Recept

Ingridienser:
Kyckling felé
Champinjoner
Gul/röd lök
Chili
Paprika
Matlagningsgrädde
Färskost Vitlök
Vitlök
Basilika
Pasta




Skiva först kycklingfelén i tärningar och lägg i en stek panna med flytande margarin, man kan krydda lite som man vill. Fyll också en kastrull med vatten och låt det koka upp.

Hacka sedan Chili, champinjoner och lök. Tänkt på att ta bort skälken på champinjonerna och skala bort första lagret.



När kycklingen har fått färg tillsätter man detta

När det har fått lite färg är det dags att lägga i matlagningsgrädden och färskosten


Medans det puttrar ett tag hackar man paprika och basilika. Sedan är det bara att lägga i och röra om.


Medans detta puttrar lägger man i pastan i det kokande vattnet och väntar till det är klart.
Sedan är det bara att servera!



Nu ska jag äta, PUSS!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0