigt och betedde oss som nykära och var jätte barnsliga men det gillar jag! haha :D

idag hade jag orientering på morgonen och slutade därefter runt 13.00, sen åkte jag hem till mig och kokade nudlar och kollade lite på våra bästa år och sedan one tre hill ( det är fett bra ju, jag ska börja följa det på söndagar! :D) feter det m,ötte juag upp fedde och så åkte vi till farsta för att där träffa feddes pappa. Vi gick och åt på kina resturangen och hade jätte mysigt. Efter det åkte vi in till skrapan och gick och kollade lite på kläder och sedan åkte vi hem hit till han. Jag kom hem för kanske 2 timmar sen men datorn hade hackat som fan, innan det här hade jag redan skrivit ett inlägg men det försvann, skit jobbigt var det men jag skrev ett nytt som ni kanske märker :) vad duktiga ni är som har orak läsa enda hit men nu tänkte jag faktiskt säga godnatt, jag laddar upp bilderna från lander i morgon,(dem kommer vara i samma ordning som jag hasr berättat nu så jag skriver inget till dem okej?
Dröm nu vackra drömmar, dröm om mig ;D pusselipuss! hörs i morgon<3

RSS 2.0